49

стоян

преди 11 години

Сега се прибирам и реших да прочета но вините преди да си легна !!!!!!!!!!!!!! То май нови новини няма , с изключение на една - Сайта от който се информирах с години е бил унищожен и смазан ! Никога не вярвах че може да се стигне до такъв фатален край , но или конкуренцията ги погълна или човека с име Марио- 37 наистина ги е фалирал след продължителна битка и завинаги е прогонил хората от тук ! Но има и нещо друго...този сайт преписваше новините от другите и мисля и това помогна за фалита им !

48

давай Марио

преди 11 години

Tиквата, Съсела, ***, Болен Сиртака, Драгалевския ***, Кривата джука, всички треперят от МАРИО 37, той ще ги вкара в затвора, свършва царството на мафията !!!!

47

до марио 37

преди 11 години

А ве ти още ли не си си глътнал хапчетата?

46

Dido

преди 11 години

Как може напълно безмислен скок който не доказва нищо, не е полезен с нищо освен с рекламата на една лимонада, струващ милиони, изобщо да бъде обявяван за нещо значимо в човешката история и да бъде сръвнявано с изтрелването на първия човек в космуса в години когато техниката и човешките знания в тази област са били хиляди пъти под сегашните?!?!Този свят наистина трябваше да свърши на 21.12.......

45

Даола

преди 11 години

До АнонименВ Индия има над 1 100 000 000 хора, които не са мюсюлмани, а колко са в Китай - 1 400 000 000 - та за тях ми е думата. Оттам няма да дойде никакъв екстремизъм, а здрав разум на онеправдани и бедни, които искат да живеят достойно. Промяната ще дойде от Азия.

44

Иван

преди 11 години

МАРИО В МОМЕНТА ВОДИ ЕДНА ТЕЖКА , ПОБЕДОНОСНА БИТКА - БИТКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ !И Я ПЕЧЕЛИ УБЕДИТЕЛНО КАКТО Е ВИДНО !

43

стоян

преди 11 години

На статията пише че и *** 102 коментара а като се отвори са 49 !!!!!!!!!!!!!!Къде са другите 53 не разбираме ?????????????????

42

Miro

преди 11 години

ужас

41

Анонимен

преди 11 години

жалко четях си спокойно новини,но вече ме загубихте,повече няма да влизам тук,това е пародия

40

Анонимен

преди 11 години

Модераторе спри го веднага този шизофреник че ни писна ! Не само го трий а го банни да не влиза тук че съвсем изгони хората !

39

Анонимен

преди 11 години

аха позната песен.всичко е за пари,лицемери ,ние и моите приятели се обявяваме против такива лицемери ,не *** а лицемер

38

МОДЕРАТОР dnes.bg

преди 11 години

Марио милост към нас !!!!!!!!!!!!И ние сме на заплати, молим те смили се Марио ! Не прогонвай и последните няколко човека които посещават сайта ни ! Ти си силен и велик !ДОКАЗА ГО !

37

Истината

преди 11 години

НИЕ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО , ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ И ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ КЪМ Марио- 37 ! ПРОСТЕТЕ НИ ЧЕ НЕ МУ ВЯРВАХМЕ ПРЕДИ,НО СЛЕД КАТО УСПЯ ДА ДОКАРА ТОЗИ САЙТ ОТ ПЕЧАЛБА ДО ЗАГУБА ОТ 57 000 ЛВ. ЗА ДЕВЕТМЕСЕЧИЕТО , СЛЕД КАТО УСПЯ ДА ПРЕХВЪРЛИ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ В ДРУГИТЕ НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ , СЛЕД КАТО СВЕДЕ ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ САЙТ ДО 2,3 ЧОВЕКА.......ДА ,НИЕ ВЕЧЕ ВЯРВАМЕ В НЕГОВАТА СИЛА И СПОСОБНОСТИ !!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 11 години

ей модераторе ,спри го този *** най накрая

35

Иван

преди 11 години

До Марио-37Марио спасителю....Не обръщай внимание на индивида който те кълне и призовава да се самоубиеш и сложиш въжето.......Това е самия дежурен *** който извършва това и пише циничните и злобни коментари срещу теб....А същевременно трие десетките които те подкрепят...тук под тази статия уж има написани 95 коментара а като се отвори са 45.....50 коментара в твоя подкрепа са изтрити......С ТЕБ СМЕ МАРИО - ТИ СЕ ДОКАЗА В ЕДНА СТРАШНА БИТКА КАТО ФАЛИРА ЕДНА МЕДИЙНА ИМПЕРИЯ

34

Анонимен

преди 11 години

абе стига си писал глупости,от теб хората не могат да коментират

33

Анонимен

преди 11 години

ей супер марио,сам ли си цъкаш плюсчета,а на мен минуси а

32

Анонимен

преди 11 години

Марио!!!Гълтай си хапчетата и си лягай мойто момче!!!

31

Анонимен

преди 11 години

всички ние които живеем в тази скапана държава знаем това

30

Анонимен

преди 11 години

баси смотаният шизофреник,щял да прави революция ,боже,ей вие от лудницата елате и си го вземете този