26

до Libra

преди 11 години

Прав си м...ка ти, ние ще оцелеем и ще надживеем, тебе и примитивните ти събратя!

25

Анонимен

преди 11 години

Повече ме вълнува каква ще е реакцията на Иран след като Палестина и Израел подпишат споразумение и премирие

24

Libra

преди 11 години

*** ще оцелее и след най-унищожителния армагедон. В това съм абсолютно сигурен! Никаква вселенска сила не може да унищожи простащината и примитивизма на бантускота населяващ тази територия странно защо наричана държава!

23

до 30

преди 11 години

Чети повече и пиши по-малко!

22

ТОТ

преди 11 години

НАЧИН ЗА НАСОЧВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО КЪМ СЪЩЕСТВЕНИ НЕЩА ...

21

До 26

преди 11 години

Да така е само , че там са се наричали Катари : ) . Но е факт , и то идват с населението на Готите , който са едносъщи с тракийското племе Гети и с тях се разпространява и така наречената истинската християнска религия , религията на словото от там и първите българи християни са наречени СЛОВЕНИ не както по късно се налага Славяни : ) поздрави ..

20

Електорал

преди 11 години

Аз пък чакам с нетърпение юли 2013 за да изметеме ГЕРБЕРАСИТЕ от власт.

19

ХЕРМЕС

преди 11 години

Във всяко такова инфо има и зрънце истина, но и за нея трябва тълкуване!... Всъщност към какво ни се насочва съзнанието в случая --- всеки трябва да откри сам, и то ще е според нивото на собственото му съзнание...

18

UFO

преди 11 години

Бугараш или бу-ГАРАЖ (от санскритски Големия гараж) е място обитавано от извънземни и агенти на тъмните сили произвеждащи нелегално инвенторни климатици и разработващи ъпгрейд на телепортационната си технологи. Мястото е познато от древността когато Рицари-математици в търсене на природни триъгълници, квадрати и прочие, първи открили това уникално природно чудо. По това време рицарите-математици вече били изпили рома и имали само вермут.

17

Анонимен

преди 11 години

Бугараш е създаден от българско богомили,които са се заселили в Западна Европа,за да разпространяват религията сиТова 100 % факт!!

16

кк

преди 11 години

Твърдението:На 21 Декември 2012 г. за първи път от 26 хиляди години, Слънцето и Земята ще са на една линия с центъра на галактиката.Факт:Земята се върти около слънцето и два пъти в годината е на една линия с центъра на галактиката. За първи път това се случва на 21 юни , а вторият път е на 21 декември.На 21 юни става подравняване Галактика -Земя Слънце и на 21 декември подравняване Галактика-Слънце-Земя.Линията на еклиптиката минава през центъра на галактиката на заден план и по този начин се образува ъгъл между равнината на галактиката и Слънчевата система.Твърдението:Енергийният импул от центъра на галактиката ще доведе до факта, че на 21 декември ще се промени полярността на магнитното поле на ЗемятаФакт:Ако това беше вярно, щеше да усетим удара още на 21 юни, когато Земята е открита за различни влияния от центъра на галактиката. Твърдениято за 21 декември няма смисъл, нито има нещо общо с цивилизацията на маите.Твърдението:21 Декември е важен ден за човечеството и планетата Земя.Факт:Важен , но не и за цялата Земя, а за Северното полукълбо, особено Мексико. 21 декември е най-краткият ден в северното полукълбо и е най-дългият в южното полукълбо. За Маите новата година започва с раждането на Слънцето увеличаването на деня след най-краткия ден 21 декември. В южното полукълбо този ден е 21 юни, и следователно, ако приемем факта, че започва нова ера през 2012 г. с най-краткия ден, то в южното полукълбо тази нова ера е започнала преди три месеца - 21 юни 2012 г..Твърдението:На 21 Декември 2012 г. ще се случи галактическо подреждане , което се случва веднъж на всеки 26 хиляди години процесът на подравняване на точката на зимното слънцестоене с центъра на галактиката.Факт:Няма доказателства, че това ще се случи на 21 декември 2012 г.. Може и трябва да се направят интересни изчисления за статута на точката на зимното слънцестоене (ТЗС) на 21 юни и 21 декември.

15

анонимен

преди 11 години

А,Станишев сигурно има мение.Каквото каже тои,това ще е.

14

Гонзо

преди 11 години

айде сега всички които са българи богомили бегом марш към бугараш да се спасявате.

13

Анонимен

преди 11 години

Бугараш e старото име на Бургас!

12

Анонимен

преди 11 години

Като прочетох заглавието си помислих, че селото е в България, такова му българско името

11

Анонимен

преди 11 години

Абе не се знае, знае ли се. Хич няма да е трудно и един изкуствен край на света да ни направят.

10

Къде са експертите

преди 11 години

по реклама?Аз не знам какви заплати получават в Агенцията по туризма и кой там отговаря за популяризирането на България като туристическа дестинация. Сега беше моментът да направят по света шумна и умело проведена кампания, чрез която да разгласят какво е особеното на село Бугараш, кои са "бугарашите", как България е свързана с всичко това, какви екстраординерни явления се наблюдават у нас, какви местности с особена атмосфера има в нашата страна и какви легенди и поверия са свързани с тях.

9

Анонимен

преди 11 години

Всъщност, в рамките на последните 50-ина години са обявени няколко дати за евентуален край на света /струва ми се, че бяха общо 6 на брой/. Предпоследната предстои да отмине - 21.12. тази година, а последната е през 2060 или 2062 г. Дано доживеем дотогава, за да видим и тя ли ще отмине.

8

Расъл у Расник

преди 11 години

Некой по-надолу беше споменал, че само *** ще оцелее...Ама не защото така пише, а щото ние живеем още в 1998 година.

7

До 2

преди 11 години

"Женките"?Баща ти така ли се изразява, когато говори за своята или за твоята майка? Сигурно такива като тях ще се "счупят от е..." и след 9 месеца току виж се пръкнал още един *** като теб!