176

Анонимен

преди 11 години

Обама е подписал вчера законопроект който предвижда да се вземат мерки срещу растящото влияние на Иран в Южна Америка,заради чифутск*я страх от Персия цру е готово в 21 век да убива и отстранява неудобните на ционистите управници не само в Латинска Америка ,ами и по целия свят, колкото повече се напъват *** срещу Иран,толкова повече политикана на иранците става все по симпатична в очите на хората по света

175

До Анонимен

преди 11 години

какви нещастници са.Дрогата за това се взема,за да се избяга от действителността.Хора със слаба психика и проблеми се друсат.Нормалните се борят въпреки трудностите в живота си.За това,че не ми говори,че който не се друсал е злобен.Ако на шайка алчни богаташи им са нужни зомбита за да им служат и по този начин си изказват мнението,че който не се друса е пълен с омраза.СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ОТ АРМЕНСИЯ ПОП ИМАШ!!!

174

мама

преди 11 години

Легализацията и информирането по темата `марихуана` са задължителни за усвояването на положителните й качества и предпазването на младите от проблеми като зависимост и употреба.Узаконяването й означава строг контрол над активните вещества,ограничаване на криминалния елемент и постъпване на достатъчно легални средства в държавната хазна.

173

мама

преди 11 години

Тревата не е отрова.Тя е важен производствен компонент.От нея се правят най-здравите корабни въжета и тъкани,които не предизвикват алергии.Маслодайна е - може да бъде рафинирана и като автомобилно гориво.В медицината има безспорни качества при болести като рак,СПИН,Алцхаймер,психически разстройства,хранителни смущения и пр.Може да бъде от полза за ресоциализация на хора с тежка психическа картина.Комбинирана терапия помага дори на бивши престъпници.

172

До Анонимен

преди 11 години

Анонимен за мен ти си изпращяна каска.Ти големи теории развиваш за наркотиците?Ами като ги разбираш толкова много тия работи,що не вземеш да дадеш на децата си наркотици,за да не са злобни и агресивни.Дано след време те да вземат Нобелова награда за благ и мил характер.Анонимен сигурно не си виждал,как наркоман изнася от дома си всичко за поредната доза и как родител плаче като малко дете и се чуди какво да направи.За мен наркотиците са само за богатите и да си ги ползват само те,за да не мислят

171

но комент

преди 11 години

Специално за САЩ ако легализират наркотиците ще се окаже, че престъпността е наполовина спаднала.Две трети от затворниците ще трябва да си отидат в къщи.Прокурори и съдии ще стоят без работа, докато някой се сети да им резне бройката.Абе лоша работа ви казвам!Много лоша!

170

но комент

преди 11 години

Та някой ако си мисли че тревата е някакво чудо голямо, е в голяма грешка.Ама нали е забранена- поскоро любопитството да опиташ нещо забранено е по голямо.Да не говорим, че бутилка хубаво вино не може да се сревни с никаква трева.Но има и нещо друго-полиция, съд, прокуратура, затвори-цяла индустрия, огромно множество хора се изхранва от "борбата с наркотиците".И то добре се изхранва.Ако отпишем наркотиците-за какво са ни толкова полицаи примерно?

169

Gesh

преди 11 години

Опитват се да продадат нашите планини. Витоша, Рила, Пирин, Родопи, Всички те са застрашени от лакоми бизнесмени. Необходима ни е вашата помощ. Покажете гражданска позиция. Не на нови писти и хотели в Банско. Нека първо да оправим това което е в момента !Свържете редовете за да намерите петициятаavaaz.org/en/petition/Da_sberem_80_000_podpisa_protiv_dostroyavane_na_ski_zonata_v_kompleksa_Banskо/

168

но комент

преди 11 години

Алкохола като е легален да не са станали всички пияници?Или тютюна като е легален-да не са всички пушачи?Най-много против легализацията са налкодилърите, познайте защо.Който е решил да се друса, не може нищо да го спре.В магазина е пълно с лепила с ацетон.Или с алкохол, и какво ли не.Хапчета паркизан.Отровни гъби.Забраненото е по-желано обаче.Любопитството да опиташ от забраненото е по-силно.А иначе "тревата" е банална и с нищо не е повече от чаша водка примерно.Някой ако си мисли че е чудо

167

Анонимен

преди 11 години

Работата отива ,на Съедидинени Китайски Щати......!Китай съсипа икономиката на САЩ !А пък САЩ искаха да съсипят ЕВРОПА !

166

Анонимен

преди 11 години

Страната на неограничените възможности - убийства на конвеер, наркотици, оръжие ...

165

Спонги

преди 11 години

Границата между медицинската употреба и друсането е много тънка. Познавам много пушачи и гроуъри и само малка част от тян имат медицинска необходимост за употребата. Виждал съм надрусан който дрънка глупости и си вярва дори и след като е изтрезнял.

164

Анонимен

преди 11 години

А и ако се легализира тревата,а пък за тежките наркотици за употреба и продаване се промени закона и се направят строги присъди.Хората ще имат избор или да си купуват трева която е легална или да рискуват с нещо твърдо което може да ги вкара в затвора за много време,това може да ограничи употребата на твърди наркотици и да ги насочи към тревата която е легална и се контролира от държавата.Пък и няма умрял от трева от както я има така,че си помислете

163

Освобождението,

преди 11 години

До Анонименуважеми, е вътрешно състояние на духа, което зависи от външни стимули, само ако си душевно беден. И докато усетиш, че марихуана индуцираното освобождение е в същността си едно ново робство, току вземеш, че погубиш сума ти години пълноценен живот. Иначе въспрос на свобода на личния избор е как да се облекчаваш, с извинение.

162

Анонимен

преди 11 години

Истината е,че легализирането на марихуаната с определени ограничения и контрол,може да донесе само ползи на една страна.1-Приходи на държавата от акцизи и данъци,които част от тях могат да бъдат насочени за социални прояви.2-Тревата е едно много добро наторално лекарство което облекчава много болести и това е доказано.3-Младите така и така си пушат а едно легализиране ще отдалечи хората от дилъри и кръгове на хора криминално проявени!!!

161

Veselin

преди 11 години

За да се потдържа системата им ,хората трябва да са зомбирани ,да не могат да мислят свободно ,идеално е ако се ненавиждат по между си ,трябва да се алкохолизират ,а наркотиците те за тях са лоши защото хората явно се пробуждат и виждат в каква система и лъжа са вкарани ,добре че не могат да спрат сексът ,който също води до по висши еманации ,макар че вече са успели малко да го омърсят и осквернят ,но от друга страна пък стресът влияе отрицателно върху либидото .

160

Анонимен

преди 11 години

АМЕРИКАНЦИ - *** , латиноси ,китайци , пакистанци ,индийци ,китайци ,сбирщина от цяла Европа И ЦЯЛ СВЯТ !!! Насилствено завета територия и заселена със всякаква *** ,измислена страна създадена от евреи и управлявана от частни финансови групировки !!

159

Veselin

преди 11 години

Ако сте забелязали американците и мисля англоговорящите използват използват думата "drugs" за лекарства :) .Но ако трябва да сме честни има вещества и растения ,които са ги вкарали под общият знаменател на наркотиците ,които са лечебни и полезни ,но има и такива които водят до пристрастяване май това са повечето или някои от изкуствените така наречени наркотици .Ако бяха толкова лоши трябваше да забранят алкохолът ,толкова убийства са станали под неговото въздействие но е легален ,има нещо гнило

158

Анонимен

преди 11 години

Забелязвате ли , че тези коментари които са на хора против марихуаната са злобни , обидни , винаги с голяма доза агресивност ...... Това показва какво е нивото на тези хора , които могат само да мразят и да лепят етикети , които могат само да забраняват ......... Марихуаната освобождава духа ви хора , освобождава мисленето ви , спрете да бъдете роби на политиците на медиите , всички ви лъжат искат ви зависими от техните наркотици , затова забраняват природните блага ..

157

Interist

преди 11 години

Хората са го измислили а не като нашите *** всъщност не *** а измамници искат определени кръгове от хора да се облагодетелства искат да се отчита парата на определени хора а не да влизат в хазната на държавата тва е на първо място. Второ и не по-малко важно е това да се даде на хората право на избор дали да пият ракия или да изпушат една цигара, защо не направят едно проучване в Бг колко хора са умрели от РАКИЯ в Бг и колко от марихуана и пак повтарям въпроса КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА?