207

ива

преди 11 години

при средна 1800 -2200 лв заплата съдиите ще гушнат по едни 1100 лева заедно с 13 заплата и 12 такава абе общо по 6000 лефчета чисто необласгаемо на съдия да са живи и здрави съдийките Мама е съдийка таз гонина Лед-че таблетче и дрешки за година бугати ми е обещала

206

Руми

преди 11 години

до 164 ВЪЗМУТЕНА СЪМ КОЙТО И ДА СИ ЯВНО НЯМАШ ДЕЦА ЗАТОВА ТАКА РЕАГИРАШ НЯМАШ МИЛОСТ ЗА ДЕЧИЦАТА ЗНАМ ЧЕ ВСЕКИ РОДИТЕЛ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ГРИЖИ НО СЪГЛАСЕТЕ СЕ ЧЕ 30 ЛЕВА ТОВА Е ПОДИГРАВКА

205

анонимен

преди 11 години

тези от съда сгодини да не взимат заплати пак ще много добре от подкупите

204

Анонимен

преди 11 години

0

203

В петък не се работи

преди 11 години

Днес цял следобед гледам как четири човека изметоха от шосето 4 чувала с листа.Ще ме прощавате драги гладни,ама една машина ще свърши същата работа за 10мин.,но ние не използваме машини,а *** и на тия същите *** им плащаме заплатите с нашите данъци,за да не е толкова голяма безработицата.Убеден съм,че много хора трябва да са безработни,да *** от глад и мизерия защото са също толкова мързеливи,колкото и 4мата *** под терасата ми този следобед.Майната на всички недоволни мрънкачи.

202

кои

преди 11 години

ЗА КОЙ ГОВОРИ ЗА ВСЕКИ ТЕТИ БЪЛГАРИН МРЕ ОТ ГЛАД,А ОЛИГАРСИТЕ СА ВСИЧКИ В СЪД,ПОЛИЦИЯ,ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ-МИТНИЦИ,ДОКТОРИ И .........НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМА,А КАКВО ЩЕ ДАДЕ НА ХОРАТА ЗА ЕЖЕДНЕВНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ,НИТО ГЪРЦИ,ТУРЦИ,АЛБАНЦИ,И ДР.СА ЗЛЕ,ДАЖЕ ЖИВЕЯТ СИ ПО СТАРОМУ ПЕНСИИ,ЗАПЛАТИ,СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ.

201

tati

преди 11 години

ДАЙТЕ БЕ ДАЙТЕ тези бонуси на МайкитЕ то във СЪДЪ и без това Цяла година си ВземаТ много добри заплати могат да изкарат и БЕЗ БонусИ тая година тъкмо по малко ще ХодяТ до ТоалетнатА

200

Анонимен

преди 11 години

За работата която вършиш, заплатата ти е несъобразено голяма г-н Дянков. Заслужаваш заплата , която биха ти определили пенсионерите, майките и безработните, особено след изготвения от теб доизборен бюджет.

199

Анонимен

преди 11 години

Напляскай ги Брад Пит, напляскай ги здраво тия магистрати - "руснаци". После им дай по една постна пица.

198

бобчо

преди 11 години

Генов,вярно беше като сън.Милиона банката си го взе още сутринта, понеже проекта се прави с кредит.Аз обаче си направих снимка на салдото,понеже все съм на нула. А чаршав се пише с ''ф''.Да бе.

197

ф-1

преди 11 години

ЗА какво да се "весват",бе Дянков?*** от ГЕРБ като " пуделчета на задни крачета"гласуват каквото им нареди онази сврака с химикалката, а отделно още двадесетина предатели от " опозиционните" червени сателити...Какъв смисъл има?

196

Разочарован

преди 11 години

Ето докъде стига наглостта на Българският съд-деградирал,без никаква тежест и респект,сякаш някакви *** се интересуват само от печалбарство!

195

Генов

преди 11 години

До бобчоБобчо,По-важно е как се чувстваше като се събуди. Краката те завити ли бяха. Чаршавчето мокро или сухо. За това кажи. Все пак матриала не е толкова *** да се вързва за толкова елементарна пропаганда. Да ти е честито милиончето и дано някога наистина да го помиришеш.

194

Баба ти

преди 11 години

E , такива подигравки както този прави с хората-никой до сега не е правил!*** бабин-дано да си намери майстора!Даноооооо!

193

Анонимен

преди 11 години

Гнусно е.Вярно е.Но още погнусно и по вярно е,че Дянков е още финансов мнистър на България.Защо ли щом е толкова добър финансов министър не намери място сред добрите в ЕС?

192

бобчо

преди 11 години

Може да са крайно корумпирани и държа да кажа, че не съм фен на ГЕРБ,но...Днес ми изплатиха по Конкурентноспособност цялата договорена сума в размер на 1 млн лв като никой не ми поиска 1 лев рушвет.Ако се работи така-браво. А-а,това ми е първия одобрен нормален проект.Дянков ли е, Бойко ли е, Станишев ли е, Костов ли е, малко ми пука. Важно е нормалния бизнес да има нормални условия за работа и тогава в БГ ще се радваме на успехи.

191

Наблюдател

преди 11 години

Как се става съдия в БГ ? Лично наблюдение. Първо - да си младо ***. Второ - да имаш баща полицай, назначен на отговарна длъжност от партията БСП. Трето - майка, издигната от партията в някой институт. С такава биография ставаш за съдия. А дали имаш диплома? Те са ефтини, тати ще ти купи. Преди 89г. трябваше и да си млад член на БКП. Справка - Златимир Орсов, преподавател по право и бивш народен представител. Тогава поне трябваше да имаш и малко знания.

190

Trompetov

преди 11 години

bravo i merci, dnes.bg za hubavata snimka!

189

193

преди 11 години

"Той обясни, че това е най-нереформирания и най-критикувания от Европа сектор". И вие какво правите, за да го реформирате. Или ви е по-изгодно да е нереформиран, за да има с кой да се оправдавате? Правилата по които работи съдебната система ги пишете вие, а искате от нея тя сама да се реформира!!!!!!!!!!!! Как да стане?Вие не искате да реформирате системата, вие искате да я контролирате...

188

Fani Ruslanova

преди 11 години

Никакъв срам ! Позор голям ! Не стига ,че ограбват хората и нищо не правят ,аотгоре на това и бонуси .... Да се засрамят !