4

Анонимен

преди 11 години

Не е идиотизъм да притежаваш оръжие. Има щати, в които светата троица Бог-Оръжието-Страната не може да бъди пречупена.

3

Анонимен

преди 11 години

Този, който е решил или му е вменено да убие винаги ще намери начин да го направи, та дори и с ледена висулка. Цялата работа е в това да им вземат оръжието на американците.

2

Анонимен

преди 11 години

В резултат на идиотизма на американците да притежават лично оръжие в САЩ убийствата с огнестрелно оръжие са близо 40 пъти повече на 1 милон жители спраямо Европа! Уж оръжието давало някаква сигурност, но де факто се получава, че много хора с психични отклонения се сдобиват лесно с оръжие и редовно правят масови убийства и сигурността не само не се увеличава, а напротив!

1

Анонимен

преди 11 години

Генезиса на проблема не е в притежанието на оръжие, а в главите на американците. Тази инициирани случаи на масови убийства чрез програмиране на самоличността имаха за цел да формират общественото мнение в дадена посока, а тя именно е, че да имаш оръжие е опасно и трябва да се отървеш от него. И ето, решението да се изземва личното оръжие не закъсня, каквато беше и целта на тези инсценирани убийства. На някой отвисоко не му харесва робите да притежават оръжие.