1489

Венелин

преди 11 години

Бюджета е със сериозен дефицит, който следващия месец ще нарасне до катастрофални размери. Ще има пак отлагане на плащания и другите дянкови номера, което значи ново зацикляне на кризата. Това е реалността.

1488

a

преди 11 години

След като комунистите са убили дядо ти, ти защо си станал член на БКП на 18 години, а по-късно и телохранител на генералния секретар на комунистическата партия Тодор Живков?

1487

bolka

преди 11 години

Оказва се, че пенсионер е *** дума в държавата ни и е част от лошия матриял. Трябва по всевъзможни начини броят им да бъде редуциран до минимум, за да няма кой да гласува за БСП. Досега никой не беше ги посочвал толкова откровено като напаст. За сметка на това се толерират ***, защото те са верни гласоподаватели на правилната партия. Но пък пенсионерите са издръжливи, израстнали са в недоимък и са свикнали да се хранят с картофи, боб и хляб и сол. Обидата обаче остава.

1486

i40

преди 11 години

gerb ne sitga ve4e vidqxme gi kakvo obe6taxa kakvo napravixa magistrali i to kakvi 4eren p1t napravo naroda se ma4i nemotiq otvsqkade bezrabotica i 6te mi govori za inflaciq stiga tolkova

1485

Валериан

преди 11 години

Ако си направите труда да отворите "Уикипедия" и там отворите биографията на г-н Борисов, ще научите какво:1. Бащата на ББ е бил служител (по други източници - офицер) в МВР;2. Което противоречи на твърдението за разстрела на дядо му от комунистите - ако е така, то как баща му е допуснат до работа в МВР?3. По една или друга причина, ББ е кандидатствал и приет за член на БКП още в школата в Симеоново, която завършва с чин лейтенант, и постъпва като командир на взвод в СГУ на МВР.И т.н. - чети

1484

Наблюдател

преди 11 години

Мачът за изборите се изравни: Станишев сгафи сериозно с приказката " ще ги изгоним по друг начин", а Бойко се *** с това отношение към "миличките пенсионери" - огромна армия от гласоподаватели. 1:1. Играта започва отначало. Зависи кой ще убеди електората, че е крайно време да се вдигне стандарта на този народ, като европейски народ. Недопустимо е да се дели и настройват различни групи българи един срещу друг. Това вещае загуба. Сигурен съм, че вече и двамата съжаляват за тези изцепки.

1483

!!!!!

преди 11 години

Повръща ми се вече от този лицемерен фукльо - мразел комунистите,а е станал комунист и охраняваше вожда на комунистите !!!

1482

Анонимен

преди 11 години

БолшевикИ,Пишман-Комунисти,маскирани социалисти.........вие сте......КРАДЦИ!

1481

"Хейтър"?

преди 11 години

#1827, лошото е, че няма да гласуват за ГЕРБ, но ще гласуват все пак .... отново за "по-малкото" зло. От кой народ очакваш да се събуди? От същия гаден народ, дето 60-те години докато Унгария, Чехия и Полша се опитаха да се надигнат, тука си щракаше с пръсти и пращаше армия и танкове? Е нема да стане, гадно племе сме, да мрем!

1480

Анонимен

преди 11 години

Събуди се народе!!!Гавра след гавра си правят с теб управниците,глух ли си,сляп ли си?Няма пари за майките,за пенсионерите,само за себе си имат...Какви са тези безогледни държавни разходи:увеличават бюджета на президента,правят си разходки по света и у нас ката ден,купуват нови автомобили за държавните чиновници,раздават си бонуси...да продължавам ли?Не искаме социализъм както се опитват да внушават с подигравка:"Миличките пенсионери..."какъв позор,от майка ли са раждани?Гласувайте пак за ГЕРБ!

1479

Валя

преди 11 години

Недейте, бе! Към 2000 коментара. После вкупом гласуват за комунистите, гаче ли има чувствителна разлика. Разликата е в това, че комунистите го докарват на думи благонравно и чинно, а БатБойко това не го умее, пък е и много самонадеян да го възприеме.

1478

Линч за котараците

преди 11 години

Трябва да си вземем откраднатото .Помислете може ли да ни спре някои. Излизайки единни ще ги пометем боико, станишев, борисова това не са имена на хора за това са с малки букви.Ако си вземем откраднатото ще си направим заплатите европейски. За дръг вариант не се сещам .ПОМИСЛИ НАРОДЕ!

1477

DaBe

преди 11 години

Всичките ми познати, които работят за администрацията взеха или ще вземат коледни добавки и "миличките" не остана.

1476

Анонимен

преди 11 години

Как си позволява "лошият мат'рал" да иска по-добри условия за ЖИВОТ,вместо до величае Величеството и магистралите МУ!Пазете Му спокойствието, че как иначе да ви води към "светлото бъдеще" още един мандат!Прости му ,Господи, той не знае какво говори!Въщност не говори, а дрънка на кухо със заучени купешки фрази срещу всички опоненти.Но започва и свършва със "Станишев".Страх и ужас!До сега няма осъдени министри, но след изборите -ще!Пък тогава да говори срещу Народния съд! Проклет да е Боко!

1475

Спрете котараците

преди 11 години

В коя реалност живеете тази на борисов и 'Котараците' обяснявайки как всичко ви е наред или тази на реалността в която газите мили българи?Спрете всякакви плащания към държавата, друго не ви остава след като не излизате на улицата дестки години търпим някакви гадини да ни обират зверски до кога....

1474

нн

преди 11 години

Миличкият ББ, догодина ще изчезне яко дим.

1473

damata

преди 11 години

За бедняците дето краде от тях към техните пенсии няма нищо ,а защо не каже колко той и другите са откраднали от народа!

1472

Анонимен

преди 11 години

До без ГЕРББорисов трябваше вече да е свален ...

1471

без ГЕРБ

преди 11 години

"Миличките пенсионери" без коледни надбавки " ще свалят това правителство. Борисов е свален на изборите. Това преля чашата.

1470

Анонимен

преди 11 години

Само ГЕРБ!!!