172

Анонимен

преди 11 години

Победата не е пирова, а е шопарова!!!

171

Чурко

преди 11 години

Този и фидоската сигурно са много затруднени,когато бършат осраните си дебели ***.

170

Анонимен

преди 11 години

До Г-жа Спанакова...... указа е подписан и това е ЗАКОН! На червените остава само да си "бръкнат отзад" за да им олекне. ЦАЦАРОВ е новия главен прокурор!

169

тошко

преди 11 години

Давай Бойко, мачкай ги тези червеногъзи, крадливи, спинозни ***!

168

Сиси

преди 11 години

Бре много му голяма гушката,на гл.прокурор,затлъстял ми се вижда,а след този избор още по-тлъстичък ще стане завалията!Е,дано поне да върши работа!!!

167

Кабули

преди 11 години

Бойко е наясно, че догодина може и да не е Мин.-пред, а мин.-бивш. Затова си е създал един батальон от червени ескадрони, които да го пазят, ако евентуално някои започнат да му задават неудобни въпроси. Също като Иван Костов, като Ахмед Доган, като Сергей Станишев, като Георги Първанов, та даже и като Вальо Топлото. Ще си бъде опозицийка, като тях и ще бъде пазен като свещена крава от рогата на Закона. Това го интересува Боко. Това го интересува Цвъко и цялата тяхна пасмина - да се осират рахат.

166

Ааааа..Балон...ПУК$

преди 11 години

Какво означава - представителна демокрация? Гражданите да се представляват от някой друг - кой е той в Действителност, Никой не Знае!Защо Гражданите трябва да се представляват от някой Друг - много просто -защото представителните политици Приемат ,че просто, гражданите не могат да се представляват Сами! Защо ! Това е пълно Безумие, и резултатът от 23г. е достатъчно доказателство.Какво означава - Пряка демокрация? Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите.Гражданите Трябва да имат Възможност да гласуват за всеки по -важен въпрос,защото от това зависи Тяхното Бъдеще( както е в Швейцария). Референдуми му е майката, но за Всичко, а не само за Белене. Тогава избори ще има Всеки месец, и политиците ще са Принудени да ни обясняват подробно и да ни ухажват постоянно, а не както е сега 4-5г. лапане, пък после "Потоп", но за Гражданите, а не за Тях(представителните Политици)!Да видим, дали после ще има изказвания, че бил лош мат'ряла... !

165

БГ

преди 11 години

ТОВА ЧОВЕКОПОДОБИЕ ТРЯБВА ДА Е НАЙ-МАЛКОТО БРАТОВЧЕД НА ИСКРЕТО ФЕДОСОВА. ФИЗИ-ЧЕСКОТО И ИНТЕЛЕКТУАЛНО СХОДСТВО Е ПОРАЗИТЕЛНО. УНИКАЛНО Е И ТОВА,ЧЕ "ДЕСНИТЕ" ОТ ГЕРБ СА ИЗБРАЛИ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА "ДЕМОКРАТИЧНА" БЪЛГАРИЯ ***. ДА ДРУГАРИ ОТ ГЕРБ ПЪРВАТА РАБОТА НА ТОВА СЪЩЕСТВО Е БИЛА ДА СЕ ПРИКРЕПИ КЪМ ЧЛ.1 ОТ СТАРАТА КОНСТИТУЦИЯ КАТО ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОСПЕРИТЕТ И КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ЛИПСАТА НА ЛИЧНИ ДОСТОЙНСТВА.ТАКИВА КАТО ТОГОВА СЛУШКАТ И КАКТО Е ВИДНО ОТ ФОТОСА ДОБРЕ ПАПКАТ.ЧНГ МИСЛЕЩИ!!!

164

android

преди 11 години

Dosts tendencionna statiia.

163

Плюйте ,комуняги....

преди 11 години

...МОЖЕ ПЪК И ДА ВИ ОЛЕКНЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААААА....!...кръв , ще серете ,другарииииии.....!ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ха, да ви е честита Новата Година!

162

БОРБА С МАФИЯТА

преди 11 години

НА ТИКВАТА - РЕПИЧКАТА Е ТОВА, С МАЛКО ПОВЕЧЕ ГУШКА Е, ЩОТО СИ УГАЖДА !

161

Samo minavam

преди 11 години

Човек с малки свински" очички,дребнав човек,правещ си дребни сметки и способен да продава семки на Женския пазар.

160

Ааааа..Балон...ПУК$

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Правото се съдържа в Силата.Навикът и Обичаят имат Силата на Закон.Най-висшето право често е най-висше Зло.Провинило се кучето, а Наказват свинята.Съдебното решение се Приема за Истина.Конституцията ни казва, че имаме Много права, а Наказателния кодекс - че не можем да ги Използваме.Обикновения човек когато открадне и го хванат, се Срамува, че е откраднал, а политикЪТ, че са го Хванали.Затворите и наказанията Не Могат да Превъзпитават,но Страхът от тях държи в подчинение тия които не попадат в категорията Недосегаеми.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо-и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

159

Анонимен

преди 11 години

I KOMUNISTITE POVRA6TAHA KRAV OT ZLOBA I BEZPOMO6TNOST

158

Фандъкова

преди 11 години

Повече прилича на свинка,отколкото на човек.

157

Анонимен

преди 11 години

Казахме:Боко Тиквича и бандата му в ада.Бог да бъде безмилостен към тях.

156

Филчев

преди 11 години

Чудя се на шефа на правителството , как се спира на избора на такива личности с такава визия и физиономии . Като го погледнеш тоя на снимката и ти става ясно че е болен , физически и духовно затлъстял , какво можеш да очакваш от такава личност , да пълни тоалетната с фекалии . Представете си как този и Фидосова , си трият задниците след голема нужда ?! Голем търбух за наука глух !!!!

155

Анонимен

преди 11 години

ШОПААААААААААААААААААР !!!!!!!

154

марга

преди 11 години

този младеж трябва да спре с яденето и да започне да спортуваа че е кукла на конци няма спор

153

Анонимен

преди 11 години

ДЕБЕЛО,ПРОТИВНО,***.НАЗНАЧЕНО ОТМУТРИТЕ.