69

Анонимен

преди 11 години

Цял живот съм мразил комунистите,гордеех се че участвах през 89 година на митингите.Сега ако трябва да избирам между тях и Герб ще гласувам с 2 ръце за БСП!

68

До 83

преди 11 години

Дългият ти е казал от къде е разликата но ти не четеш.Навсякъде в държавните предприятия от три години пари за ремонти не се харчат.Само за нещо аварийно.Да му мислят тия след ГЕРБ ,защото за икономисаните сега 100 милиона ще се наложи да се дават двойно и тройно.Това е като да не си сменяш маслото и гумите на колата и да кажеш ,че си на печалба-после отиваш в канавката

67

Анонимен

преди 11 години

Никога БСП

66

Анонимен

преди 11 години

На този Р.Овч. и централния софииски ОЗ му е малко,..трябва в резерват да *** наврат та целиясвят да го гледа. При троината коалиция, ОТ БРЮКСЕЛ се намесиха да го махнат от поста енергиен министър. Супер крадец на държавни пари.Да не говорим за за белене....милиони евра ги няма испарени....Така че недеите писа че бил уважаван.уважават го само в БСП защото ги храни с крадени пари....***.....

65

Алчни невежи в АЕЦ

преди 11 години

Само *** невежи може да поверят АЕЦ в ръцете на необразовани ***, без специално образование, които може да докарат катастрофа от некомпетентно управление и безогледно пестене и заграбване на парите за ремонти, сигурност и защита и да не вярват на един от малкото ЯДРЕНИ СПЕЦИАЛИСТИ в България като Румен Овчаров Заради затъпели първосигнални сеирджии, всички ще треперят да не стане инцидент,защото все едно сте дали пушка в ръцете на ***,тя я насочва към вас, а вие се кикотите от кеф

64

Анонимен

преди 11 години

До 83и после какво казва Овчаря,че тия пари са икономисани от поддръжката и ремонта на АЕЦ-а и никой не каза противното.Това е АЕЦ не е детска играчка компромиси със сигурността не трябва да се правят!

63

вас

преди 11 години

ТУЙ ГЕРБ ПО СТРАШНИ ОТ БКП

62

Анонимен

преди 11 години

Абе червенотиквеничета във форумите. То ви е написано и даже Р.Овч. се е съгласил. През 2007г. печалба 4 млн., през 2012 за 9 мес. печалба 108 млн. Е кажете къде са се губили 104 млн. през 2007г. или пак да питаме дългия инкасатор.

61

Анонимен

преди 11 години

Днес гледах парламентарен контрол,тия от Герб нямат здраво място,където и да ги бутнат все некомпетентни и лъха на корупция...Да изметем Герб от България!

60

Анонимен

преди 11 години

Алчни Гербрри налазиха АЕЦ Козлодуй,очаквам повторение на сценария Чернобил....

59

Хоп, хоп, другари

преди 11 години

Подскачате ли, др. Овчров, подскачате ли? Ама заради далаверката ли? Тая дето ви я спряха? Тая с братушките? Тц, тц, тц... Лош хора тез управляващи, ей! И от бизнес не отбират... Дай им само бизнес интереси да рушат. Ама по-енергично така, по-височко подскаяайте. Да ви видят чак в Москва.

58

Вън мутрите от АЕЦ

преди 11 години

Имаше високотехнологичен,печеливш и надежден сектор в България-ядрената енергетика, до преди Герб да напълнят най-проверяваната и най-сигурна досега централа с некадърници и калинки. Сложиха за директор разносвач на закуски, в Управителния съвет-за шеф и член 20 годишни девойки-гербаджийски назначения-били са секретарки и пиарки, еколожки, които послушно ще гласуват за източването на централата(като Ник.Коцев от Герб, който преби предния директор с тази цел) Така става с всичко в ръцете на мутри

57

Овч.Р.

преди 11 години

Р.Овч., в крайна сметка Енемона АД, Козлодуй, Че я фалираме ли или нЕма да я фалираме?

56

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 72Тук става дума за АЕЦ-а, така че си спести предизборната агитация. По-добре наблегни на правописа, че кафа от полуграмотни калинки.

55

Анонимен

преди 11 години

Тия от БСП не са в ред ,кой нормален човек би гласувал за тях аз лично не познавам такъв

54

Анонимен

преди 11 години

Р. Офч е най-интелигентния мошеник.

53

Анонимен

преди 11 години

Другари колкото и да ви се иска няма да сте на власт никога вече

52

Анонимен

преди 11 години

Абе хора, мислите ли, че ако Овчаров беше такъв крадец, Боко нямаше да му е намерил цаката досега? Мислете малко де. А днес Овчаров каза неща за герберските назначения в АЕЦ-а, от които на всеки българин би трябвало да му настръхне косата. Защото иде реч за АЕЦ! Атомна електроцентрала!

51

До 64

преди 11 години

Не ти завиждам пич щом вярваш на Добрев него пък Бпйко го взе от Димитровградския пазар

50

Чуйте

преди 11 години

Не се заяждайте с Румен Овчаров - истината казва човека - настоящия шеф на Козлодуй е снабдител на училища със закускиТолкова ли не ни пука кой пази ядрената ни енергия?юИли утре като стане проблема и пак ревем ще търсим в пространството кой е виновен?Герб *** всичко всичко ДОКОГА?