14

Анонимен

преди 11 години

Да живеем само със заеми ама като гърците. После половината да ни ги опростят.

13

Анонимен

преди 11 години

честито на симо дянков успя да изтегли поредния заем от бившия си работодател.лошото че платеца ще сме ние.

12

Ц-ц-ц...

преди 11 години

А за какво ли са отишли парите от кредитите, които ще се изплащат?!! Като гледам, за модернизация.... Уж все нещо се прави,а резултат- никакъв

11

КризатаКАПИТАЛИЗМА

преди 11 години

Кризата КапитализмаЗавих надясно къмкрая на линията.Където никой не отива.Озовах се в счупенвлак с никого, коготопознавам. Но болката и копнежаса същите.Където са умиращите.Сега съм загубен икрещя за помощ Отпусни се, не сепритеснявай.Защото няма какво данаправим.Отпусни се, не сепритеснявай. обвинявай ме иливини себе си. Сякаш съм изплашен.Сякаш съм ужасен.Сякаш съм изплашенСякаш си играя согъня,изплашен Сякаш съм ужасен.Изплашен ли си?Играем ли си с огъня? Отпусни се.Има отговор за най-тъмните временаЯсно е, че неразбираме, нопоследното нещо на ума ми еДа те оставяВярвам, че сме в товазаедноНедей да крещиш -има много останали пътищта. Отпусни се, не сепритеснявай.Защото няма какво данаправим.Отпусни се, не сепритеснявай. обвинявай ме иливини себе си. Отпусни се, не сепритеснявай.Защото няма какво данаправим.Отпусни се, не сепритеснявай. обвинявай ме иливини себе си. Отпусни се, не сепритеснявай.Защото няма какво данаправим.Отпусни се, не сепритеснявай. обвинявай ме иливини себе си. Отпусни се, не сепритеснявайЗащото няма какво данаправимОтпусни се, не сепритеснявай обвинявай ме иливини себе си Сякаш съм изплашен.Сякаш съм ужасен.Сякаш съм изплашен.Сякаш си играя согъня,изплашен. Сякаш съм ужасен.Изплашен ли си?Играем ли си с огъня? Отпусни се!Отпусни се...Кризата Капитализма

10

Мартин

преди 11 години

Плащай народе!

9

Анонимен

преди 11 години

Кой накрая плаща заема балъци? :)) Ние.

8

имигрант

преди 11 години

"Липсва яснота за какво ще бъдат похарчени средствата от заема, който правителството договаря със Световната банка за 460 млн. евро."Как така за какво? Ми много ясно, те го казаха оня ден - за борба с Глобалното Затопляне!Плюем Турция, че била изостанала и азиатска, пък България била напреднала и европейска, ама турските железници са на светлинни години напред от нашите!

7

asd

преди 11 години

Това е типичен пример за манипулациите на политиците. Нагло ни лъжат за причините да се теглят заеми и разчитат всичко да се замаже от времето после. Грозна картинка. Лошото е, че в повечето случаи не можем да ги хванем в лъжа, но малкото пъти на слабо договаряне за конфиденциалност м-у отговорните страни, ни подсказват за какво става въпрос, общо цяло. Същото и е с АЕЦ Белене и други мегапроекти където се поскат в медиите едни причини, а реалността е съвсем друга.

6

железничар

преди 11 години

В БДЖ си е жив комунизъм, всички крадат като за последно. Т.Живков ни открехна с приказката: - Аз имам в България 8 милиона факири, давам им по 100 лв. заплата, а те харчат по 300 лв.

5

ганчо

преди 11 години

старата песен на нов глас,а като опукат и тези пари какво следва,нов заем....

4

Машинист

преди 11 години

Владимиров няма да те има през следващия програмен период. Затова гледаш сега да се оправиш и тези "дългове" са частично отишли в твоя джоб. Огледай се, ослушай се и ако ИДВА влак премини.

3

Анонимен

преди 11 години

Парите със сигурност няма да стигнат за обновяване на БДЖ. Под съмнение даже е дали ще стигнат до БДЖ.

2

Анонимен

преди 11 години

То рафинериятани беше губеща ама като взеха комисионнтата как тръгна че и стана монопол на пазара та така и с БДЖ

1

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който някога е изплащал нещо, знае що за порочен кръг е това и колко трудно се излиза от него. А сега си представете за какво става въпрос да изтеглиш един кредит, а след време втори, че да покриеш първия...Като не може да плаща да се фалира!!1 Стига е набутвало нас данъкоплатците!!!