36

Анонимен

преди 11 години

72... ,а бе *** ,ми ,че точно еврейските съединени щати прокарват ислияма ,кой създаде в сърцето на Европа цели две ислиямски държави каквито са Босна и Косово и бомбандира православиния сръбски народи православни църкви в Югославия , моше-ник,кой поддържа ислямистите в Сирия , кой поддържа Турция ,не сте ли вие бе *** и вашата ционисктка клоака -сащ а айде вее стига с тоя номер за мюслитата ,ако не беше изкуствената ви (държава) изкуствено създадена в Палестина , никой нямаше да чуе за исляма

35

Анонимен

преди 11 години

Ислям преведено означава "покорство". Никога българин няма да приеме такава религия, ние сме инат и вироглави! Някакъв си ходжа ще ми дава тон в живота, как ли пък не, да не съм безмозъчен!

34

Анонимен

преди 11 години

Големия идустриалец Хенри Форд го е казал най точно: Ако вкарате 50 от най богатите и влиятелни евреи в затвора или в лудницата ,веднага на земята ще настъпи мир и благоденствие ....

33

29-ти...

преди 11 години

С една дума"кой спечели",ще се разбере на 29-ти,в крайна сметка това,което видяхме е по повод на предстоящето събитие.Между другото предстоящата конференция за Среден изток без ядрено оръжие този месец беше отменена,много жалко ,кой ли в района иска да запази оръжие за масово унищожение.Трябва да е Иран,който крие няколкостотин ядрени бомби и не разрешава на една малка държавица,горката да си има даже ядрена програма за мирни цели.

32

логос

преди 11 години

тука понамирисва на леш явно има ***

31

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКО КАКВОТО ЕВРЕЙТЕ ПРАВЯТ НА ДРУГИТЕ НАРОДИ СЪС СТРАШНА СИЛА ДА ИМ СЕ ВЪРНЕ НА СЛАВИТЕ В ТРОЕН РАЗМЕР ДО 9то КОЛЯНО

30

Тихомир Томов

преди 11 години

Като са знаели за тези 200 тунела и 26 склада за оръжие , защо чак сега ? Сигурно и те са имали процент от продажбите ? Всичко е на гърба на обикновените хора . Който прави пари го прави независимо какви са националните приоритети и международни спогодби

29

интересно

преди 11 години

Хм,значи Хамас станали много популярни според статията и Мюсулманското братство на което запада опрости статута на терористична групировка е зад тях.И това става БАШ преди гласуването за палестинска държава на 29-ти от Общото събрание на ООН.

28

Samo minavam

преди 11 години

Inter arma selent leges,казва в Сената на Рим,Марк Тулии Цицерон.По какъв повод,няма значение.Това е изхода за Израел,кардинално решение.

27

Анонимен

преди 11 години

Най голямото зло на света са евреите ,арабелите са нищо в сравнение с това демонично племе -юдейте , цялото зло на света и на България идва от тях , дори в момента те работят против нас , какво е това с пръскането с тежки метали и отровни химикали от самолети -кемтрейлърс над България ,ако не планиран геноцид над българите , докато човечеството не се оттърве от това проклето племе , ще има все воини,бедност и световни кризи

26

Анонимен

преди 11 години

"Кой спечели от блицконфликта в Близкия изток?"Безсмислен въпрос. Всеки знае кой печели от войната, без значение коя и как е завършила.

25

до 47

преди 11 години

Ха ! То ако българите приемем исляма да не мислиш, че ще прокопсаме ? Ще опорочим и тази религия, това е повече от сигурно. Основният ни слоган ще бъде - "Във всяка джамия - казан за ракия!"... Който се е захванал с нас хубаво не е видял. Съгласен съм с предния коментар. Всичко е геополитика, ресурси и контрол над масите. Сега се осигурява се терен за бъдещите транс-национални корпорации.

24

!!!

преди 11 години

Всичко е геополитика и борба за ресурси. Близкият изток още дълго време ще бъде гореща точка. Няма какво да ги мислим. Трябва да си гледаме нашата страна и нашите интереси.

23

АНТИ

преди 11 години

Достатъчно е във всяка махала във БГ,да има по един Евреин и нещата тръгват на зле!

22

до 47

преди 11 години

То какво му е лошото на ханефитския мазхаб-лай-либералното и най-толерантно течение на исляма, който тук се проповядва от османско иго. Нещо не мога да ги разбера манията към шериата... Доколкото разбирам едните се мислят за овце и без твърд пастир ще се изгубят и ще ги изядат вълците, а другите хем за пастири, хем за по-големи от всевишния се мислят...

21

e

преди 11 години

ЕВРЕИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ: КРИЗА,УБИЙСТВА,НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА МЕЖДУ ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ,И НАЙ-ВАЖНОТО,Е ЧЕ ГО ПРАВЯТ ТОЛКОВА ИЗПИПАНО, ЧЕ МАСИТЕ НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАТ,КАКВИ СА АГРЕСОРИ !ТАКА СЕ СЛУЧВА И СЕГА,ТОВА ИМ Е ПЛАНА,УЖ ХАМАС БИЛИ ПОБЕДИТЕЛИ А НЕВИННИТЕ КУЧЕТА (ЕВРЕИТЕ) ДА ГИ СЪЖАЛИ ЧОВЕК. КУЧЕТАТА,ТОВА ЧАКАТ,ДА СЕ ОЗВЕРЯТ МЮСЮЛМАНИТЕ И ПО ТОЯ НАЧИН КУЧЕТАТА ДА ИМАТ ПРИЧИНА ДА ИЗБИВАТ И ОЩЕ И ОЩЕ МЮСЮЛМАНИ КАТО "УЖ" СЕ ЗАЩИТАВАТ ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ И ПАК ЕВРОПА,ЩЕ Е БОЙНОТО ПОЛЕ !

20

@24

преди 11 години

Идиотино, как можа главата ти куха да сравни Христос с тези изчадия пишман мъченици.Не предизвиквай когото не трябва!

19

!

преди 11 години

Те и обратните имат подобни чувства на победители когато ги опънат!

18

до 28

преди 11 години

Абе, слепецо, света отива към гибел, а ти се запритеснил защо европейките не раждат. Голяма работа са направили всичкото тъмно на тен дето а.ат по 5 деца на година.

17

Beni

преди 11 години

Защо Борисов и останалите от сегашното политическо статукво обичат Израел ? Отговорът е много елементарен те са същите убийци като нашите *** . Само за последните години в Палестина са загинали над 600 деца а жените и останалото мирно население страдащо от окупацията им ? А към това като добавим и разпръскването на вредни химикали и тежки метали от облитащите БГ ционистки самолети ? Водният режим е благодарение на тези полети УБИВАТ НИ ИЗРАЕЛ И ГЕРБ заедно !