57

Анонимен

преди 11 години

Чудя се другаря Борисов кога ще открие че не става за премиер....

56

Яко

преди 11 години

Кой най-често реже с ножица националния трикольор на България? Българин или Тиква?

55

Анонимен

преди 11 години

Очаквайте скоро "Тиквата откри топлата вода"

54

Анонимен

преди 11 години

До 42България в момента е под Икономическо робство !!! Българските инвеститори трябва да са с приоритет пред чуждите знаеш ли защо ??? Просто парите си остават в България, а чуждият инвеститор си ги взима в родината си !Задай си въпроса защо няма едно държавна българска компания, която има в актива си монополно прадприятие в друга държава за разлика от държавната чешка компания ЧЕЗ !

53

Иван

преди 11 години

Браво!Още една добра новина.

52

Анонимен

преди 11 години

Е нали я откриха кулата,когато *** беше в USA,защо пак се открива,а забравих,*** не е рязал лентата.

51

ха ха ха

преди 11 години

Тоя кога се върна , кога почна да бълва идиотизми? Тъкмо си помислих , че *** Обама го е харесал за шут...Язък !

50

Трай бабо за хубост

преди 11 години

От 3 години слушам:Станишев каза...еди си какво....Борисов направи...еди си какво.Едно е да го кажеш,друго е да го направиш.Комунистите много се стресират когато им се налага на бялото да кажат черно.

49

Анонимен

преди 11 години

Щом като долните червени *** пак реват от поредната си анална болка - това означава само едно: комунизма си отива от България, тоя път завинаги!

48

АнтиГЕРБ

преди 11 години

Метрото се строи, но ще спре, защото няма ток от АЕЦ Белене.

47

Анонимен

преди 11 години

До няколко месеца и метрото ще има нужда от основен ремонт.

46

Анонимен

преди 11 години

Баси тоя верно като Батман, вчера в САЩ с Обама днеска реже ленти у София

45

до 48

преди 11 години

Милиционерите озверяват-това е добре.

44

до 47 опушеният

преди 11 години

Пич,кой го интересува,какво ти харесва и какво не.Ти си гнида,приеми се като гнида и продължавай да живееш като такава.Светът не се върти околотеб и никой не е длъжен да ти дава лично обяснение.

43

филия с мас

преди 11 години

до 45Съсела и *** какво са гласували, Гроб можеше да го променят имат мнозинство в парламента. Мен повече ме интересува защо Чехъла направи от Борис Велчев, на Гоце мафиота марионетката, конституционен съдия ???? Кажи бе, ти умния !!!

42

Селяк

преди 11 години

Току-що си варосах външния ***, кога мога да очаквам Тиквуна да дойде да му резне лентата? Питам щото ми се *** 2 не видя, пък не мога преди Тиквина да го открие

41

до 44

преди 11 години

Не си комунист бе,по *** си,защото комунистите знаят че Станишев и Доган преди 4г.приеха закон даващ им имунитет,за политически разследвания.

40

филия с мас

преди 11 години

Понеже някой герберски ибрекчии пишат, че съм "комунист" искам да им кажа, че не съм, а Тиквата гнусна, най-го мразя за това, че щеше да търси сметка на Съсела за престъпленията на спинозните, вместо това герб даже направиха прокурора на мафията Велчев, конституционен съдия от квотата на президента ??????

39

гено

преди 11 години

Наскоро ша откриваме тикво ферма у нашто село ..дали големият *** ще дойде да резне лентата?!

38

БСП--- ПРОПАГАНДА

преди 11 години

Току що Курумбашев обясняваше при Слави как в България не трябвало да има чуждестранни инвестиции,защото били пагубни за държавата и след 2 минути започна да говори за впечатленията си от посещението в Китай,как икономиката им хвърчала,но забрави да подчертае,че това е резултат от чуждестранните инвестиции в Китай.Гледаше екрана и ни лъжеше откровено,както всеки път преди избори.А бе тоя *** за говедари ли ни има?