54

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 59Удобната изкупителна жертва. Докато оная леля се пенсионира със 100 бона, а на другата перачка ще и обявят всичките сделки за нормални.

53

Анонимен

преди 11 години

Абе какъв е този съдия с който лично министъра се занимава

52

n

преди 11 години

Tozi na snimkata i toi piqn

51

Анонимен

преди 11 години

До имигрантИма останали.Ние,трезвените и трезвите,които пишем тук...надявайки се да променим живота си към по-добро.Поне малко.

50

имигрант

преди 11 години

Пиян съдия, пиян прокурор, пиян доктор, пияна учителка ... пиян полицай, пиян митничар, пияни министри, пияни депутати, абе чакайте малко бе, има ли някой останал трезвен в тая държава???

49

мерач

преди 11 години

А трезвите блъснаха цяла България. У дерето.

48

СЪдия 2.2

преди 11 години

ко става с кимито кардашиян ,бе МЕСТАЧИ .никой нищо не казва тия дни ,как да не пиеш от мъка или от сутринта .три водки бързи още

47

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 46Ами с неговата заплата би трябвало да е охранен, ако пази диета, или си спестява парите, това не го знам, може и да е добър съдя и да си изпълнява съвестно задълженията, но това не му дава право да застрашава живота на хората, още повече, че при него е рецидив, ако на пияната учителка сега и простят, а тя след това направи същото, бъди сигурен, че вече прошка няма да има и ще я разкъсат жива.

46

arhar

преди 11 години

Хайде сега да излязат Куцкова, М. Тодорова и онези от БХК и да започват да говорят, че Цветанов пак се бърка в работите на независимата им съдебна система !

45

Софиянец

преди 11 години

ЦЕЦО, ИСКАМ И АЗ ЧАК НА ВТОРОТО НАПИВАНЕ ДА ПОМИСЛЯТ ДАЛИ ДА МИ ВЗЕМАТ КНИЖКАТА!

44

djeri

преди 11 години

PIQN SADIQ, PIQNA DARJAVA,PIQN NAROD,XAXAXAXA NEMA TAKAVA DARJAVA PIQN ABSURDISTAN

43

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 45Какъв Митьо Очите бе? Бе вие мислите ли, преди да пишете! На този човек му пребиха сина преди няколко години точно на Тройката, защото не беше пуснал под гаранция едни мутри.

42

arhar

преди 11 години

Е, щом е съдия, значи е невинен ? То да не би у нас да има корумпирани съдии, че да има и пияни такива ?Сега трябва да се провери кой гражданин му се е изпречкал на пътя .Трябва сега да му дадат и 13 - та, и 14 - та и 15 - та заплата . Очевидно е, че той много работи !?

41

Анонимен

преди 11 години

Явно тоя съдия е безименен.Виж,ако беше пиян доктор от Спешна помощ или пийнала учителка по немски...Ооооооо мале малеееее.Колко часове медийно време щеше да има отделено за тях...

40

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 42Е как разбра, че е охранен? Да, на учителката и съсипаха и без това мизерния живот колегите и, които вместо да намерят начин да я отведат у дома, са извикали полиция, както и медиите, които търсят скандали и пикантерии. Но това не значи, че този човек непременно е от угоената пасмина магистрати-милионери. Точно обратното е. Скромен и добър съдия, ерудирана личност. Не е злоупотребил с власт и децата му нямат фирми. Единственият му проблем е този и се стараеше да го пребори. Но уви

39

Анонимен

преди 11 години

Почерпил се е с парите от коледните бонуси. Какво лошо има. Може и Митьо Очите да му е дал някой лев за празниците. Честно си ги е спечелил човека, а сега някой колега ще го обяви за невинен. И така до момента , в който ще убие дете на пешеходната пътека.

38

анонимен

преди 11 години

Този Съдия за наказание да го направят Констутицион Съдия

37

до 41

преди 11 години

Ама наистина ли Цецко не е нагъл и самоуверен тип??? Какво ще кажеш по случая когато декларира едни доходи в НАП а заяви съвсем други на трибуната на НС????И ти го имаш за честен човек???Върви си шибни кухата проста чутура в близката стена и ни отърви от присъствието си, загубеняк .....

36

Анонимен

преди 11 години

До Обективен 37Ами, след като не си разбрал, ще ти обясня: - пияната учителка и е за пръв път и не е застрашила човешки живот, освен това е прибягнала до алкохола заради мизерията в която живее, като самотна майка с три деца и учителска заплата, докато охранения съдя, прави за втори път и то за една година такова нарушение, с което застрашава живота на хората!

35

Анонимен

преди 11 години

До janТочно този човек нито е нагъл, нито е самоуверен тип. Но понеже не е от типа нагугушеви и как беше другата наистина нагла, сега ще му разкажат играта. :(