60

ЖЕНА

преди 11 години

Тоя Миро ли е, къв е, е АНТИ-мъж!!! Е, няма такъв човек! Не мога да го гледам - сълзлив, охльов плешив. Нищо мъжко, суетен комплексиран клюкар. И с този чип нос и сладникав смайл направо да повърнеш! ОТВРАТ, ОТВРААААТ, чудя се как преди 6 г. спечели?!?!?!?!

59

777

преди 11 години

Хайде да свършва по- бързо този Биг Брадър, че тази простотия, агресия, посредствен театър, кокошкарник пълен с кухи *** ми идват в повече. Вярно е, че сменям канала. Дано хората прояват разум и да изгонят на първо време тризначките- ***, нагли, невъзпитани, прости до мозъка на костите. След това идва ред и на напористата македонка, на вочливата Стойка, на позьорката и безгръбначна Лили и при мъжете, както дойде.

58

Анонимен

преди 11 години

самочувствието е добро качество, надменността - не.

57

До 59

преди 11 години

Ще прощаваш, Иване, ама по-противни са тризначките и Панайот! Е, няма такива . Жал ми е за майките им!

56

к к

преди 11 години

добре че го има тва предаване да да се видиме ха ха

55

Parcuc

преди 11 години

Лили-Путарачето е няма такава кифла.

54

иван

преди 11 години

Стойка е може би най-противният участник в историята на Биг Брадър.

53

М.

преди 11 години

И днес.бг, моля ви, проверявайте си информацията - и близначките са номинирани за изгонване!! Освен това често забелязвам недопустими пунктоационни грешки в материалите ви - не смятате ли, че медиите трябва да повишават грамотността на хората, а не обратното?

52

яне

преди 11 години

Стойка си е простовато момиче , но тризначките чупят *** - по прости същества не бях виждал !

51

М.

преди 11 години

Стойка ми беше много симпатична в началото, защото наистина даваше заявки, че се е променила много от предишното си участие. За съжаление, няма нищо вярно. От простовато момиче е станала парвеню. Хелоу, всеки може да се запише в специалност "Актьорско майсторство" в НБУ срещу хилядарка на семейстър. Защо не кандидатства в НАТФИЗ , където дори Ирен Кривошиева каза, че е кандидатствала четири пъти? Егати актрисата - само истерия и мегаломания

50

до 3zna4komrazec

преди 11 години

Като го чуя тоя израз "самочувствие за себе си" и ми пада пердето! Самочувствието затова е САМОчувствие, защото е за СЕБЕ СИ. Ти самочувствие за някой друг ли искаш да има?

49

Гледаща по задължени

преди 11 години

Гледам това чудо служебно и съм изумена как хората отвътре молят за помощ да се отърват от Стойка, но зрителите не ги чуват. Добрият артист скрива емоциите си, не крещи. Добрият артист може да направи всяка ситуация комична. Тя я прави трагична. Добрият артист НЕ ОБИЖДА! А всяка нейна втора дума е *** и ***. Върхът беше, като ухилено каза на Лили, че така се разтоварвала от негативната енергия. Представяте ли си някой край вас да се разтоварва така по цял ден? Ужас някакъв!

48

елит

преди 11 години

Телевизията даде крила на твърде много недоразумения, като свински чревца се дърпат и бутат едно друго

47

Анонимен

преди 11 години

Ти сладурче ако имаш дете ще го унищожиш ли, ако не отбира от математика както на теб ти е сгодно или не си подрежда играчките? Сигурно дори ще те е яд, че има самочувствие а не се е сдухало някъде под килима. Стока бая трябва да се вглежда и може би трябва да мине на вода и хляб

46

писна ми

преди 11 години

Стойка е противна,но поне със самосъзнание и способна да се вгледа в себе си и да търси положителна промяна. Докато ония 3 недоразумения никога няма да помръднат и с милиметър в развитието си. Аз съм повече от потресена колко са глупави, ограничени, самонадеяни, нестабилни и на всичко отгоре със самочувствие. Три глави с един мозък. Отчайващи са...

45

Милица

преди 11 години

За мен най кух е Миро.

44

Зулу

преди 11 години

дотук само халтураджии я подкрепят, да видим още кой Зле сте бе хора, какво е това самочувствие да седите и да обяснявате на черното бяло, като че ли не виждаме

43

Ицо

преди 11 години

Ох Лилянке Лилянке ... малко ли те боцвахме на времето зад пощата. Духаше, свиреше, пълна програма. Още си спомням как ми гледаше влажно ч....а и след това го облизваше от горе до долу.

42

Анонимен

преди 11 години

Тризначките може и да са простовати ,но не са злобни.Стойка се е вживяла в ролята на актриса ,че чак не се усеща ,че е смешна и злобата й си личи от 1000 км(нищо лично). Ако е толкова напреднала както се опитват да я представят едва ли ще крещи като мома на селски мегдан.А дали си вярва Сойчето - едва ли. Жалко ,че интелекта в това предаване липсва.

41

Анонимен

преди 11 години

Стойка не е завършила НАФТИЗ,а някаква актьорска специалност в НБУ !