63

Анонимен

преди 11 години

Иван Йорданов Костов 1 !Не е безгрешен,но е най-добрият Български държавник! Хайдееее, ДС пусна лайномета срещу Костов.

62

УСПЕХ НА СК !

преди 11 години

Доган все още получава среднощни напикавания при спомена за Костовото управление. Тогава беше наврян на кучето в *** и беше наистина независим, т.е от него нищо не зависеше!!! Хубави времена, дори само заради този факт винаги ще уважавам Костов! Единственият, който преди сума си години нарече *** "проклятие за България"! Тогава Сидеров още не знаеше думата национализъм, ама нейсе...*))))))))))))))

61

ПОМНИМ НАДКЕ

преди 11 години

Това *** нема право да говори, щото още помним, как Алексей(Асан) -ПОМАКА, я премяташе върху дюшеците в залите на басейта Спартак. Тя бе и е, внедрен информатор на КОМУНСТИТЕ в редиците на СДС и редовно се отчиташе вербално и креватно на зачисления ***.

60

Анонимен

преди 11 години

glasove/grigor-lilov-borisov-i-tsvetanov-sa-suuchastnitsi-v-atentata-v-burgas---24206

59

яко лапане !!!

преди 11 години

ТАЗИ Е 23 години във властта и НЕ СЕ НАСМУКА ...ТАКА НИ ОПРАВИ ,ЧЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА ПО ДОХОДИ ..... !!Приватизира гаража на УБОсрещу необезпечен кредит ,докато беше министър и сега пак акъл иска да ни дава ВМЕСТО ДО ИДЕ НА СЪД ....АМА БАЛАМИТЕ СА ОНЕЗИ ,КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТАКИВА ,КАТО НЕЯ ...

58

..опс..

преди 11 години

Това от @68 бе за @67

57

@57

преди 11 години

И на теб ти липсват критично количество гънки :)Костов.. права си.. обезличи СДС.. като са махна от там.. в СДС останаха само *** :)

56

vini

преди 11 години

Тази и Костов разбиха СДС.Да не се правят на ощипани.На всички кривотии в България ГЕРБ им е виновна.

55

коментар

преди 11 години

Надето си е много готино.И аз си я харесвам.Но не коментирам останалите жени.Е ,това е малката разлика между простакът и мъжа.

54

иванчо

преди 11 години

а пък вие сте 90% бивши комунисти!!

53

Анонимен

преди 11 години

В ръководството на СДС 60-70 % са били сътрудници на ЦК на БКП или от ДС.Политическата власт се трансформира в икономическа.Целта на партиите е колкото се може по вече да заграбят.До сега нито една партия не е мислила за народа.На хората им омръзна от личности,натискащи се за власт,които са участвали в унищожението на народа и икономиката на страната.

52

ka4i gaz

преди 11 години

taa dosega v Zatvora li be6e , prili4a na ku4i GAZ

51

Анонимен

преди 11 години

малииии,колко грозно е станало хубавото Наде

50

тома неверни

преди 11 години

е тази скумрия скара президент и премиер

49

стършел

преди 11 години

До Анонимен31Тази беше метреса на ...Алексей Петров!!?Синята идея не се олицетворява с едно име - Михайлова или Нейски!Тя беше лош Министър! Купи с Каменчо гаража на УБО със стари вестници!Изостави мед. сестри в Либия!Не тя ни издейства визите за Запада, Те ни ги пуснаха и сбъркаха...Пак ще повторя- няма истинска дясна партия с подобаващи хора с ДЪРЖАВНИЧЕСКО и ПАТРИОТИЧНО поведение!!! Няма / не ги допуска системата/ нов Стамболов!

48

Чоки

преди 11 години

СДС е рожба на БКП ! В утрото на демокрацията няколко другари бяха натоварени с задачата да създадат опозиция на преименуваната тогава група чакали от БКП на БСП . Реално сините са синьото БКП . За тези жалки човечета останаха само най-лудите да гласуват . Всички които искаме нещо да се промени ще гласуваме за НФСБ

47

boza

преди 11 години

Nov bardak sus stari ku*vi ne stava .

46

ЕМО

преди 11 години

МНОГО,ДОБРЕ.......ЗА ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА РАЗБИРАТ КАКВО ВСЪЩНОСТ КАЗВА.......

45

Анонимен

преди 11 години

Много правилно мнение на 45 , стига с тези нови лица. Действително и в момента особено е необходимо от умни, можещи и доказани политици. А такива са малко и единствения у,които може да вдигне държавата на крака е Иван Костов /това е единствения човек, който го е доказал през прехода , въпреки и допуснатите грешки/ - няма друг. Явно много хора не са на това мнение , но нека се вслушат в неговите думи и говорене, правилно, последователно научно обосновано. Подкрепете го , другото е простащина.

44

!!!

преди 11 години

Нейнски ,а и много други от сините са вече СИНЯ НОМЕНКЛАТУРА и какво направиха 23 години за страната ,ОСВЕН ,ЧЕ САМИТЕ ТЕ СИ ОПРАВИХА ПОЛОЖЕНИЕТО за поколения НАПРЕД ...!!!!!????ВСИЧКИ ДО ЕДИН ТРЯБВА ДА СМЕНИМ В ПАРЛАМЕНТА -ЗАПОЧВАЙКИ СЪС СИНЯТА НОМЕНКЛАТУРА