30

Анонимен

преди 11 години

До Сюлейман Turcite ve4e si proizvejdat svoi tankove,helikopteri korabi bezpiloten samolet i svoi raketi,50 procenta ot vaorujenieto sama si gi proizvejda do 10 god 80 procenta .Prez 2005 god Erdogan zapovqdal vsi4ki orujia Turcia da si proizvede sama ,ina4e kupenite orujia ne mojesh gi izpolzva sreshtu darjavi za koito ima zakodiran 4ip za da ne moje da gi izpolzvash sreshtu x darjavi

29

Анонимен

преди 11 години

31 с кое бе *** , с какво можеш да си по напред , кога ще ги стигнеш

28

Анонимен

преди 11 години

Да прати Дянков да напляска руснаците. Кви са тия централи, къв е тоя газ. Егаси турците отиват там откъдето ни се връщаме, а можехме да сме много напред.

27

Анонимен

преди 11 години

Двамата лидери са се разбрали Русия ще топли Турция,а турците ще хранят руснаците:)

26

Сюлейман

преди 11 години

Русия е голяма федерация има много природни ресурси и може би почти никога няма да се отзове в криза.Дори да се разпадне един ден има достатъно голяма територия за да държи нещата в международната арена.Турция е държава на приливи отливи,няма кой знае какви природни ресурси но може да има стига да си пожелай.За да стане Турция мощна на международната арена трябва още доста хляб да яде.Трябва да си произвежда сама оръжието и за това трябат големи ресурси,тепърва ще видим дали ще ги търси:)

25

Важно е!

преди 11 години

Путин и Ердоган са разговаряли на английски, а Чернилката и Тиквата - на американски език...

24

Анонимен

преди 11 години

Така е. Турците си имат Ердоган, който макар и ислямист е родолюбец, а ние имаме самовлюбена Тиква, обградена с безчет кръгли ***, които само гледат как да си напълнят по-дълбоко джебовете с кинти. Турците ще си построят АЕЦ-ите, а за нас най-голямото постижение е, че самодържецът на Колониална България черният макак Обама няма забележки към верните си поданици и наместника си по тези земи Боце Тивкун Банкянски!

23

Анонимен

преди 11 години

17 декември

22

Анонимен

преди 11 години

Rusnacite iTurcite pak se razbraha,tova e da si golqm igra4 a ne kato nas slan4ogledi

21

Анонимен

преди 11 години

22 наивника си ти нещата са същите само че 22 години по късно , тениката е напреднала и какво от това и в Карибската криза американците са губили пилот летял с разъузнавателна цел над Куба , това е преди 50 години тогава безпилотни нямаше и във войната в залива май нямаше но днес именно защото са рискови мисии вече има .

20

Анонимен

преди 11 години

19 ти това за стелта пак от иранците ли го научи , вервай си., иняче не са недосегаеми естествено , винаги при всяка операция се предвиждат загуби и на личен състав и на техника , но когато тръгнат сериозно по добрре да не си им насреща. не знам на колко си но аз су спомням Пустинна буря 1991 , смазаха огромната армия на Садам , за една нощ , другото беше после подробности.

19

До А Израел

преди 11 години

няма как да стане това ще е гибелта на Израел .тези другите ислямски държави чакат това за да си оправдаят .а и Америка няма да подкрепи Израел и има защо.

18

Анонимен

преди 11 години

ДО 17Ъм... дори в ББС има новина за това.... и след като смъкнаха супер извънземния стелт РК-170 със камион ЗиЛ и антена, защо не и това .... пиндосите се мислят за недосегаеми, ама друг път !

17

Анонимен

преди 11 години

ИНТЕРЕСНОТО Е ,Е БЪЛГАРИЯ КАКВА ПОЛЗА ИМА ОТ СЪЗДАВАНЕ НА КЮРДСКА ДЪРЖАВА?СЪЗДАВАНЕ ТО НА ДЪРЖАВА НА ДАДЕНА ЕТНОС В ДРУГА ДЪРЖАВА ЩЕ ДОНЕСЕ ДО ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ .КОЕТО МЕ ВОДИ ДО МИСЪЛТА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЪЩО ЖИВЕЯТ ТУРЦИ ,*** И ДР.АМИ И ТЕ АКО ТРЪГНАТ ЗА ОТДЕЛНА ДЪРЖАВА КОЙ ЩЕ НИ ПОМАГА ДАЖЕ НЯМАМЕ АРМИЯ И ПОСЛЕ ПОМОЩ ОТ НАТО КАТО ТАМ Е И ТУРЦИЯ СРЕЩУ КОЯТО СИ КОМЕНТИРАМЕ И ИСКАМЕ ДА СЕ НАПРАВИ КЮРДСКА ДЪРЖАВА.НАЙ ДОБРЕ Е ДА ИМАШ ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С КОМШИЯТА СИ ТОЙ ПРЪВ ЩЕ ПРИБЕГНЕ НА ПОМОЩ ПРИ НЖ

16

Анонимен

преди 11 години

16 посмали малко от всики чуждестранни медии май само иранската телеграфна агенция , не че не е възможно , но да знаеш не винаги желанието се попкрива с възмижностите а още по малко с действителността.

15

Анонимен

преди 11 години

А всички чуждестранни медии днес, включително и Иран, съобщават, че е смъкнат за пореден път американски безпилотник :D Тея пиндоси не са научиха, особено след 1-вия път, когато загубиха доста скъпа играчка ...

14

До kireza

преди 11 години

Лека умствена изостаналост представлява състояние на задържано или непълно развитие на интелекта, характеризиращо се с нарушение на уменията, които възникват в процеса на развитие и дават своя дял във формирането на общото ниво на интелигентност, т.е. когнитивните, речевите, двигателните и социални умения. Приблизителните нива на IQ (интелектуален квотиент) са в границите между 50 и 69 (при възрастни лица това отговаря на умствена възраст от 9 до 12 години).

13

Анонимен

преди 11 години

13 ми БВП им е 1 трл.а нашия 50 млрд , къде си ръгнал АЕЦ да строиш.

12

Яко

преди 11 години

Хак им е!!! Да си строят руски АЕЦ, щом са толкова прости! /За разлика от нас/

11

Анонимен

преди 11 години

7 *** бащати е *** , така са му викали заради нечистоплътността му.