43

...

преди 11 години

Онанист се занимава със своето занимание. Целият потен, ръцете му уморени, а да свърши не може.Помислил си:- Ох! Какво доживях, сам да не се искам!

42

Феминист

преди 11 години

Много обичах моята последна приятелка и затова почти никога не съм я удрял.

41

Просто си неграмотна

преди 11 години

*** и Косматка!??Това е хумор на ниво "Стоянка Мутафова". Я кажи някой виц...

40

Ангел

преди 11 години

Абе аз с моята отдавна биша приятелка не исках да късам ама се случи.Прекалих с чашите на рожденният ден на брат и-тя взе да ми се набира злобнои изяде един шамар пруд цялата и рода...После твърдеше че не искала да се разделяме но трябвало зараси достойнството и пред семейството.Случката е стара де- отпреди 30 ина години.

39

Обичам буквата В...

преди 11 години

някакси.*** и Косматка, предполагам повече би им съответствало.

38

От Кака Брук

преди 11 години

"И трае поне 10-20 минути, преди да ме облее блаженото и неповторимо чувство за безметежна свобода и липса на злобно, манипулативно, досадно женско присъствие."Що за Качествен Ръкоблудец трябва да си, че да заключиш, че женското присъствие е досадно, манипулативно и злобно? Явно четейки вътре в собствената си Изтерзана Душичка си успял да измъкнеш само това от Жена срещу теб. Тя със сигурност е изживяла Многократен Оргазъм, разбирайки колко леко е да се лиши от Галактически *** като Вас.

37

Феминист

преди 11 години

До Брук *** /с "ф", идва от Шафран/"Е, така и не отговори как ги е кръстил двечките му любимки....любопитна съм"Pink и Floyd

36

Брук Шаврантията

преди 11 години

Е, така и не отговори как ги е кръстил двечките му любимки....любопитна съм.

35

Рич Форестър

преди 11 години

Мили жени, реакциите ви срещу Феминиста, чието мнение ОЧЕВИДНО е провокативно, са достатъчно показателни за сравнително слабата мозъчна активност и стандартността в модела на поведение, характерен за пола ви.

34

КараТеката

преди 11 години

Карането на текове не е за 85 годишни мъже...

33

Каратиста

преди 11 години

Тая моята такова плющене й правих.... Кеф ти отпред, кеф ти отзад... Аама друго си е някоя 10-15 години по малка русичка рускиня...

32

ex алоу

преди 11 години

А, моля моля, да не ми обиждате феминистчето. То по цял ден седи и къса женските си длани от любов, а докато им дава мира къса с някоя виртуална нереалница из скайпа.... Съжалете го мъжлето, което никога в живота си не е говорил открито, лице в лице с реална жена, камо ли пък да си помечтае, че ще се намери някоя, която да реши да бъде с него, пък той да трябва да къса с нея.... Нали ще се посере в гащите от страх....ако не е забравил да ги обуе след поредното лява дясна лява дясна....

31

До Феминист

преди 11 години

Гарвани да ти изкълват очите, ръчичките ти да изсъхнат, *** ти да окапе, от болести да не се отървеш, всичките си близки да изгубиш, в пъкъла да гориш вечно...Жените не сме злобни, тъпънар с тъпънарите. Да пукнеш дано в тежки мъки.

30

ъ

преди 11 години

До ФеминистПравилното е "Онанист" - в твоя случай така се пише.

29

До Феминист

преди 11 години

Нещастно примитивно животно!За което се извинявам на животните!

28

друга жена до 30

преди 11 години

За мен истинският мъж е този, който ме задоволява и ме прави щастлива, ако ще и аз да го издържам, а той да гледа децата в къщи.Ако пък си пада майсторче, а не е с две леви ръце, няма какво повече да искам.

27

Феминист

преди 11 години

Много ме боли, когато изритвам поредната женка, когато ми е писнала. Даже от жал често правя така, че да изглежда, че тя ме е зарязала. ;) Душевното терзание е тежко и силно. И трае поне 10-20 минути, преди да ме облее блаженото и неповторимо чувство за безметежна свобода и липса на злобно, манипулативно, досадно женско присъствие.

26

Жена

преди 11 години

Всички мъже са един дол дренки,мислят само за пари и за секс,истинския мъж ще изкарва достатъчно пари за семейството и няма да остави любимата жена до него да работи,а тя ще му гледа децата вкъщи.

25

Филип 31

преди 11 години

Да наистина жените късатс мъжете по честно, но някой мъже сиго заслужават. Коя жена ще избяга от добър мъж?!...всичко си е индивидуално

24

Шоп

преди 11 години

Най-добрият начин е да си плюеш на петите след някое маратонско изпълнение като за последно. Но не се обръщаш, за нищо на света. И не може да се направи ако си влюбен, това съм го изпробвал. Затова не се влюбвайте.