7

Анонимен

преди 11 години

Предлагам на медиите да не пишат вече за самоубийствата.Те са част от живота наложен от Бибитко.Със свалянето от трона на Бай *** и самоубийствата ще изчезнат от самосебе си.

6

–––––––––––––––––>

преди 11 години

Стават такива невероятни самоубийства в ТИМград, даже някои самоубили се после сами се заравят !!

5

Потресен

преди 11 години

До СалахадинНе ми убягва но просто не е нужно това да се коментира под статия за убийство или самоубийство, това имах предвид -има достатъчно други места където може да го коментираме. Тук просто не е на място - "чвор" е прав спомням си за едно "мазохистично самоубийство " във варна на Женя ..... просто нямам думи !?!

4

Анонимен

преди 11 години

То в тзи квартал само човекоподбни с по специфичн цвят на кожата - така че с две думи един глас по малко за герп във Варна !

3

чвор

преди 11 години

Поредната смешка от страна на разследващите.В чужбина в такива случаи първо се разглежда дали е убийство,а тук първоначалната версия е винаги е самоубийство.И господа "професионалисти"-откога "самоубийците" се гърмят в гърдите,а не в главата?!

2

Потресен

преди 11 години

До СалахадинПовечето коментари без значение за какво са ГЕРБ са виновни .... без значение какво се е случило - намесвате политиката - ами я помислете малко преди да пишете !?! Тези хора убийци или самоубийци те са възпитаници на една друга политика преди доста време .... дали пък комунизма и мнимата демокраация по костово време не е навредила на психиката им ...

1

Енчо

преди 11 години

Нещо става в Варна всеки ден самоубийства.