149

Анонимен

преди 11 години

АБЕ КАТО МИ БЕШЕ БОДИАРД НАЛИ ТИ БЕХ КАЗАЛ ДА НЕ СЕ БУТАШ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ БЕ. ЩО ТИ ТРЕБЕШЕ ДА СЕ ПРАВИШ НА ПОЛИТИКАНТ КАТО НЕМАШ АКЪЛ ЗА ТАА РАБОТА БЕ? ТИ ЗНАЕШЛИ КАК СЕ УПРАВЛЯВА НАРОД И ДРЪЖАВА БЕ? ТИ ДА НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ ДРЪЖАВА СЕ УПРАВЛЯВА С ДЖИПО ХЕЛИКОПТЕРО СИ РЕТАШ МАЧЛЕТА И ДА СИ РЕЖЕШ ЛЕНТИЧКИ БЕ? АМА ТИ ТАКА ЛИ СИ СЕ РОДИЛ *** ИЛИ ТИ Е ПО РОЖДЕНИЕ? НАЛИ ЗНАЕШ КАК САМ УПРАВЛЯВАЛ ДРЪЖАВАТА 33 ГОДИНЕ БЕ. НЕМАШЕ ЖАДНИ НЕМАШЕ ГЛАДНИ НЕМАШЕ БОСИ. А СЕГА КАКВО УПРАВЛЯВАШ НА МАРКО ЧАДЪРО ЛИ? ОГЛЕДАЙ СЕ ОСЛУШАЙ СЕ ПОГЛЕДНИ КОЛКО БЕДНОТИЯ И МИЗЕРИЯ ЦАРИ НА ТАА ТЕРИТОРИЯ БЕ. ТИ ДА НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е САМО У СОФИЯ НА ЖЛЪТИТЕ ПАВЕТА БЕ УМНИКО? ТИ СИ БИЛ ПО ПРОС ОТ НАЙ ПРОСТИТЕ БЕ. ТИ СИ НЕЩО МУЖДУ ТИКВА И КАРТОФ БЕ. ТОВА СА НАЙ ТЪПИТЕ ЗЕНЧУЦИ НА СВЕТО БЕ. ЗЕМИ СЕ СТЕГНИ ЧЕ ДОГОДИНА НАРОДА ШЕ ТИ НАБИЕ ТАКЪВ ШУТ ЧЕ ШЕ ОТИДЕШ ЧАК ДО НЕГЪРО ОТ СБИРЩИНАТА У ХАМЕРИКАТА. АРЕ СТЕГАЙ СЕ У КРЪСТО И НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ СИ ГОСПОД. ПРОС СЕЛЯНИН СИ И ТАКЪВ ШЕ СИ УМРЕШ. С ПОЗДРАВ ОТ БАЙ ВИ ТОШО ОТ РАЯ.

148

До 165

преди 11 години

Аз пък бях шокиран от В.Мартенс още през есента на 2006 г., когато той ме призова да гласувам за ....агент Гоце! От тогава мнението на Мартенс изобщо не ме интересува. За мен той е един негодник!

147

666! СУПЕР...

преди 11 години

...МИНАЛОТО НА БАЦЕ ЧЕРНА СТРАНИЦА У Е С !

146

234

преди 11 години

Така е ,колко пъти ви говорих да не гласувате за ГЕРБ но не слушате. С ГЕРБ само гладно и бедно. Окрадоха всичко което им оставиха предишните / 8,5 МИЛИАРДА/ , а ви хвърлят прах в очите с някакви километри магистрала пребоядисани детски градини и плочници, ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ.

145

аз

преди 11 години

По корупция ни бие само Гърция .но там и хората живеят доста богато .не само политиците както е у нас.

144

"Хейтър"?

преди 11 години

#168, "Надяваща се" - има, има черен колан.Всъщност това е единственото, което е постигнал със собствени усилия. Иначе дори простия пожарникарски факултет нямаше да завърши, ако нямаше нареждане от високо/Симеоново/ да го пробутат.

143

Да напомня :-)

преди 11 години

На времето генерал (съвпаденито не е случайно) Нориега беше първи приятел на САЩ. То не бяха прегръдки, добри чувства, какво ли не още.Това не попречи на братята хамериканци да направят десант на тяхния си спецназ и ген. Нориега да отиде, най-напред в торбата и после в затвора.Ген. Б. Б. да не се чуди ако неговите приятели го предадат и отиде в затвора. Никой не обича наглите (пак ли е съвпадение) да му се не види.Аз не бих се учудил на подобен развой на нещата.:-)

142

ZzZzZxXxXx

преди 11 години

В България все още на почит са неграмотните и полуграмотни хора!Малък % интелигентни останаха в ''Европейска''България.

141

надяваща се

преди 11 години

Крайно време е , Европа да го тушира и да му отнеме " черния " колан ( под въпрос е , дали притежава такъв ) .Очаквам спортните хора , запознати със " спортното " минало на Борисов , да се изкажат по въпроса .

140

165

преди 11 години

Мафия с демократични средства не се бори! Това е коментара! Стачки, протести и така! Ти си мислиш, че хората са като вас герберите да излизат с бухалки ли!?

139

Анонимен

преди 11 години

Нищо нова за мутрата, което да не се знае в България!

138

Анонимен

преди 11 години

до 144,да изхвърлят всички назначени от ГЕРБ и да върнат старите *** ли предлагаш :) Страхотна идея, ама няма да стане.

137

Избирател

преди 11 години

144, благодаря за подкрепата, но това не може да стане с магическа пръчица. Това е процес при който всяка крачка трябва да бъде реално осъществима и да създава необходимите условия за осъществяване на следващата крачка. Струва ми се, че първата крачка по този път е кандидатите да не бъдат спускани с парашутчета от партийните централи, а да се избират от низовите организации, но... може би греша?

136

Анонимен

преди 11 години

До хммм Предлагам да върнем БКП, като алтернатива на настоящите. Много ще се допълват.

135

BIG AL ::)))))

преди 11 години

Боко Рапона :СДС е най-старата партия вдясно, център-дясно. Партия с име, партия, за която ние сме гласували, когато се сваляха комунистите......::)))))))).............Tогава , 1990-93 година , АЗ не си дадох червената БКП книжка и се отказах от пожараната..Голяма борба водих срещу БКП- влязох в бандите на любенгоцевци,СИК и ИПОН, после едни милиони движех с Цветито- пак се борих за СДС..с Цветито..После- пашата и маджо - видни "седесари"- лепихме лепенки по магазините ..После- малко цигари-по морето ..Но, на всички избори гласувах за СДС и "сваляхме комунистите ::))))хахахахаааа...:))))

134

до 151

преди 11 години

А ти сигурен ли си че има такава? Струва ми се, че и тя се е скрила някъде като черния му колан по карате.

133

Анонимен

преди 11 години

Абсурдистан! Само сме за някоя черна комедия.

132

АМИ ТАКА Е ----

преди 11 години

Бедността, корупцията и престъпността въврвят ръка за ръка. Фирмите за да си набавят поръчки отиват при некой чиновник и правят всичко възможно да го подкупят ... ако не се предлагат сами няма да има и корупция. Обратният вариант, чиновника да си поиска пари е възможен, но по-малко вероятен вече, щото вече знаят, че има сересета и арести. Ами бедна държава, значи и корупция, хората бедни и за да се издържат крадат и убиват дори, то нема друг начин явно . .

131

анонимен

преди 11 години

OLAF да си отговори защо вс.дела по техни сигнали бяха опорочени като разследване точно в прокуратурата и особено САПАРД,което изобилстваше от док-ва следваше ненужно да се раздели. Възможно ли е в такава централизирана с-*** да стане без знанието /най-меко/казано на Главния прокурор и дясната му ръка тогава- неговата "говорителка"/разбирай око и ухо/ Маргарита Попова.

130

дядо

преди 11 години

до 151-то от теб може ли да се вреди друг