10

Анонимен

преди 11 години

Пародия на европейски съюз. Една тъжна история

9

bg

преди 11 години

Bulgarskata armiq e 30 000 voinika ot koito 10 000 sa chigani i turchi i tochno chiganite i turchite sa na po visokite postove i komandvat Balgarite sram sram sram ....

8

Петьо-Евреи

преди 11 години

Умрете ***!

7

Анонимен

преди 11 години

Стоп на циганизирането и ислямизирането на България.Стоп на чалгата,турските сериали,новините на турски език.Забрана на партии насаждащи етническа и религиозна омраза в православна България.Да се отнемат незабавно паспортите на всички ***, които се срамуват от българския си произход, правейки се на велики траки,османотураки и т.н.

6

Васил Златарски

преди 11 години

Братя.Пазете целокупноста на България, като зеницата на окото си! Цялото змийско котило на т.н. тракедонисти автохтонисти, цели разпокъсване на България. Пъклените планове на тези псевдо патриоти трябва в зародиш да се задушат,преди да е станало късно. Тези нехранимайковци подмолно подготвят Косовския сценарий за България.Съединението прави силата!

5

Анонимен

преди 11 години

"Абдел Рахман Аяши успява да избяга наскоро в Сирия, където се включва в групата "Ястребите на Дамаск" - част от въоръжената съпротива срещу режима на президента Башар Асад."А да припомним новината отпреди няколко дена:dnes.bg/world/2012/11/14/franciia-prizna-novosyzdadenata-siriiska-buntovnicheska-koaliciia.173043Нашичкият министър Младенов да не изостане по-назад и той е последвал примера на французите - информация, неотразена от нито една българска медия досега!

4

Анонимен

преди 11 години

къде отиде толерастията в Белгия? Нали всички трябваше да сме толерасти?

3

Анонимен

преди 11 години

Ние в България проблеми с ислямисти в нашата армия нямаме.... опа... забравих, че ние армия нямаме защото от много крадене, комунистите от БСП не оставиха пари за нея и се наложи да я съкратят!

2

Анонимен

преди 11 години

e nali salafistite v pazardjik uj sa mirni taka kazaha po BTV i NOVA.a tam se vodqt loshi hora tova sa dvoini standarti

1

Белгиски войник

преди 11 години

Няма такова нещо.Това са лъжи.Кълна се в Аллах!