17

Хетеро

преди 11 години

До DEVIL-JIН:Напротив,отпускаш си душата и й казваш всичко,което мислиш за нея и фамилията й,включително и за приятелите й-изрязваш я от живота си и приключваш историите си с нея,с чиста съвест и без несподелени тайни-явно и директно,без жал,но това е когато тя къса с теб,а ако ти късаш с нея и оставяш самочувствие,за да може да си намери по-подходящ от теб,за да не ти тежи на съвестта!Когато имаш камък на сърцето си,го хвърляш в реката на забравата и продължаваш напред,а не го таиш в себе си!

16

Хетеро

преди 11 години

До DEVIL-JINЧестна е жената, която с цената на всичко не иска да загуби мъжа до себе си и е готова да пожертва и себе си - може би търсиш сред гнездо на ***, а не където трябва, а може би си падаш по явни егоистки, за които да се докарат пред света и семейството си е най-важното нещо - твърде комерсиалните жени, са като твърде комерсиалните коли - като кажат че са резачки или зли пили и гле'й к'во ста'а, а като им падне боята и никой не ги заглежда, освен авантаджиите!:)

15

hmm

преди 11 години

Vaprosa po skoro triabva da e "Zasto da poddarjame kontakt s bivshia?" Nali sme skasali, sledovatelno ne iskame poveche da e chast ot jivota ni, vrazkata se e izcherpala. Horata se promeniat i tova che edno vreme sa se razbirali, ne znachi che mogat da sa priateli zial jivot. Stranno i nezdravoslovno e chovek da se opitva da gradi priatelstvo s niakoi s kogoto e bil tolkova intimen. Priateli mogat da se nameriat navsiakade, chisti, novi vrazki s hora koito ne sme vijdali goli. :)

14

Някой

преди 11 години

Момчета, вие като се разделяте с приятелка, искате ли си обратно подаръците - да кажем кола, бижута, едно друго?

13

Хетеро

преди 11 години

А 'бе я си признайте,приятно ли е да си лягате до жена ползвана за многократна употреба от други мъже?!:)Приятно ли е жена Ви да е правила *** на някого,докато Вас Ви е нямало и после да Ви измляска и Вас,като се приберете?!:)Приятно ли е някой друг да е свършвал в жена Ви,а Вие после да и доставите удоволствие там долу, ами ако е било и ан..о?!:)Приятно ли е да Ви зарази с нещо,а после да трябва да платите сметката и за двама Ви, след като се излекувате и така до следващия път?!:)

12

Хетеро

преди 11 години

Когато Ви предаде партньорът Ви,най-добре е да затворите тази страница от живота си-цветята в магазините винаги са пресни и нови,и никога не свършват!Когато няма доверие между Вас,проверете в кого е вината,за да не я проектирате и върху новата си връзка,а ако не е била Ваша,нямате скрупули,да се умилквате на фаталната си любов и я зачерквате от живота си!Когато една жена Ви зарязва, защото е по-голям егоист от Вас, не й доставяйте удоволствието да се влачите след нея, тя ще си намери майстора!

11

haha

преди 11 години

изобщо да не ми се мярка!

10

Анонимен

преди 11 години

Имам чувството, че тия статии са писани от малки неопитни тинейджърки, които току-що са се разделили с първото си гадже, само за да запълват страниците на тоя вестник. Това нещо днес.бг все повече заприличва на в. "Тийн проблем" или "Лична драма". Просто е смешно.

9

Анонимен

преди 11 години

До za andreiЕ като е толкова лош, защо си ходила с него... Той биеше ли те??? Или май проблема е в теб... То като те гледам как пишеш и на него не му трябва да сте приятели :) Да бяга надалече!

8

Анонимен

преди 11 години

Зависи на каква възраст си? Ако си в ученическа възраст, нямаш достатъчно житейски опит, и се налага да прекратиш контактите, защото обикновено инициативата за раздяла е подета от едната страна, другата страда и се опитва да възстанови нещата. А в зряла възраст, защото въпреки житейския опит, много хора не разбират, че краят е край и продължават по старому, въпреки изразеното желание на едната от страните да прекратите гаджелъка...

7

Анонимен

преди 11 години

За да е Бивш/а значе се е осрал/а многот така ,че изобщо да не ми се мярка!

6

za andrei

преди 11 години

Az pak ne gi tarsia zastoto sled dalga vrazka mi e gnusno da gi vijdam pak...osobeno poslednia bivsh,samo se opitva da mi pishe da sme bili priateli,pak az tolkova sajaliavam che izobsto tragnah s nego!Nai-goliamata greshka v lubovnia mi jivot,goliam muhlio beshe,smotan,skuchen,zadushavast i tn...Ot kav zor da poddarjam vrazka s niakoi,sled kato sam reshila da go razkaram,ochevidno ne iskam poveche da e v jivota mi.Ako mojeshe i nikoga da ne e bil!Othvarlenite sega ste se iadosat,no si e taka.

5

bosnak

преди 11 години

подържам връзка снякои мои бивши, тези за които съм сигорен,че няма да искат да се съберем пак или няма да го кажат, а и естественно с голямата си любов

4

Анонимен

преди 11 години

Животът събира и разделя, редно е да не правите от мухата слон. Не винаги е ценно да си в контакт с бившата/ия. Какъв е проблемът?просто някой не се вълнува от нещо, което за него е минало. Не може ли това да е причината да не търся контакти????

3

до Лили и Мими

преди 11 години

Браво и на двете - хич не ги търсете повече !

2

Анонимен

преди 11 години

Пълни глупости! Не го търся, защото не ме интересува. Бивш е - каквото било, било. Ако е важен за мен, ще останем приятели, ако не ме вълнува - не. Защо да се затормозявам с излишни контакти? Или някой от Днес.БГ се сърди, че бившия го е отсвирил и е решил да му напомни за себе си със статия?

1

Мими сладуранката

преди 11 години

Аз лично не го търся защото много ме караше да духам и сега малко си взимам почивка. Но кой знае - някой ден... ;)