31

Анонимен

преди 11 години

"Редно е жените да знаят, че бръснатата дуда не означава сама по себе си добра хигиена."Много МНОГО вярно.Мили дами, това си го запишете на огледалото в банята. Едва ли и на вас ще ви е приятно да сте с някой с гладко избръснат на немит х**.Не мога да повярвам, че това изобщо трябва да се коментира, но действителността напосследък е стряскаща.

30

Анонимен

преди 11 години

"Мрънкащите мъже, писали коментари тук, нека да вземат едно огледало, да се погледнат в него и да си направят някои изводи."Благодаря за съвета, определено съм се подценявал. Оставям сегашната, заслужавам по-свястно момиче.Какво ми има, че трябва да търпя комплекси, интриги и т.н.

29

Анонимен

преди 11 години

HCHCHCHCзащо си мислите, че сте били каквито сте искали?никакви не сте били.ясно ли е?

28

Анонимен

преди 11 години

Или по-накратко:Не правете/говорете нещата, които не истате той да прави/говори на вас.Същите неща които са в статията се отнасят в еднаква степен и към момичетата. Коя ще иска приятелят и да говори и да я сравнява с бившата си и т.н.

27

)))

преди 11 години

Брей, много страхливи станали тези мъже... Да те е страх да си промениш профила във фейсбука, за да не засегнеш "милото")))))))))Хм, а не е ли по-правилно, вместо да стъпваме покрай тях "на пръсти", да вземем да ги оставим на страховете им, пък ние да си намерим някой друг, дето не е толкова страхлив?))))

26

Анонимен

преди 11 години

Сръбска църква. Жена влиза да се изповяда:- Дедо попе, я съм грешна.- Що си сторила бре, жено ?- Е па, я съм друг муж погледнала.Отваря дядо поп "Престъпление и наказание", прелиства и отсича- Погледнала друг муж - една седмица пости.След две седмици същата жената пак отива при попа да се изповяда- Отче, я съм много грешна.- Сега що сторила си бре, жено ?- Е па, я съм друг муж целивалаПак отваря дядо поп книгата, чете и отсича- Друг муж целивала - две седмици пости.След един месец жената пак отива при попа- Отче, я съм много, ама много грешна.- Що стана бре, жено ?- Па я съм *** джвакала.Отваря дядо поп "Престъпление наказание" , търси къде е това "джваканье на ***", ама не може да го намери. Изпаднал в затруднение пита колегата си - поп в същата църква:- А бре, попе, за джваканье на *** що сме давале ?- Е па, ако е била лепа жената и по 200 динара сме давале..

25

Анонимен

преди 11 години

Мрънкащите мъже, писали коментари тук, нека да вземат едно огледало, да се погледнат в него и да си направят някои изводи.

24

до 25

преди 11 години

Ти си я пердаши в задния двор, но ползвай гума. Не можеш да си представиш какви гадости се лепват ако работиш без. И трудно се лекуват.

23

ko4ko

преди 11 години

Stradam ot stranna wenericheska bolest za predishnite i wrazki (boli ms k.u...r.a). Az neka si ia perdasha w zadnika wsiaka wecher i da wadi kinti, puk neka gowori za biwshi.:)

22

Брад Пит

преди 11 години

Една жена може да ме уплаши само ако е с лоша хигиена. Редно е жените да знаят, че бръснатата дуда не означава сама по себе си добра хигиена.

21

Стресиран

преди 11 години

Хубавица, нагримирана, налакирана, ухае на парфюм, пие сокчето със сламка и говори по изящно мобифонче. А после изведнъж като ти облещи една рунтава ***... мани, мани!ПП Неприличната дума умишлено е изписана неправилно.

20

Истинските

преди 11 години

1 малко съм широка отдолу2 май имам гъбички3 предишния ми приятел беше *** (***) не ти пречи това нали4 искаш ли да се оженим 5 майка ми се мести да живее у нас6 подобни..

19

Анонимен

преди 11 години

До velina.gyojaдевойче млада, ако смяташ, че ще уплашиш някой мъж с такива глупости, има още бая да израстнеш. жени на света колко искаш и с тия приказки няма да намериш мъж, който хем да ти бъде верен, хем да те вижда в бъдещето.по-психологически - защитната ти реакция, че не си сигурна в твоя избор и постоянно търсиш по-добър вариант показва, че не си склонна да се придържаш към решенията си и да си поставяш приоритети, поне що касае връзките ти. замисли се какво наистина търсиш от мъж и рано или късно ще стигнеш до извода - сигурност, надеждност и доверие във възможно по-широки измерения. разсъждавай в перспектива и ще осъзнаеш, че едва ли човека срещу теб ще оцени такъв латентен егоцентризъм. а ако искаш щастлива връзка, не поставяй егото си пред всичко останало.

18

Анонимен

преди 11 години

У увиснали цици и целулит ;)

17

преди 11 години

bez jeni e podobre 7 godini nqmam gadje pravil sam seks samo vednaj .s jeni neizlizam nikade neznaq za6to ama nesam umrql.

16

Анонимен

преди 11 години

боли ме фара за бившите й, ако иска още нещо от тях, да ходи да си го търси, щото явно не може да продължи напред. най-жалко е да си фанеш гадже дето не може да бъде сама, щото постоянно некой балък трябва да й прави евала. алоооо, момичето, земи порасни...човек е човек, дори и да е сам. ако не си осъзнат индивид и изградена личност, никой мъж на света (освен тати) не може да ти компенсира недостатъците. затва мила, научи се, че животът продължава напред и последното, което го интересува истинския мъж е кой и колко са те минали преди него.единственото, което има значение за мъжа е какво и как го правиш във вашата връзка, грижиш ли се за общото битие, искаш ли да се развиваш като човек и личност.щото един истински мъж просто няма да си губи времето за нещо по-малко от жена-партньор с качества.

15

Оп-са

преди 11 години

Велина, може да си красива, пак е спорно де, ама не знам как си умна, като си неграмотна. "Бадещите", мале, мале... не им завиждам на твоите "бадещи"...

14

Анонимен

преди 11 години

Абе мойта ме стряска само с тъ6тата !

13

velina.gyoja

преди 11 години

аз съм и красива и умна. не стряскам човека с бившия ми, ами с настоящите и бадещите...Woops...:DDDDDDDD

12

Феминист

преди 11 години

Шест неща. с които жените стряскат мъжете:1. Да не практикуват *** копулация,2. Да не издържат на физически натоварвания,3. Да имат силен животинско-репродуктивен инстинкт,4. Да имат малки млечни жлези,5. Да отделят търде шумно,6. Да добиват не-мъжко котило;