44

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНапротив,НАСА го твърдят отдавна,и неколкократно.Питай нашенските медии защо не са го отразили.;)

43

Анонимен

преди 11 години

Оппп сега една ракия да налеем и за здравето на маите.

42

Анонимен

преди 11 години

Маята греши.

41

#41

преди 11 години

На 3 януари е края на света по стар стил. Кажи и да дайде пак! :DDDDD

40

ku4eto

преди 11 години

Разбира се, че се вълнувам от края на света. Но повече ме притеснява, че още не съм избрала какво да облека за Нова година.- Как ще посрещаш края на света?- Ами, като всички.- Това е ясно. Къде ще ходиш след това?Някъде прочетох, че 21 декември няма да има нито край на света, нито страшна и мъчителна смърт. Просто цялото човечество ще се включи в единно информационно поле и всички ще узнаят всичко за миналото и настоящето.Хм, значи и жена ми ще научи.Е, значи все пак ще има страшна и мъчителна смърт.

39

Анонимен

преди 11 години

НАСА "откриват" (научно доказват) неща, които българите са знаели преди хиляди години. България не я "тормозят" случайно.

38

Анонимен

преди 11 години

Стига ни занимавахте с НАСА. Сега кой ще плаща морално обезщетение за насаждания страх у хората от години насам. Това кажете. Господ гледа.

37

Анонимен

преди 11 години

Снощи спах с една красавица за пръв път,защото очаквах края на света.И тя дойде при мен като за последно.Кога пак ще съобщят за края на света?

36

Анонимен

преди 11 години

Кризата е в световен мащаб,предизвикана от олигарсите.По отношение на тая простотия за свършека на света е измислена пак от тях,за да постигнат психологичен ефект с цел отклоняване на вниманието от проблема.Преди ни занимаваха със Снежния човек Ети,после зелени човечета,летящи чинии и т.н.Край на света няма да има,както и край на лошото ни финансово положение за нас.

35

Анонимен

преди 11 години

До оставим на страна календара на маите - някои може ли да каже със 100% сигурност дали няма разминаване в нашия и техния календар.... Нови стилове, стари стилове, преди Христа, след Христа... Хайде стига глупости, наздраве и весели празници, за тези които ще пътуват - късмет по пътищата!

34

Анонимен

преди 11 години

Стига сте държали хората в напрежение ! И между 23-25 декември нщо няма да се случи, Най много да има замръзнали пияндета по пътищата

33

Анонимен

преди 11 години

Какъв край,какви 5 лева?

32

Анонимен

преди 11 години

Спорд сметките на старозаветниците до новия потоп имало още 240 години. Заради рядкосрещащите се праведници днес света не свършил. Джидейските сметки показват че след 240 години праведник няма да остане на земята и няма да има какво да спре Бог да го унищожи

31

Justy

преди 11 години

Средства, выделенные в России на конец света, разворовали.Мероприятие на грани срыва.

30

Анонимен

преди 11 години

на кратко - много шум за нищо, все още се чудя освен парична изгода, каква беше целта на това нещо и за кого.....

29

ku4eto

преди 11 години

Краят на света стигнал до Русия, огледал се и си помислил: "Хм, май вече съм бил тук."- Какво ще правиш, ако дойде краят на света?- Ама ние сме в Русия. Той няма да дойде тук, а ще тръгне оттук.Журналист пита дядо от забутано сибирско село:- Дядо, а не се ли боиш от края на света?- Че от какво да се боя, синко? До наше село не стигнаха пътища, газ, телефон, та краят на света ли ще стигне!В нощта срещу 22 декември на първия етаж на стара съветска панелка се скъсва тръбата на мръсния канал. На сутринта пенсионерът Иванов се събужда, стъпва на земята и се оказва до глезените в л..на.- Какъвто е животът, такъв е и краят на света - печално констатира Иванов.Пак същата работа - първо чакахме комунизма и не забелязвахме как живеем в него. Сега чакаме края на света и пак не забелязваме, че отдавна живеем в него.Преди 20 години спряхме да строим светлото бъдеще и започнахме да чакаме бъдещия край на света.

28

ku4eto

преди 11 години

краят на света се отлага защото Дянков и Бойко са му обещали да ни свършат без да е необходимо да се намесва апокалипсиса

27

Justy

преди 11 години

До Истинската трагедияКъде живееш, да го посрещнем заедно тоя проклет край ; O))))

26

Анонимен

преди 11 години

за няколко години сума ти предприемчиви мошеници направиха състояния, провеждайки курсове, подготвящи хората за вибрационен преход, издигане на ново еволюционно ниво на съзнанието и тем подобни.

25

Анонимен

преди 11 години

Очаква ли ни апокалипсис? ДА.Знаете ли какво означава всъщност думата апокалипсис? Апокалипсис в превод от гръцки Αποκάλυψις означава разкриване, смъкване на завеса, откровение. Откровението и последователното разкриване на потайностите на човешката душа започнаха много активно да се разгръщат в последните години. Та погледнете само живота си преди 5, преди 10 години. Нима тогава беше възможно да четете такава информация и да не ви сметнат за луди? Нима се практикуваше йога, медитация, нима някой говореше за силата на подсъзнанието, за това как всички сме творци на реалността си? Малко по малко древното знание за произхода ни, за истинските ни умения като човешки същества започва да се разкрива. Все повече и повече се повишава сензитивността на хората, интуицията, умения като телепатия, лечение с мисъл, емоция, намерение стават съвсем нормални неща от ежедневието ни. Така и трябва да бъде. Лека полека, а вече даже доста динамично повдигаме завесата.