19

Анонимен

преди 11 години

дгд всички молове и моладжии

18

Анонимен

преди 11 години

Само така, тъкмо да не могат да си продават скъпите дришляци. Бил съм в USA и там марковите дрехи са в пъти по евтини от тука. Например там едно обикновенно спортно горнище е към 30$, а тук е от 100 лева и нагоре.

17

Не е смешно

преди 11 години

Мислите ли, че ако някой наистина иска да пусне бомба ще се обади преди това? Ало обажда се Бин Ладен, само да ви кажа че съм ви пуснал бомбичка. Хахаха смях

16

....

преди 11 години

С този сигнал шрецакаха жадувания шопиннг на наточените кифли. С какво нежелание и мъка изписана на нацапотените им лица излизаха от мола... Едвам се сдържах да на се разхиля! :D

15

ujas

преди 11 години

МВР вместо да проверява сградата, да намери този, който извършва за пореден път това престъпление.

14

mm

преди 11 години

Ей мамицата им ***, точно исках след работа да си купя едни обувки от сердиката. Магазина там ми беше удобен...

13

Ф.С.В

преди 11 години

Салахадин хаха сланина и много люююк ))) и шкембе с чейсъънн )) ами селяците ни завзеха -и в Бургас е същата трагедия --да си ходят по родните места -че работят за 300лв и няма работа за нас цивилизованите граждани -от всеки магазин или мол се чува супер селска чалгарска реч -направо УЖАС

12

JagdPanther

преди 11 години

Интересно защо в мола на г-жа президентшата нема и една заплаха

11

Анонимен

преди 11 години

ДО 8Бг ,вече е ---Африканска държава в ДЪЛБОКАТА провинция!

10

Анонимен

преди 11 години

Употребата на алкохол и дрога от ...пикли и пикльовци,до тук води!ТЕ не знаят ,какво вършат и какво МИСЛЯТ!

9

Анонимен

преди 11 години

Що за болен мозък трябва да си за причиниш това на напълно неминни хора. Ако имаш зъб на някой, намираш го и се оправяте лице в лице или от упор. Така и така ще ти съдят после, дали за тероризам, защото бобените заплахи са си чист тероризам или за убииство все тая.

8

Ф.С.В

преди 11 години

АЗ СЪМ *** ЧОВЕК --ИСКАМ ДА МИ КАЖЕТЕ ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА В КОЯТО ВСЕКИ ДЕН ИМА НАД 20 ЗАПЛАХИ ЗА БОМБИ --МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ ....

7

Лисан

преди 11 години

Ходете по моловете, ако някой иска да извърши терористичен акт, познайте къде ще му е най-лесно! А предвид предстоящата война със Сирия и Иран въпросът не е дали, а колко бомби ще гръмнат в България.

6

до 5

преди 11 години

преди 2 часа и ние минахме от там..някакъв ад. Едни големи колони навсякъде. Иначе почти всеки ден ходим на обяд в Сердика... има повече хора но съвсем малко над нормалното. Уйкенда бях в The Mall, там имаше много повече хора, едва се разминавахме на моменти. Но и нормално, с тези заплахи никой не знае кога ще е отворен и кога не сердика и хората предпочитат да отидат в друг мол, който не страда от бомби :)

5

ПК

преди 11 години

Значи бомба в комплект с регулировчиците пред Сердика просто не ми се мисли.Преди малко минах от там - изключени всички светофари по Ситянково от Подуяне до Цариградско и регулировчиците не знаят к'во правят...просто прекрасна картинка.Шефа на столичния КАТ даже нахокваше единия регулировчик на кръстовището със викове. :)

4

Ф.С.В.

преди 11 години

Керванът си върви кучетата си лаят -е няма такава страна АБСУРДИСТАН --МУТРА НИ УПРАВЛЯВА И ПОЛОВИНАТА ПРАВИТЕЛСТВО Е ЕВРЕЙСКО ...РАНО ИЛИ КЪСНО щЕ ПРИСТИГНАТ ТЕРОРИСТИТЕ...---НЕ Е ВЪПРОСА ДАЛИ?? А КОГА !!!. -НО НИКОЙ НЯМА ДА ПОВЯРВА --НАЙ ЛОшИЯТ ПРЕХОД ОТ БИВШИТЕ СОЦ РЕПУБЛИКИ И НАЙ ЛОШОТО И БЕДНО ОБЩЕСТВО --НОМЕР 1 ЗА НАЙ ЛОШ ЖИВОТ В СВЕТА -ТОВА Е АБСУРДИСТАН ДОБРЕ ДОшЛИ ( EASY TO FIND)

3

Оп-са

преди 11 години

Бях вчера над 3 часа в Сердика, ами хич нямаше навалица и магазините бяха пълни, колкото преди 1-2 месеца! Помен нямаше от лудницата около 20-ти Декември минали години! Не знам как е по другите молове, но в Сердика търгашите се хващат за палците! Хем май конкуренция ги мачка с обаждания за бомби, хем едни хубави промоцийки в Celio и Teodor на ризи по 80лв и панталони по 100лв, като същите преди 1-2 месеца бяха с по 10-20лв по-евтини! Търгашите ни искат надценка, не оборот, ама не става така!

2

Анонимен

преди 11 години

Стига вече с тая тъпотия, що за *** го правят това...

1

Анонимен

преди 11 години

The Mall Sofia dnes cherpi