13

до 10

преди 11 години

е тя поне кавал си има, а не само дупка като някои

12

ВАЛ

преди 11 години

До АнонименУТРЕ СЪМ НА РАБОТА И ТОГАВА ВООБЩЕ НЯМА ДА ПОГЛЕДНА КОМПА, НО ДНЕС С ЧИСТА СЪВЕСТ МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ!

11

До ВАЛ

преди 11 години

Мне, не позна никой не е забравил, че тези дни почивате. Аз работя и не мрънкам за по поносима заплата и в обедната почивка си разнообразявам времето с *** пръчки които биха си дали г*за на цялото кралство само да са на мястото на тази "луксозна ***" ама защото няма как да им се получи бълват огън и змии ....

10

Анонимен

преди 11 години

До ВАЛНе почиваме, на работа сме

9

до 7

преди 11 години

Не е така- била съм и в Лас- Вегас, и в Лондон, и в Рим- работата ми е такава. Просто се сетих, че Кейти беше забелязана от принца на един бал, където беше в полупрозрачна рокличка- това е. Не знам дали вкусът и се променил или просто стилистите и са на ниво, но такива като мен- просто стилни жени, не влизат в класациите, защото сме били обикновени бременни жени, а не е такива като Кейт- някогашни гонителки на принцовете и сегашните модни икони и херцогини с променени дизайнерски възгледи.

8

ВАЛ

преди 11 години

НЯКОЙ ЗАБРАВИЛ ЧЕ ТЕЗИ ДНИ ПОЧИВАМЕ!

7

Стига вече

преди 11 години

Какво и харесвате на тази луксозна ***, продала се на ФАМИЛИЯТА..без принц Уилям е последна дупка на кавала!!

6

До ВАЛ

преди 11 години

Ами като искаш по поносима заплата ходи работи, недей да четеш глупости! Никой не ти е упрял пистолета в главата да четеш тази статия! Хем сте жадни за клюки, хем ревете, че ви ги дават! Хем си губите времето с глупости, хем ревете че парите не стигали ... ИЗНЕНАДАААА от четене на глупости по сайтове заплата не се вдига!!!

5

До 1

преди 11 години

Не си имала възможност, не амбиции!! Че подобни класации са ***, *** са, ама и *** като теб както почнат с коментари - "Аз съм по-убава и по-важна от таа к*рва, *** нищъ да съм извясна" ..... такива амбиции била нямала, че и да имаше, щеше да се вдигнеш *** от село и да отидеш в Лондон да го вееш пред кралския двор ли? Или най-много щеше да го вееш пред някой, червен фенер в лондонски предградие ....

4

Анонимен

преди 11 години

И всичките имат поне по четвърт милиард долара или евро.

3

Nobody

преди 11 години

Е нищо ли няма за гледане в тялото.беге?

2

ава

преди 11 години

Такива класации наистина са ми странни. Чудя се дали призът трябва да отиде в тези жени или в техните стилисти и модни консултанти.

1

Анонимен

преди 11 години

И аз бих могла да бъда избрана за най- стилно облечена бременна, ама няма кой да ме сложи в такива класации, понеже не съм ходила в полупрозрачните роклички пред принцовете някога, а нямах и такива амбиции!