55

Анонимен

преди 11 години

Написаното от 62 е за 49.....

54

До 19

преди 11 години

Извинявай, обаче си ограничен и злобен човек. Стефан Данаилов след филма "На всеки километър" стана най-популярният артист и любимец в Чехословакия, Унгария, Полша ,ГДР , Съветският съюз, Румъния, Югославия и др.Да е жив и здрав, винаги ще си остане любимият ми артист още от детските ми години !!!

53

лейди

преди 11 години

Съсипал е живато на съпругата си и този в другото семейство. Каква полза от чара му? Чудя се на стари години на човек не му ли *** съвеста.

52

Анонимен

преди 11 години

Ален Данаилов или Стефан Делон. Дали на 70г. майор Деянов вече е наясно кой е?

51

кратичко

преди 11 години

Посредствен актьор, *** като човек.....

50

Анонимен

преди 11 години

Един от най-харизматичните ни актьори, да е жив и здрав! Какво значи "добър актьор"?!?! Има актьори, които изпълват сцената с присъствието си, защото имат харизма, Стефан Данаилов е такъв актьор!

49

j

преди 11 години

"Голям е Стефан Данаилов, като човек и актьор" Да , в очите на слепците. Един от "лицето" на социализма в България. Такива бяха и измислените "Герои на социалистическия труд". Посредственост.

48

Анонимен

преди 11 години

Голям е Стефан Данаилов, като човек и актьор

47

jan

преди 11 години

А Ирен и Владко там ли ще бъдат?

46

Анонимен

преди 11 години

плюйте, плюйте и дремете цял ден тука...

45

Анонимен

преди 11 години

ние нямаме никакви актьори и никакво правителство и никакъв живот

44

Анонимен

преди 11 години

агент на ДС

43

КНК

преди 11 години

До Анонимен ОТ 43 : ТАЛАНТ АКО ГО ИМА , А НЕ ТОЗИ НАЗНАЧЕН ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ. НЯМА ЕДНО НЕГОВО УЧАСТИЕ В ЧУЖБИНА.НИКОГА,НИКЪДЕ НЕ КАНЕН ПОРАДИ БЛИКАЩИЯ ОТВСЯКЪДЕ "ТАЛАНТ" НА ДАНАИЛОВ.ДАЖЕ И В ДОГОВОРЕНИ МЕЖДУДЪРЖАВНИ СОЦФИЛМИ И ИЗЯВИ НЕ ГО КАНЕХА. ПАРТИЯТА-МАЙКА НЕ ОСТАВЯШЕ ДЕЦАТА СИ И ПРЕМАХВАШЕ ВСИЧКИ КОНКУРЕНТИ ПО ПЪТЯ ИМ. УБИЕЦА ДАНАИЛОВ С ОХОТА ОРГАНИЗИРА ЗАТОЧЕНИЕТО НА КАТЯ ПАСКАЛЕВА И АНТОН ГОРЧЕВ ДАЛЕЧ ОТ СОФИЙСКИТЕ И СВЕТОВНИ СЦЕНИ,КОЕТО ГИ УБИ МОРАЛНО И СЛЕД ТОВА ФИЗИЧЕСКИ !!!

42

Nezavisim

преди 11 години

В комунистическо генералско семейство се родило детенце Стефан. Израснал красиво момче, яло е само отбрана храна. Влиза с връзки да учи ВИТИЗ. Дават му готини роли. Красавец е, никой не го отрича. Връзкар обаче, БКП. После БСП. Иска да гледаме "На всеки км_" досега. Провален политик, Провален баща.Скриий се в Москва или в Серврна Корея.

41

Анонимен

преди 11 години

Имаме велики актьори и Стефан Данаилов е един от тях, в Холивуд могат само да си мечтаят за такива:), няколко ото многото: Велко Кънев, Павел Попандов, Тодор КОлев, Радко Дишлиев, Руси Чанев , Георги Георгиев- Гец, Васил Михайлов, Антони Генов, Георги Русев, Константин Коцев, Георги Черкелов, Стоян Стоев, Иван Иванов...хахаха..много са......

40

Ана

преди 11 години

Стефан Данаилов да е жив и здрав още дълги години и да има всичко наречено щастие,защото е велик Човек и Артист!Плъхчетата дето го плюят са си просто...плъхчета.

39

КНК

преди 11 години

ПАК ПСЕВДОДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ЧЕСТВА ПОРЕДНИЯ "УБИЕЦ НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА"!!! ВЕЛИК И ИЗВЕСТЕН СРЕД СРЕДИТЕ НА БКП/БСП И ДНЕШНИТЕ БАБИЧКИ .СВЪРЗАН Е С МЛАДОСТТА ИМ.ДРУГ НЕ ИМ ПРЕДЛАГАХА - НЕ СМЕНЯХА ВСЯКА ГОДИНА ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР.ВСЕКИ,КОЙТО И В НАЙ-МАЛКА СТЕПЕН МОЖЕШЕ ДА ЗАСТРАШИ "ОРЕОЛА" НА ПАРТИЙНИЯ ЛАМБО БИВАШЕ ДИРЕКТНО ИЗПРАТЕН ДА "РАЗВИВА" ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ТЕАТРИ И С ГОДИНИ НЕ СТИГАШЕ ДА ИЗЯВА В КИНОТО !!! НАГЪЛ УБИЕЦ !!!

38

Анонимен

преди 11 години

ВАЖНОТО Е ДА ОЦЕНИМ ЧОВЕК ПО НЕГОВИТЕ ЗАСЛУГИ И ДОБРОТАТА МУ,ТОЧНО ЗАТОВА ПРОСТО ТУК ТРЯБВА ДА СЕ ПОКЛОНИМ ПРЕД НЕГОВИЯТ ТАЛАНТ И ДОБРА ДУШЕВНОС.

37

Анонимен

преди 11 години

Данаилов направи кариера на младини благодарение на сексапила си,не толкова заради някакъв талант.Велко Кънев,Попандов,Тодор Колев...имат по 5 роли в киното,а Ламбо има 50.Нима те са по-малко талантливи?Не му прави чест,че докато беше депутат и получаваше пари от данъкоплатците,ходеше в Италия да снима сериали.Мисля,че е рекордьор по отсъствия в парламента заедно с Доган

36

Анонимен

преди 11 години

Майор Деянов е пъти по-симпатичен, по-реалистичен персонаж от Джемс Бонд(примерно) и громи чуждите разведки - велик сериал!