282

безобразие

преди 11 години

Един добър закон направиха и не устискаха да го приложат до край.Ама логично е -в парламента има толкова собственици на хотели ,ресторанти,на вериги,че те със сигурност ще го провалят.Интересно,как в една Англия всички пушачи излизат на улицата да пушат ,една Италия е забранила категорично тютюнопушенето в заведения, а ние се о..кваме и клякане пред лобистки ресторантьорски интереси.Кой ти гледа здравето на нацията,от него не падат бързи и лесни пари.А парите не миришат,не вонят..

281

yann@mail.bg

преди 11 години

Не мога да разбера тази омраза на непушачите към пушачите и техния страх, че отново ще се пуши в заведенията?!?Никой не ви кара да влизате в заведение за пушачи, СЛЕД 22ч.Ако непушачите сте толкова много, колкото се пъчите във форумуте, значи бизнеса ще направи заведения и за вас.Търговията не търпи празни места. Има ли търсене, ще има и предлагане.Но в крайна сметка явно не сте толкова много и за това толкова люто и зверски се каните на нас, пушачите.Да сте чували за дискриминация?

280

Анонимен

преди 11 години

Пушач съм,но ако се разреши пушенето на обществени места, ресторантьорите ще продължат да ни пробутват гнусни ястия с малък грамаж на баснословни цени.Ако не се разреши, ще останат да съществуват само заведения с качествена храна.Така че по-добре да си пуша вкъщи, отколкото да ме тровят в кръчмите.Не е истина,че не оцеляват заради пушачите, а заради лошото обслужване, мръсните маси, миришещите на канализация дупки, които се превръщат в заведения за бърза печелба.

279

Анонимен

преди 11 години

Единственото хубаво нещо от управлението на ГЕРБ и те сега искат да го отменят. Ефекта ще е, че много НЕПУШАЧИ ще се дръпнат от ходенето по заведения, които са задимени, а само в големи заведения с добра вентилация. Малките заведения които бяха "потърпевшите" от закона сега ще реализират още повече загуби... И кой всъщост печели от закона - вносители, контрабандисти, големи вериги заведения. Кой губи - малкия търговец, ГЕРБ.

278

ОЗАДАЧЕН

преди 11 години

ЗНАЧИ КОГАТО ТРЯБВА ДА НИ НАЛОЖАТ НЯКОЙ ДАНЪК ИЛИ ДРУГ ПОВОД ДА НИ ОБЕРАТ, ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е КАЗАЛ И ТОЧКА !*** НИ НА ОБЩО ОСНОВАНИЕ !!!А ЗА ТОВА ДАЛИ НИКОТИНОВИТЕ НАРКОМАНИ ДА НИ ТРОВЯТ ИЛИ НЕ МОЖЕ И ДА ОТВОРИМ ВРАТИЧКА !!!А БЕ БОКО КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ЗА ДА СЕ "РАЗКОЛЕБАЕШ" ?!?!?!?НЕ КРЪЧМАРИТЕ - ЦИГАРЕНИТЕ БОСОВЕ ДЕ ?!?!?КАЖИ СИ БОКО - ИВАН СИ КАЗА И МУ ОЛЕКНА !!!ПА ОДИ В БАНКЯ И СИ ГОВОРИ С ГЕРБЕРЧЕТАТА !!!

277

Мишо

преди 11 години

Някакви шмотьовци тръгнали за демокрация да ми говорят тук ... Охльови пушенето е забранено на обществени место дори в ориенталска Турция, камо ли пък по белия свят в западна Европа. Ние пак ще сме най-демократи от демократите. Между другото правите ли разлика между демокрация и свободия? Никога не съм пушил, който иска да се трови да се трови. НО отказвам да дишам пушеците ви. Пушете си вкъщи.

276

Анонимен

преди 11 години

Става, ако заведенията се задължат да имат задължително места и за пушачи, и за непушачи, а не да избират само в полза на едната категория!

275

666! СУПЕР...

преди 11 години

....АКО СИЧКИТЕ 6 МЛН БУЛГАРИ ПРЪДНУТ ЕНОВРЕМЕНО САМО ВЕДНАЖ С БАЦЕ Е СВЪРШЕНО...!

274

666! СУПЕР...

преди 11 години

....КРАИНО ОТРВАТИТЕЛНАЯ ФИЗИОНОМИ...!

273

Костов

преди 11 години

Предложение до министър Атанасова: Всички пушачи с двойно по-високи здравни осигуровки!

272

Bob

преди 11 години

Непушачите явно сте ***. Говори ви се от месеци да се върне наредбата с отделните зали за пушачи- непушачи. Ама вие си знаете едно, ще се осмърдявали и пишете дебилни коментари по калъп.Стойте си в залите за непушачи и не окупирайте целите заведения!

271

Анонимен

преди 11 години

Нямам против пушачите, но съгласете се, че никак не е приятно да седиш в някакъв "лисичарник", където не се диша, очите ти лютят и се осмърдяваш на пор. Нека да се пуши, но изискванията за вентилация да са много високи. Когато вентилацията е на ниво, няма как да е така задимено, но на колко собственици на заведения им стиска да инвестират хиляди левове в такова нещо.

270

диктатори смешни

преди 11 години

Явно половината пишещи са комплексари склонни към диктатура /непушачите/ Вие не сте дорасли за демокрация, затова и я няма в България, а само забрани и дране на кожи

269

ZAK

преди 11 години

Минисрър Атанасова , защо не вземете да уволните всички ваши служители в здравеопазването които пушат ? Как ще стане тая работа ? Това че Вие не пушите , моите уважения , но да си налагате по този начин мнението , не е ли малко игоистично от ваша страна ? И всеки от здравната комисия в парламента си има глава на раменете за да прецини как да постъпи , а не вие да се налагате върху тяхното его ! Каде е демокрацията ?

268

Мишо

преди 11 години

Браво г-жо!Това е истински здравен министър.Много хора Ви симпатизират,затова,че не само сте много красива,но и сте със страхотна принципна позиция.Да сте жива и здрава и успех.

267

мат"рял

преди 11 години

Премиерът Бойко Борисов заспа на церемонията по връчването на Нобеловите награди за мир в Осло. Камерите за дълго се спряха на българския премиер. При ръкопляскането Бойко Борисов се събуди от шума и започна също да ръкопляска, но единствен от присъстващите беше затруднен от телефона, който стискаше в ръка. Това никак не бе случайно, защото докато беше буден, Борисов пишеше есемеси - явно нобеловите речи бяха скучни за него. Милиони тв зрители по света видяха лицето на България и неговия телефон.

266

Анонимен

преди 11 години

Г-н Х е любител на леките наркотици.Това че не му позволяват да си пуши трева в заведенията му нарушават човешките права.

265

Глупости

преди 11 години

Връщането на закона ще отнеме повече гласове от герп, отколкото ще им донесе.

264

Анонимен

преди 11 години

Ината на тази министърка може да доведе до многократно по-лоши резултати за ГЕРБ в предстоящите избори. Надявам се Б. Борисов да го осъзнае, и предприеме мерки за корекции в закона, с който реално се отнемат човешките права на пушачите, и се унищожава едина от малкото работещи сектори в икономиката ни. Ако такъв закон беше толкова необходим, то в Германия също щяха да го въведат, но там има заведения за пушачи и непушачи, а непушачите да не дават пример с Италия, защото там зимата е броени дни..

263

7-цата

преди 11 години

До Анонимен. Така е прав си, но е отвратително да стоиш на студ и пек и да пушиш. За какво са тези заведения ? Ако забранят и алкохола СУПЕР още по умно решение на Войводата ВОЙКО ВОРИСОВ :)))))))))) Май по добре със закон да се забрани производството на цигари и алкохол ,, и само да работим :)))))) Тъпо правителство ама от най-тъпите.