38

Анонимен

преди 11 години

za6to li ne im pi6at imenata 6toto sa ot VELIKITE BALGARI za tova ei kradete ta 4ak se nasirate

37

laik

преди 11 години

До Анонимен Пиар-ът на Цвъки е по-важен от работата на НАП..../ама то каква ли им е и работата.....??/

36

Анонимен

преди 11 години

Защо не им пишат никъде имената???Това си е държавен рекет ,сега ще ги пуснат срещу определени суми които ще потънат в джоба на някой министър,депутат,прокурор само че ние обикновенни хора нищо няма да разберем от това,просто ще си ставаме по-бедни а някой други по-богати!!Поне да попълват дупките в бюджета с тези пари ама надали!!

35

laik

преди 11 години

До Пенсионер Ти си пенсионер ,толкова колкото баба ти е спестовна касичка....!! Няма ли вирус та да Ви одруса всичките *** нещастни с по две гънки на мозъка.

34

значи така

преди 11 години

работели от 2007до 2009 бсп,от 2009 до 2012г.герб,на кой не са платили достатъчно или са отказали да му дадат целия бизнес

33

мдаа

преди 11 години

Толкова милиони немогат да се източват без знанието на Станишев,Кутев и компания.

32

до 716

преди 11 години

Съсела не може да се похвали но Масларката го отсрами,боже къде е този съд та и нея да я видя с белезници?

31

Пенсионер

преди 11 години

Ще гласувам за ГЕРБ!В тях е истината и бъдещето.ТОВА СА ХОРАТА ,КОИТО РАБОТЯТ ЗА СТРАНАТА И НАРОДА!ТРУДНО Е ...РАЗБИРАМ ГИ, НО... ТОЛКОВА КОМУНИСТИЧЕСКА ТОР СЕ Е НАТРУПАЛА ЗА ТИЯ 60-г. , ЧЕ... ПРОСТО НЕМА ИЗЧИСТВАНЕ!ПЕЧЕНИ СА ...ЩЕ СЕ СПРАВЯТ!

30

Млад Шумкар

преди 11 години

Другари, ГЕРБ ни унищожава спонсорите, дръжте се. Догодина печелим изборите и пак ще си крадем на воля. Да живей комунизма.

29

Анонимен

преди 11 години

Секна още един канал на БСП за ограбване на държавата и облагодетелстване на ***...

28

Анонимен

преди 11 години

BRAVO GERB !!!

27

Анонимен

преди 11 години

сегашния нк и практиката обикновено присъждат 3 години лек режим за подобни неща, и намаляване за добро поведение до 1,5 година. ако върнеш откраднатото - се намалява наполовина. е, ако си откраднал кокошка, ще я върнеш, но 50.000.000 лв.? от какъв зор да ги връщат?

26

nakxx

преди 11 години

nisto nema da im napravayat sadiite i prokurorite ste im vzemat polovinta i te pak ste sa si dobre

25

Анонимен

преди 11 години

И ЕВРОПАТА ИСКА ДА ОТМЕНИМЕ ДОЖИВОТНАТА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА. АМИ НА ТЕЗИ СЕГА ЩЕ ИМ ДАДЪТ ПО ЕДНА УСЛОВНА ПРИСЪДА И ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ КРАДНАТ. И ПОСЛЕ НЕМАЛО ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИЙ. ДЕ.А И ТЕРИТОРИЯТА СКАПАНА И СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ. ТАКА СЕ ПРАВЯТ МИЛИОНЧЕТА В МУТРО-ТИКВОЛАНДИЯ ДРУГАРЧЕТА ЧАВДАРЧЕТА. А ВИЕ БАЧКАЙТЕ НА МУТРИТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО ЖИВУРКАТЕ КАТО ПРОСЯЦИ. И СИ ЧУКАЙТЕ КЛАВИАТЮРИТЕ

24

Анонимен

преди 11 години

В бара влиза посетител и моли бармана да налее в 200 грамова чаша 300 грама уиски.Барманът удивено:- Това е невъзможно?- Тогава ми сипете в две чаши по 150.Барманът налива в две чаши по 150 грама. Посетителят излива всичкото в 200 грамова чаша и го събира.Барманът:- Вие сте фокусник!- Не, братле, фокусник си ти, аз съм данъчен инспектор!

23

Чорбаджия

преди 11 години

До Обикновен човекНавсякъде по света обикновените хора плащате масрафа, а играчите никой не ги закача.

22

Анонимен

преди 11 години

нищо не става от нашия наказателен кодекс; 'особено големи размери е всичко над 5000 лв.'..нерде 5000лв, нерде 50 милиона? то 5.000 лв укрива всеки баничар, продавач на зеленчуци на пазара, дай да се вкарат всички в затвора...крайно време е да се направи категорично разграничение! освен това, за побой глобяват по 150 лв., а новите престъпления - лошо третиране на животно са 10.000 лв! въобще всичко е на парче в тази измислена държава..

21

Чиновник

преди 11 години

Докато народа лае по форуми и си бара макарите, далаверата върви и пачките набъбват. Догодина след изборите ще е същото положение. Просто ще ругате други хора и пак само с лаенето ще си останете. И по- догодина и още по- догодина все ще е така. Така е било и така ще бъде.

20

АНОНИМЕН

преди 11 години

София не е България ,а разтършувайте се малко и в малките градове де,там БСП Ее по силно.

19

Анонимен

преди 11 години

Съдиите ще получат добри коледни ДМС