31

Анонимен

преди 11 години

Кат,мисълта ми е, че тоя сериал е изкопиран и това е явно и без да си гледал нито една серия. Единственият български филм, който ми е харесал в последните години е дзифт и то най-вече заради атмосферата и сценария. Разни бозици като кецове и смърдящите варели не са за коментиране, а Мисия Лондон има страхотен потенциал, но естествено се получи посредствена псевдокомедийка с един читав персонаж :)

30

Анонимен

преди 11 години

Сериалът досега беше хубав, но сигурно с всеки сезон ще става все по-голяма бозица!Намерете някой от "добрите", който да е по-готин от Куката, все пак този филм трябва да има някакво послание, което засега се губи!

29

Kat

преди 11 години

До Анонименами вземи да изгледаш една-две серии и тогава коментирай:)) филмът е страхотен и актьорската игра е уникална, с изключение може би на един. но да изказваш негативно мнение без да си го гледал - тъпо:)

28

Анонимен

преди 11 години

не помня да съм гледал и една серия от тая тъпотия - джаро, маро, куката, неква синеока блондинеста *** за цвят, затвори, мокри поръчки - явно пошъл опит да се копва от тарантино. Що не вземат да направят нещо като Комбина - щото нема сценаристи, да не говорим за актьори.

27

777

преди 11 години

Филма е хубав само това със скритата реклама ме дразни Много е натрапваща

26

Анонимен

преди 11 години

"Защо си лош бе, защо си лош?"хахах :)

25

до 26

преди 11 години

В сравнение с американските, всеки сериал е хубав! Да си гледал нещо от европейското кино - Франция, Германия, Испания, Англия и т.н.?!? САЩ бълват помии за простолюдието, "Златната палма" и "Златната мечка" отдавна са по-ценна награда от "Оскар" за всеки уважаващ себе си творец - режисьор, сценарист или актьор.

24

Киноман

преди 11 години

Успехът на един филм зависи от това дали идеята му съвпада с интелектът на гледащия го. Няма как сега да се направи сериал за величието на "Хан Крум" или "Цар Симеон", при положение, че 90% от хората не могат да кажат нищо за тях, освен това, че са велики владетели. Затова и се правят филми с престъпления, мутри, чалга и т.н., защото на 90% от хората в България това им е в главата!

23

Анонимен

преди 11 години

Е незнам откъде се намират тея дето само плюят сериала, ама сигурно и 13 години нямат ама само да пишат нещо .Сериала си е много хубав и е по добър от американските които само коли за 500 000 лв и гърмят се с 1 пистолет и някаква нереална експлозия все едно от ядрена бомба така са повечето

22

Аз не разбрах

преди 11 години

Изабела бременна ли е и кога ще роди?

21

:-)

преди 11 години

Не стига, че чалгата възхвалява мутрите и престъпления, сега вече си имаме и сериал, който прави същото. Ако това за вас е "най-добрият сериал", чакайте правителството да ви "оправи" :-)

20

???

преди 11 години

Нищо освен прогнозата за времето не става за гледане по трите телевизии с национален обхват - БНТ, БТВ и Нова телевизия. Не разбирам що за човек трябва да си, за да си губиш времето с глупавите сериали - всичките.

19

Естет

преди 11 години

Римейк на руският сериал "Бригада"! Кофти римейк...

18

Анонимен

преди 11 години

Наскоро едни мои хора се опитаха да ме убедят, че тази глупост ставала за гледане и ме насилиха да гледат поредната серия. Какво да ви кажа - оказа се още по-*** отколкото си мислех преди това.

17

Анонимен

преди 11 години

Джаро защо е потен, като хвърля бутилката?!?!

16

Анонимен

преди 11 години

Филма е добре направен. Лошото е, че е негативен и отрицателен пример за подражание. Ако щете вижте данъците ни за каква полиция и съдебна система отиват. Който иска такава България, ето, моля, заповядайте.

15

ФР

преди 11 години

Това може да е най-хубавият филм за някой, който е изгледал 10 филма в живота си! Този филм е като "Стокхолмски синдром" - филм за мутри, но ви харесва, защото България от 20 години е държавата на мутрите, затова и чувствате филма близък и приятен, защото го свързвате с действителността в България, която никак не е розова!

14

::))

преди 11 години

Най-добрия бг сериал за мен, за разлика от другите пародии Като седем часа зеле и Къде е ютията , за да ги гледам трябва да ми плащат вредни :))))))))))

13

Тъпня

преди 11 години

Наистина ли някои гледат такива тъпни?!

12

Анонимен

преди 11 години

Простотия до шия