57

Пиф

преди 11 години

Кабаиванов спокойна мажеще да позволи ГЕРБ да ги пояздят още един път.

56

Спонги

преди 11 години

До ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНОАко границите на България бяха отворени преди 1989 година , сега щяхме да сме не повече от 4 милиона.

55

имунитентни

преди 11 години

Това не е проблем нито на СДС , нито на ГЕРБ.Проблема е, че 23 години "независимата" съдебната система е непоклатима. Кадрите на БСП са там и никой не може да ги помръдне.Властите се сменят, но това гнездо продължава да действа, и срещу държавата, и срещу народа, само за личното си облагодетелствуване.

54

СДС !??!?!?

преди 11 години

СДС вече не е партия, а пудел на Боце. Жалка история. Единствените горе-долу читави хора в БГ политиката са в ДСБ. Това е !

53

Василев

преди 11 години

Много ми е смешно,предишната кандидатка и тази били корумпирани,оказвали давление и т.н.Добре!За конституционен съд не стават.Правилно,но едно немога да си обясня,а как стават за съдии в другите съдилища?

52

СДС са №1

преди 11 години

По-добре честен и непознат лидер като Кабаиванов, отколкото омърсен мавър като Костовезе и шайката му

51

СДС са №1

преди 11 години

СДС си е СДС, а на ДСБ на сектата Костов, облъчените зомбита на Мавъра да ходят на май..ната си ...СДС _ СДС _ СДС

50

Анонимен

преди 11 години

54 казах да се разкараш , защото не ти стига умствения багаж за да пишеш тук отивай да дрскаш за Волен някъде.

49

Българин

преди 11 години

СИНЯ КОАЛИЦИЯ - ДА !Без Кабаиванов , Иван Сотиров , Борис Марков , Борислав Бориславов !

48

48

преди 11 години

48 забравяш как ЕС и НАТО наложиха на България да фалира банките си, заводите си и да затвори АЕЦ, да унищожи армията си и т.н. и да направи и валутен борд , с който да унищожи лева като национална печатна валута и младите българи и лекари да бъдат принудени да емигрират в ЕС и НАТО заради мизерните заплати в България.

47

:)

преди 11 години

Тоя е *** като ***! Ако не си намисли предварително 5-те реплики, които да каже е абсолютно загубен

46

Анонимен

преди 11 години

Спасението е разпускане на народното събрание и конституционния съд и избори на нови депутати, които да изберат и нови съдии. Сегашните не са способни и просто не стават.

45

Анонимен

преди 11 години

Така е, като кадрите на БСП са непоклатими.

44

Кабаимотов

преди 11 години

Ама за какви светци говорищ!!??Оказа се че , съдиите и прокурорите са най имотните българи!!???..Срам и позор!!! Корупция!!

43

Анонимен

преди 11 години

46 прав си те умряхя ,а внуците им забравиха кой гласува закона за рестуцията на ЗЕМЯТА от която се обалжиха всики българи , забравиха кой гласува закона за ресътитуцията на Градската собственост едра и дребна , компенсаторните записи за наследниците на предприятия , ко премахна визите за нас българите , кой ни вкара в НАТО и в ЕС , като от последния идват в момента попчти всички инвестиции ,а инвестициите означават работни места и хляб, всичко забртавихте ***.

42

dp

преди 11 години

Промяна, ахъ - ако може анонимно без никой да разбере да си назначават ченгьоршавитемафиоти най-добре ще им е, никой не се съмнява.Така и щеше да продължава ако не се налагаше да отговарят на въпроси *отвън*, тукв *** махала са свикнали да си я карат каквото и да излезе на бял свят, кой щеги контролира - нали те държат пушките.

41

Анонимен

преди 11 години

И стига вече ни занимавахте с това СДС. Тая партия е мъртва отдавна. Останаха няколко хиляди бабички реститутки за гласоподаватели. Бабичките вече една по една измряха и вече парламент няма да видите седерастки крадци.

40

Българин

преди 11 години

Скрийте се бе "мишоци". Не ви ли стана ясно ,че сте "въздухари"? Не можахте един читав кандидат за КС да представите, а се каните държавата да управлявате.Приятели от ГЕРБ, пак Станишев ли ви е виновен ? Погледнете вашите депутати.Та те са толкова корумпирани ,че ако се "задържат "още 1 година поне още 20 човека ще бъдат изгонени за корупция.

39

do 43

преди 11 години

tia na snimkata pogrebaha VE4E murtvia trup na sds.

38

Анонимен

преди 11 години

Ето тия на снимката затриха СДС, добре ги запомнете.