341

Анонимен

преди 11 години

Хич да не я пускат. Булсатком трябва да им иска пари че я излъчват!

340

Анонимен

преди 11 години

Тъкмо се зарадвах , че няма да дават БТВ каналите , но пак се появиха , те преди се опитваха да ни убеждават , че Господари на ефира им били виновни , сега и Булсатком им виновни , все някой им е крив , майка им *** турска , но и Господари на ефира си продължава добре и без БТВ , а и Булсатком ще са добре и без БТВ .

339

ruseborn

преди 11 години

До фенНе ставай глупав, има десетки арабски канали за гледане на ШЛ

338

Зрител

преди 11 години

Абе дали има някой на който да му залипсва битивито и сателитните негледаеми помийни каналчета. За мене е по-добре да ги няма.

337

ТВ водевилче

преди 11 години

Опалаааа ... в името на рейтинга ер-малък ТВ реши да сложи наколенките и да пропее на булсаткомовия микрофон ... уж временно по Коледа и НГ, пък после ... щяло да се види. Че има ли някой на който да не му е ясно, че голфъра на републиката се е вайкал пред пожарникаря на републиката в името на общото им благо - РЕЙТИНГА. Мазните *** на единия са се уплашили, че няма да могат достатъчно публично да възлюбват височайшия *** на другия. "О времена, о нрави" - както е казано преди векове.

336

Обективен

преди 11 години

Тази "телевизия" е еквивалент на чалгата и трябва да третира като цигарите - да има предупреждаващи надписи, че гледането е вредно за Вашето здраве.

335

Анонимен

преди 11 години

ИМАЛИ ПРОСТАЦИ ДА ГЛЕДАТ БОСФОР ТВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ *** КОИТО ВИ ЗАЛИВАТ СЪС ПОМИЯТА СИ. ОТ 20 ГОДИНИ ТЕЛЕВИЗОРА СЪМ ГО ХВЪРЛИЛ В МАЗЕТО. ЕДНО ВРЕМЕ ПРЕДИ 23 ГОДИНИ ИМАШЕ СРЪБСКА ТВ КОЯТО Я ХВАЩАХМЕ В СОФИЯ И ПОКРИВИТЕ НА БЛОКОВЕТЕ БЯХА ПРЕТЪПКАНИ С АНТЕНИ. ОТ КАКТО ХАМЕРИКАНЦИТЕ БОМБАНДИРАХА ЮГАСЛАВИЯ ВЕЧЕ СРЪБСКИ СИГНАЛ НЯМА. ОТ СРЪБСКАТА ТВ ПРЕЗ 86 ГОДИНА РАЗБРАХ ЗА ГРЪМНАЛАТА ЦЕНТРАЛА В ЧЕРНОБИЛ. А НАШИТЕ МЪЛЧАХА КАТО ЧЕ ЛИ БЯХА ЛАПНАЛИ ЕДИН ГОЛЯМ Х.Й.

334

Анонимен

преди 11 години

бтв са нещастници!по-добре да ги няма,отколкото да плащам за проамериканските *** на Р.МЪРДОК.

333

анонимен

преди 11 години

Ще минем без турски сериали, може някоя друга телевизия да предава мачовете от ШЛ....но добре поне, че мачовете от квалификацийте са по друга програма....Ще минем и без БТВ

332

Мнението

преди 11 години

Е хубаво,без босфор тв идеално,ама после февруари мачовете от ШЛ?? иначе за босфор тв не ми пука

331

Майната му на БТВ.

преди 11 години

....и без него си можеме....!БУЛСАТКОМ-а, си ми е добър-изобщо не мисля да го сменям!

330

не бе БТВ

преди 11 години

Ама БТВ ще връща сигнала ли? Олеле,това значи че и Цоловата от сутрешния блок пак ще държи монолози без право на отговор или реакция от страна на който и да е друг в студиото ли? Недейте бе! Тази провинциална кака дето се е взела на сериозно и се смята за звезда,пък ни залива и с информация за личния си живот и то без свян,идва в повече на изтерзания телезрител.След като не се научи на човешко поведение,на толерантност, а превръща студиото на говорилня и то на моноговорилня ,не ви искам сигнала

329

една

преди 11 години

Един човек тук драска по няколко пъти и то едно и също. Едно мнение е достатъчно на човек. Нека всеки си изрази мнението. И нека да спрем с тези турски сериали да се драскаме. Аз ги харесвам, както и много други. Някои искате шампионска лига- аз не я искам щото не ми е интересна. Това не е причина да не я дават, обаче. Нали? Бтв сега иска да се направи на герой, като го пусна сигнала. Но това не е геройство щото крайния срок на договора не е изтекъл. И все пак благодарим за жеста.

328

Анонимен

преди 11 години

ЦРУ се из**а на Луната .

327

фен

преди 11 години

И на мен БТВ са ми отвартителни но какво правим със Шампионската лига?Февруари започват най-интересните мачове.

326

Ангел

преди 11 години

БТВ я гледат близо милион турци,1млн ***(ако имат телевизор) и поне 70% от пенсионерите.Нормалните хора могат чат пат да пускат новините и само това.Тази сбирщина от неграмотни и възрастни хора им стига на БТВ да имат най-големия пазарен дял в момента.

325

до 365

преди 11 години

Предпочитам пак Сам в къщи пред турски сапунки.То и за това не ги гледам много я

324

Анонимен

преди 11 години

аха,след като вчера буквално бяха сравнени със земята и се видя колко всъщност е истинската гледаемост и незаменимост на бтв-то сега хоппа ще има сигнал до Нова година,после евентуално не....е хайде да видим какво ще стане след Нова година,ало бтв-то ние без вас можем,вие без тия които ви гледат не можете смотаняцииии

323

Анонимен

преди 11 години

И кво? Пуснаха сигнала и познайте - пак дават "Сам в къщи"...........

322

Анонимен

преди 11 години

До Потребител никакво бтв да си го гледа Слави със своя благодетел Доган.