188

Толуза

преди 11 години

Тия които проповядват че на земята има само един бог и че всички религии във същността си са еднакви .Че хората не трябва да се делят и трябва да живеят заедно.Едно време са ги горели живи ,а светата инквезиция и неиният доменикански орден са ги драли и рязали .БОГОМИЛИТЕ СА БИЛИ ТЕЗИ .Между другото заради нашата светла православногръцка църква проклеха целият БЪЛГАРСКИ НАРОД .Или без вина виновни станахме

187

луди хора

преди 11 години

На този повече ще му отива еврейска шапчица

186

Анонимен

преди 11 години

За вярата в Бог не е необходима нито една религия. Ако съвестта ти е чиста и сърцето добро вече Бог ти е помогнал. На теб ти остава само да му благодариш,Молитвата е искане. Направи равносметка на съвеста си, първо благодари на хората около теб и после на Бога за това което имаш. Само тогава можеш да се молиш.

185

буба

преди 11 години

вече почвам да си мисля че Станишев и Бойко са си резнали карабините и сега нарочно притискат хората с бедност и ги тласкат към исляма - там където се дават пари за да си религиозен...Виновен си Бойко !!!

184

Правоверен

преди 11 години

има неща които не зависят от нас дали ни харесва или не ще дойде време когато всички хора по света ще приемат една вяря правата вяря и исус ще се завърне за да потвърди че не е убит и че не е син а има по висша сила от него и искат те да затъмнят светлината на слънцето с ръка колко наивно и глупаво е това истината ще излезе наяве

183

Семов

преди 11 години

О, неразумний юроде...

182

Кемо

преди 11 години

Религииите са създадени да управляват човечеството. Някой са написани по рано, другите като поправка на ранните писания. Хубаво е човек да спазва десетте заповеди и да вярва в нещо, но от там нататък всичко е фанатизъм.

181

Анонимен

преди 11 години

този еничарин ли станал мюсюлманин , да върви да си блъска главата в стената .......

180

Анонимен

преди 11 години

До LokumovБрато - бегай в 1-ви клас да научиш български, после пиши. Тук няма кой да те чете на лайняница.

179

Lokumov

преди 11 години

kato gledam kakvi sa chisti, spretnati s otvoreni litza imamite, hodjite, muftiite i kak vdahnovyavat miryanite si da pravyat dobro dneska , utre - za po-dobar jivot na jivite miryani v sveta...kato sravnyavam snimkite na liderite na hristiyanite i na musulmanite...koi sa po-simpatichni i mislyat , deistvat pozitivno na jivite hora? s belite ili s chernite drehi?

178

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен - 221Истината е, че страшно много хора са зомбирани.Дано и ти не си един от тях.Религията е нещо добро, докато не бъде опошлена от политиците... и политиката...Нещастникът, който посочваш като "истина" е зомби и не мисли за това как да направи от себе си нещо, а се мисли за тор на някой велик.Просто се чудя в кой век живееш, за да предлагаш това...Дано не те изтрият ***, че да се изгуби връзката...

177

Бай Гуй

преди 11 години

Тоя явно не се е намерил някой да го оправи както трябва...Кво искате бе, християни, като не сте ***!Човеко е искал некой да го ощастливи!То и комшийката е така, ама е грозна, ама муслиманите не пробират...Ама тя де да знае... Може и да се забради, па и да се забули.Така или иначе прилича на пингвин...

176

Пастафарианец Храбър

преди 11 години

О, покайте се де.или неумни!Инак върху ви ще се изсипят тонове вкиснат доматен сос(с чесън!) и недоварени спагети!P.S. Koй от двете "недоразумения" е Аптуллах?

175

Анонимен

преди 11 години

Ако някой иска да види истината:youtube/watch?v=jJxNl0vLIDQ

174

Анонимен

преди 11 години

Този защо не е изпратен на психотест?

173

Анонимен

преди 11 години

и на тоя баща му ли е офицер от дс?

172

Анонимен

преди 11 години

Този факт в никакъв случай не трябва да обезверява истинсите Христови последователи. Всички ще пият от чашата на Божия гняв, но отрекли се от Христа задължително ще получат най-голямото наказание. Оставете Христос Божия син да се разправи с неразумните. Ние хората сме подвластни на Бог.

171

Анонимен

преди 11 години

Самата истина - евреите, християните и мюсюлманите почитаме един и същи бог - спора е за пророците. Срамното е колко сме се клали едни други в негово име.

170

timur

преди 11 години

Глупчо ,като си сменя религията не взима турско име а арабско!!Ти между турски и арабски език правиш ли разлика ? До Анонимен

169

Анонимен

преди 11 години

До Пешо "Техния Бог" и "Нашия бог" всъщност е едно и също нещо. Въпроса според исляма е, че Исус, макар и велик пророк не е Син Божи. За Исляма Бог не е раждал,както не е и роден и така Исус не би могъл да бъде Син Божи. Освен това "Алах" е дума, означаваща "Бог", както си има думи за Бог и в английския, гръцкия и т.н, които се различават от българското определение. Има много араби християни - все пак не забравяйте, че Християнството се е породило именно в района на близкия изток.