13

Анонимен

преди 11 години

Много им е лесно сега на долните гербаджии!Като падне снега вместо да се напънат да чистят просто затварят пътищата и проблема е решен,предупреждават хората да не излизат на път и който излезе и закъса си е виновен.А при управлението на предишното правителство същите ревяха за всеки един непочистен участък.

12

Анонимен

преди 11 години

20.12.2012 г. Днес 20.12.2012 г., преди обед учебните занятия за учениците от I- ва смяна ще бъдат намалени. Отменят се днешните учебни занятия за учениците от II смяна. Утре 21.12.2012 г. е обявен за не учебен ден за училищата в община Варна.

11

Анонимен

преди 11 години

Няма нищо по-хубаво от лошата зима! Стига да са приготвени дървата,луканките да са закачени и да е готово виното.А за компания все ще се намери някой.

10

Анонимен

преди 11 години

Затворете целата държава да е тихо и спокойно

9

шуменец

преди 11 години

Хвърляйте дърва в печката, слагайте пържоли на скарата, режете сухи мезета, пълнете каните с червено вино пък нека на вън да вее. Наздраве!

8

пута мадре

преди 11 години

няма никакво съмнение.....ЗИМАТА ОТНОВО НИ ИЗНЕНАДА .... хахахахахх

7

Анонимен

преди 11 години

Елате да видите в Несебър за поредна година как се излагат с почистването.Няма такъв смях.Навсякъде в града има закъсали автомобили в това число и джипове.

6

Анонимен

преди 11 години

Винетки ще искат ли да купуваме?

5

аз

преди 11 години

Има островни държави, които си губят земите и купуват земя, за да се преместят другаде, тоя го лъгали за затоплянето :)) И събрал колко харесвания еййййййййй *** народ ще си останете с тия капаци на очите. Преди да даваш некомпетентния си коментар поне седни прочети нещо, че нейсе тия хора, които ти харесали коментара и те няма да се поинтересуват малко за ситуацията, за която всички сме виновни...

4

Анонимен

преди 11 години

3Малоумнико, именно заради затоплянето има и такова захлаждане. Вземи прочети преди да дрънкаш глупости.Заради затоплянето всички ледове се топят, а от там идва и студен фронт, пълнене на океаните и т.н.....

3

Анонимен

преди 11 години

Защо ли ми се струва, че само след няколко години, когато захлаждането ще се превърне в световен проблем ще започне лов на вещици срещу всички които лъгаха за така нареченото "затопляне"? Когато температурите спаднат още, хората ще освирепеят от най-наглата измама в човешката история. Кой имаше най-голяма полза? Правителствата по света, които с помощта на медии и журналисти, успяха да убедят обществото, че "затопляне" има, вследствие на което започнаха да прибират милиарди от еко-данъци за борба с въглеродния двуокис, без при това да засадят и едно дърво.

2

макето

преди 11 години

Мале мале а при нас е пролет 5-6 градуса навънка едно слънце е пекнало офцете се припичат на слънце абе приказка

1

Анонимен

преди 11 години

Края на света идва от изток!