64

Анонимен

преди 11 години

Вие сте едни тесногръди простаци без никакво чувство за хумор...Злобари не умеещи да се забавляват и умеещи само да мрънкат!!! Затова винаги ще си останете бедни и нещастни,защото омразата и простотията са вредни не за друг - те са вредни ЗА ВАС, в случай дръжката е острие!!!

63

Мк

преди 11 години

Да бяхте написали какво е направил като кмет...иначе комедианти колкото искаш.

62

Анонимен

преди 11 години

Защо средновековието да е край на европейската цивилизация!!! Това е един бляскав период,който не отстъпва по нищо на останалите....Това че бил период на мрак и невежество е един глупав мит. Средновековието дава много за европейската култура...По това време се появяват университетите - престижният Кеймбридж например е от това време. В средновековието се появява и книгата!!

61

Анонимен

преди 11 години

Да добавя и за елхата в Брюксел - тази елха сега като я видях,изглежда много арт,наистина много новаторско и технологично!!! Тази елха отразява технологичния бум,духът на европейската наука и култура през вековете и днес и не на последно място - екологична е! В елхата освен изкуство ,има и специални енергоспестяващи лампи,освен това не е отсичано дърво!!! И пак повтарям - тази елха е много арт,много изкуство и модерност ,за разлика от овехтелия символ на елхата!!!

60

до 70

преди 11 години

Това са пак някакви слухове и измишльотини. В Брюксел са решили да не слагат елха,защото това вече е изтъркано,решили са хората да направят нещо ново и са сложили някаква електронна светеща елха...Не виждам нищо лошо в промените,еднообразието омръзва. Освен това има коледна елха,но тя е по-малка. А тази стъклена елха която са сложили е истинско новаторство и технологичен хит! Според мен е доста яко ,елхите са поизтъркан символ и не правят впечатление... Но вие предпочитате да търсите конспирация

59

Анонимен

преди 11 години

Ами той и Путин се излага като кифладжия - показва си увисналите меса, имитира пилотиране на самолет, прави се на рокер с триколка и се гмурка за предварително оставени за него амфори... Голяма разлика не откривам.

58

DLL

преди 11 години

Ама то и в България е така - и ние сме си избрали най-смешния премиер на света

57

emigrant

преди 11 години

Това не е ли Станишев ?

56

галактика

преди 11 години

Този човек е всестранно развита личност, тоест, умее и е правил различни неща /и то не зле/. В случая, поне на фотосите е наблегнато само на една от "деностите му", и то най-неприемливата. Според мен е леко нечестно. Този човек е въвел така наречения "Ден за поздрав"- хайде да се видим ние в такъв ден какви ще бъдем. Вчера по "Хоризонт" бе направен следният коментар:"Нашите политици държавнически ум ли притежават, или селски тарикатлък"?! Хайде сега направете своя избор според предложеното.....

55

Месия- жена

преди 11 години

Щурак! Да цункаш кит от мен!

54

Вагнер

преди 11 години

Поредната чафутска драма.Пръснати са из целия свят и за това сме на това дередже.Всичко е на чафутите.Проверете и ще се убедите.

53

$

преди 11 години

гнусното същество на снимката предизвиква отвращение,а не възхищение

52

анонимна

преди 11 години

Много е готин, мен пък ме кефи! А бай *** да си плюят, те явно друго не могат. Завист ли, злоба ли, скука ли... кой знае, ама това ни е национална черта.

51

Анонимен

преди 11 години

Като е толкоз отворен, що не поиска отделяне от Кралството?-------------------- От кое Кралство и защо върха на отвореността е да се отделиш от някакво кралство? Май ти си някакъв ...куку.

50

?!?

преди 11 години

Самоиронията и чувството за хумор са отличителни черти на интелигентноста, затова е и трудно да бъдат разбрани от болшинството. България за съжаление само може да мечтае за политик, който да заяви открито преди изборите, че ще бъде корумпиран и няма да изпълни нито едно предизборно обещание, демек - да е честен! Хиляди пъти повече бих се доверил на някой, който се облича като папагал, но не се взима на сериозно и същевременно си върши работата, отколкото на мафиот в спретнат костюм.

49

?!?

преди 11 години

Интересно е как всички плюете този човек, защото не се вписва в тесногръдите ви представи за политик, наричате го *** и селския ***, а на изборите в нашата топла и многолюдна родина, гласувате за нереално абсурдни, безумни индивиди, които ежедневно се забавляват на ваш гръб, но това не ви впечатлява особено, защото сте увлечени от по-важни неща, като да обсъждате Биг Брадър. Чудя се, от това кой излиза че е ***?!?

48

Анонимен

преди 11 години

Това е държава с 300 000 хиляди население. И при оня студ там, защо да не се посмеят на градския ***?

47

Анонимен

преди 11 години

Усещам някакво жалко втълпяване на сравнение с нашия ***,но не съм комунист и никога няма да бъда,както се пее в една песен..

46

до 55

преди 11 години

Не знам този какъв е, но Б.Б. като чуе за Брюксел или Вашингтон и почва да се държи като гей, а като чуе за Русия или Путин и почва да се прави на мъж.

45

Катерини

преди 11 години

Малиии много грозен ексцентрик. Манете го бе, ногу важно някакъв откачен кмет в студената Исландия, хич не вълнува!!