157

До 666

преди 11 години

До Анонимен Оле колко си неук и не информиран,говориш ми за 70 година и Костов,ти понятие за години и кои кога е живял имаш ли.Толкова си жалък и смешен ,че не се усещаш. е ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ.НЕЗНАЕЩИ И ИЗКАЗВАЩИ МНЕНИЕ ХОРА ОБЪРКВАТ ОБЩЕСТВОТО.Ало пътуващия то с наблюдение и четене на книги се става умен . УЖАС,НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ КАКЪВТО ИМ ПРЕМИЕРА ТАКИВА МУ И ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЛУКОВИ ГЛАВИ ---------------------------------- ТИ В РЕД ЛИ СИ У.УНГЕЛ КАКВИ 70 ГОДИНИ

156

Анонимен

преди 11 години

Някой питаше какво получихме от демокрацията, от Европа и САЩ?какво ли? Прочетете новините!БЕДНОСТ!НАРКОМАНИЯ!БЕЗИЗХОДНОСТ!СРИНАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА!АЛЧНОСТ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЧОВЕК ОТ ЧОВЕКА!НЕПОСИЛНИ ЦЕНИ И НИСКИ ДОХОДИ!УНИЗЕНИ РОДИТЕЛИ И ПРОКУДЕНИ ДЕЦА!...Да ви е честита ДЕМОКРАЦИЯТА "Народе????"Натресоха ви я дори и без да ви питат дали сте съгласни или не.А СЕГА СИ СПОМНЕТЕ ЗА ЕДНИ ПО-ХУБАВИ ВРЕМЕНА - за ТАТО, за социализма, за социалната, здравната, ценностната и човешка система!

155

Анонимен

преди 11 години

Пътуваха с железницата постоянно и на са си брояли стотинките,тока беше 6 стотинки с същата тази АЕЦ Козлодуи--------------------------------------6 стотинки при минимална РЗ 90 лв и средана 235 .00 това не са кой знае колко Пенсиите бяха между 50и 100 лв с изключение на АБПФК / активните ***.ерасти / дядо ти от тях ли е бил.

154

Ран Ът

преди 11 години

Планът /за разорението/ върви по план!

153

Анонимен

преди 11 години

198 ти за УБО чувал ли си нещо , та те си бяха държава в държавата преди 10/11

152

666

преди 11 години

До Анонимен Като е толкова добър премиера ти и президента ти що ходят с по 20 човека охрана . Пазят го от народната любов ли,или защо не вземе от питката с солта,пазят го от обикновените хора дето им прави добрини да не го отровят ли. Нали знаеш какво са казали хората не прави нещо което не искаш теб да направят !!! Нещо да ти говори поведението му.Или ти си сложен там от ДАНС да подкрепяш и да манипулираш хората.Ало анонимния ние имаме мозък памет,помним не е като хартия или хард да го изтриеш

151

Анонимен

преди 11 години

*** В КРАК С ВРЕМЕТО ***В крак с времето вървя,до мене премиера,картофи ще садятъй рече премиера.Овце ще поведа,до мене премиера,ах как ще ги доя,да пие премиера.И църкви ще строя,до мене премиера,да вярват хората,и те на премиера.И мощите свети,но не на премиера,ще донесат пари,и те кат премиера.Виж, нов се път строипо него премиера,и журналист търчи:Хвала на премиера!Обект се нов откри.От кой? От премиера.Що имаме блага,са все от премиера.Ти тука остани,над тебе -премиера,и блей, овца бъдипрославяй премиера.

150

ТОСТ

преди 11 години

НАЗДРАВЕ "ЕВРОПЕЙЦИ"...АКО ИМАТЕ С КАКВО :(

149

666

преди 11 години

До Анонимен А бе *** през комунизма не е имало Руски бази тук,имаше Ядрени Бойни глави с ракети.После Руснаците си ги взеха.Баба ми и Дядо ми с работа и с пенсиите си си купиха Жилища и няколко къщи по селата. Пътуваха с железницата постоянно и на са си брояли стотинките,тока беше 6 стотинки с същата тази АЕЦ Козлодуи. Какви правителствени Болници бе смешки,навсякъде беше на ниво здравеопазването.Оле ужас,хора в тая държава много прости хора имало.

148

Анонимен

преди 11 години

Де сега всичко да ни беше като социализма - социална система, здравна система, пенсионна, осигурителна, образователна....па нека да не можем да разказваме вицове за Б.Борисов.Щяхме да сме номер едно.Но ние излезнахме ***. Една шепа продажници излъгаха народа да подскача като маймуни по сини митинги(мен вкл)...преметнаха го с обещания да разруши една красива и уредена България, за да станат същите тези лъжци милионери, да купят държавата и медиите, чрез които да лъжат непомнещите и подрастващите колко лошо е било онова време.ДА ама НЕ!ЛОШО БЕ НЕ ОНОВА ВРЕМЕ, А ТОВА СЕГАШНОТО БЕЗВРЕМИЕ.Но каквото човек сам си сторел, никой не можел да му го стори, нали?!

147

Анонимен

преди 11 години

Бравооо!

146

666

преди 11 години

До Анонимен Оле колко си неук и не информиран,говориш ми за 70 година и Костов,ти понятие за години и кои кога е живял имаш ли.Толкова си жалък и смешен ,че не се усещаш. е ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ.НЕЗНАЕЩИ И ИЗКАЗВАЩИ МНЕНИЕ ХОРА ОБЪРКВАТ ОБЩЕСТВОТО.Ало пътуващия то с наблюдение и четене на книги се става умен . УЖАС,НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ КАКЪВТО ИМ ПРЕМИЕРА ТАКИВА МУ И ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЛУКОВИ ГЛАВИ

145

Откривател

преди 11 години

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА БЪЛГАРИ!Зная, че през последните три и половина години фалираха много от вас, увеличиха ви в пъти ток, бензин, дизел, газ, храна, вода, и ви рекетираха по най-мутренския начин.ЗАТОВА ЩЕ ВИ ОТЛРИЯ ЕДНА ТАЙНА КАК ДА ИЗХРАНИТЕ ДЕЦАТА СИ И СЕМЕЙСТВАТА СИ. ХранЕТЕ СЕ КАТО МЕН.... с думите на Борисов, на Дянков, и на оня арменец-банкера със сложното име-хампЪрцунян ли бе, мамбарцунян или нещо подобно.Та значи съветвам и вас:1 - пускате телевизора, ютията, пералнята или който и да е друг уред /тея тримцата ще ги чуете отвсякъде/2- слушате /ама внимателно/ колко сте добре, колко по-богати сте станали по време на тяхното управление3- стискате очи и усещате как стомахът ви се запълва със ситост, усмихвате се доволно и се отпускате пред уреда който сте избрали за да се наслаждавате на гласа на спасителите.Внимание!!!Ако не получите желания резултат, ако не осъзнаете колко сте щастливи, сити и доволни....ВИНОВЕН Е СТАНИШЕВ!

144

666

преди 11 години

До Анонимен Ми видяхме като ви пуснаха,първите предатели откраднаха златния резерв на България от 4 Милиарда долара на онова време и си накупиха дворци и си живеят в чужбина и подкокоросват такива смешници като теб дето иска да отиде да си купи блестящи дрънкулки от Франция от Италия ,голям кеф.И политиците сега си изнасят откраднатите пари и ги трупат там а народът вълците го яли.Толкова си смешен. И аз пътувам ама милея за Родината си за Народа си,защото утре ако имам нужда на него ще се опра

143

Анонимен

преди 11 години

182 доларът никога не е бил 60 стотинки , официялния му курс беше 0.98 , но на пазара защото винаги си е имало черен пазар и аз съм бръмчал на него за разлика от балъци като теб долара беше 2.5-3 лв , така че това му е цената . Левът чевен олигоифрен не беше КОНВЕРТИРУЕМ , такъв го направи Иван Костов за първи път след 4-5дестилетия през 1991 да не небеше дори 92 , влез в БНБ и ще видиш колко е първата му официална свободна котировка

142

Истината

преди 11 години

"Иван Костов носи историческа вина"Стефан Цанев

141

буркан с минзухари

преди 11 години

Честита нова година уважаеми съфоромци, бъдете живи и здрави. Поздрави и на екипа на Днес бг, нека и те да са живи и здрави !Пожелавам си през новата година все така успешно да солиме политическата мафия от страниците на форума в сайта, защото това е реалният народен глас, а казано е, глас народен, глас Божи !!!Бъдете всички живи и здрави !

140

Анонимен

преди 11 години

179 това че не знаеме да си съхраняваме свободата си е наш проблем , в Германия не е така .Аз питам защо ни пазеха в този прехвален социалситически рай така натървено че примерно за да пътуваш до Унгария те пускаха само през Румъния сакън да не избягаш от Югославия , защо само с открит лист можеше да стигнеш дори до границата .Бариерата беше на Сливница и до Драгоман ти трябваше открит лист издаден РУ на МВ Р за всяко излизане.

139

666

преди 11 години

До Анонимен 70 гидина доларът беше 60 ст Левът беше като злато,защо ли.Защото България имаше една от най добрите икономики в Европа .Нещо си се объркал. На теб какво ти е било забранено че не разбирам,ключовете на домовете стояха под стелките децата играеха свободно без да те е страх че някои ще ги пребие или ще им продаде наркотици,музиката ни беше като музика не като сега чалга и поквара.Момичетата не ходеха да си дигат краката на мазни мутри и *** че да си платят семестъра

138

Анонимен

преди 11 години

175 ей матросовка точно Иван Костов е най-големия патриот от действащите политици , той когато беше Министър пресдетаел се опъна на Щатите и Германия и не допусна албански бежанци на наша територия , той де факто даде коридор на НАТО за операцията в Сърбия и не даде такув на Русия ис това спаси мирът на Балканите имаш мозък като на бройлер от мен да знаеш.