24

Анонимен

преди 11 години

Да бе, а коя не-купена медия ще каже истината - хормоните на растежа с които блъскат всичко.

23

TTC

преди 11 години

а до това какъв хляб да ядем :ми трябва да се ядат и двата вида хляба.. почти еднакво калорични са!Белият се усвоява по-бързо и ни възстановява по-добре след физически труд. Но понеже се усвоява бързо, излишните калории се складират като подкожна мастна тъкан.Черният хляб се усвоява по-бавно, но ни държи сити по-дълго време. Той се усвоява по-продължително време и е по-малко вероятно да имаме калориен излишък и вероятността да се складират калориите като мастна тъкан е по-малка.

22

sdf

преди 11 години

не само ще пълнеем, но скоро и всички ще се разболем след като продават 99% токсични *** по така навъдилите се хипермаркети

21

kk

преди 11 години

СЛАГАТ МУ КАФЕ-УСТАНОВЕНО Е , ЧЕ ЧЕРНИЯТ ХЛЯБ, КОЙТО СЕ ПРОДАВА Е В ПО-ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ОТ ТИПОВОТО БРАШНО , КОЕТО СЕ ПРОИЗВЕЖДА.

20

TTC

преди 11 години

причината за затлъстяването НЕ е енергоприема, а слабият енергоразход!

19

6145

преди 11 години

7. Храним се с бял хляб.Той предразполага към качването на килограми, затова изберете пълнозърнест или черен хляб. Хем по-диетично, хем по-здравословно.най-голямата глупост която съм чел последните месеци

18

Анонимен

преди 11 години

Ако се движи човек е друго.Заседи ли се обаче и диети и нищо не помага.А и едно се изгаря на 20 друго на 40 и трето над 60 години.Освен това има тънки хора с някакъв ген дето никога не напълняват ,а се хранят много.Всеки си е индивидуален,но и стреса влияе много за дебелеенето.

17

до 12

преди 11 години

Иване, прав си донякъде, французите наистина ядат много калорична храна, често с много масло, но основната причина, пореди която не дебелеят е, че порциите там са малки, а ние тук сядаме направо с тенджерата/тавата на масата.

16

Анонимен

преди 11 години

Да, защо така се спеклура с това BIO тук при нас в България?!? Не стига, че е неоправдано скъп всеки такъв продукт, но и е съмнително доколко наистина е BIO - поредният пример, че ни правят на балъци. Но, щом можем да си купуваме продукти с 5-10 пъти завишени цени, значи си заслужаваме спекулантите :)

15

Pimp C

преди 11 години

по принцип външният вид на чоека не е най-важен ,не всеки се е родил красив но има неща с които можеш да си помогнеш а и усилията за външният ти вид говорят много за характера ти

14

Pimp C

преди 11 години

Които има по-бавен метаболизъм да спре хляба,газирано,сладко и по-малко свинско и поне веднъж тренировка която да води до изпотяване за мъжете мощно лицеви,жените колело

13

Анонимен

преди 11 години

Ако имаш ужасния навик да вечеряш в 10 или още по-късно вечер,няма как да не си дебел. Да не говорим и ако си чревоугодник.

12

Анонимен

преди 11 години

С тези голями заплати няма кой знае какъв избор.

11

Анонимен

преди 11 години

Важното е да е евтино, хич не ми дреме какво ям.

10

Анонимен

преди 11 години

глупости

9

Анонимен

преди 11 години

На етанола като му махнеш хидроксилната група и се превръща във въглехидрат. За да не е токсичен за организма, ензима алкохолдехидрогеназа в черния дроб прави точно това.

8

Анонимен

преди 11 години

Трюфели, черен хайвер и Дом Периньон, какво повече му трябва на човек...

7

от 6

преди 11 години

И може би най-важното- чакали ЕС да им разреши!

6

за дилемата с мазнин

преди 11 години

А бе хора- днес чета, че от Мирослав Найденов се чудел дали да слагат предупредителни надписи за вредните растителни мазнини в млечните продукти. а бе....аз ли не съм нормална или нещо не разбирам...но как може да признават ЧЕ СЕ СЛАГАТ ВРЕДНИ МАЗНИНИ в тези продукти но да се чудят дали да го напишат или не! Допустимо ли е изобщо да има вредни ссътавки в храните? Значи ли това, че е законно да ядем вредни храни- само и само да са едвтини? Един вид те се застраховат, а?!

5

притеснен

преди 11 години

Защо не казват нищо за калориите в алкохола?В БГ се пие много!