14

Сюлейман

преди 11 години

ГЕРБ въвежда данъка девширме.

13

Анонимен

преди 11 години

Няма такъв филм за задължителност от 4 до 7 г.!Дори ако трябва да се извади медицинско на детото за някаква мнима болест и то да не ходи на градина. Защо родителите трябва да подчинят рожбата си на експериментите на една шайка ***, които просто са решили да усвояват накякви пари и да произвеждат децата като калъпи ***, с който да мият собствената душевна мръсотия и некадърност!

12

Анонимен

преди 11 години

зарежете това министерство няма нужда от него и без това децата ви не учат а само друсат!Направете си комуни, а не комитети *** дрисльовци и без това откакто учителите са без права и няма казарма само отчети за това че децата за нищо не стават.Бат Боко да са намеси и който сгафи на Ловеч кариерата да отваря!

11

даа

преди 11 години

По този начин едно е сигурно-че повечето деца никога не проумяват какъв всъщност е истинския смисъл на ученето. Не знаят, че за да научат нещо, първо трябва да го разберат. А какво става сега- още 3 годишните в детските градини имат УЧЕБНИЦИ. На 4г. имат часове по МАТЕМАТИКА и БЕЛ. Я ги питайте колко разходки правят сред природата, колко практически занимания имат? Не говоря за пластилини и др., а например за готвене, раз/глобяване на играчки-такива неща, съвместни игри-проекти и т.н.

10

до 123

преди 11 години

Като си толкова навит, прати си детето на 4 г. да се учи от деца възпитани от въпросните родители. Айде цъкни ми минус сега.

9

даа

преди 11 години

1 е абсолютно прав!Нио не се постига,като се карат 4 годишни деца да се държат и да учат все едно са на 8.Повечето успяват за кратко да наизустят нещо от материала,с цената на много стрес и умора и абсолютно никаква игра.До 2 месеца след това всичко е забравено,защото не е било разбрано,а назубрено,за да е доволна госпожата и да не вика.Такава система е абсолютно безполезна,а някъде има учителки, клоито наказват с шамари и при които е напрво вредна.

8

123

преди 11 години

Каквито родителита,такива и децата.Не стават чудеса!!!После друг ни бил виновен .Хайде сега давайте с минусите и дано ви стане по-леко!!!Хубав ден на всички.

7

Стига

преди 11 години

Тая зам.министърка да ходи да го д на тъпия си началник, щот много нещо се размириса от това министрество.Стига експерименти с дечицата и без това от стрес българите вече и деца не могат да имат.Всичко стана инвитро

6

Анонимен

преди 11 години

Децата са голям бизнес, естествено че ще преследват родителите които не искат да се ръсят на близки до властта частни фирми. Ясно е че идеята за детските кооперативи в България ще бъде опорочена. А и е хубаво навреме да лишават децата от домашно възпитание и ценности, та още от малки да ги правят биг-брадър ***.

5

Анонимен

преди 11 години

Учебните програми съсипват децата...изпреварили са ги с 2 години напред поне и децата от толкова много сложна за асимилиране информация се натоварват ужасно много психически. Сега като отварям математиката за 8-ми клас и изпадам в потрес. Задачи които съм ги учил в 11 клас (преди 20 години завърших) има вътре.

4

Анонимен

преди 11 години

Отново варианти как да налеят държавни парици на верни авери. 23 години гледаме как частника е качествен.

3

Анонимен

преди 11 години

Като ми кажат- изискаване от Евросъюза.Чакайте бе хора въобще не е известно колко дълго време ще просъществува тоя съюз.Най-вероятно ако нещата продължават в същият дух ще се е разпаднал до 10 години.Във всеки случай не е нещо стабилно.Има 2-3 горе долу добри икономики и останалите са жмел.Сякаш не виждате как си отпускат,кредити,печатат си пари и си подправят резултатите.Само ние се напъваме като един *** Гюро Михайлов в средата на цирково представление.Кога ли българинът е могъл да мисли..

2

ясен

преди 11 години

Какво да говорим за детското образование ,като на кориците на тетрадките се мъдрят голите *** на чалгапевиците!!!!

1

подител

преди 11 години

Я оставете децата на мира ,за да си изживечт нормално детство . Те на 4 год. ходят още с памперси!!! Обърнете внимание на учебните програми ,защото са гола вода!!! На книга трябва да са вундеркини ,а де факто нищо не знаят!!!