263

Анонимен

преди 11 години

А, няма ли да препоръчате да завиваме недоносените дечица в сурови *** кожи, вместо кувьози, както са правели пра пра бабите ни.

262

Анонимен

преди 11 години

Ох, пък като ми влезете с темата за ваксините и кърменето до 16г., много сте ми любими. Ненормалници с големи претенции.

261

Няма да стане

преди 11 години

300, откъде-накъде ние да плащаме за домашно раждане, което е безумно по-скъпо и като апаратура, и като подготовка на кадрите?! Изобщо имаш ли си идея колко е приложимо в момента в България във вида, в който би трябвало да бъде? Оставям настрана психопатки, демонстриращи "смелост" и натурализъм.

260

Доктор Vivian

преди 11 години

След като в момента няма регламент за домашно раждане е абсолютно недопустимо да се пропангандира НЕасистирано /или асистирано по скайп/ такова. Госпожата дето е родила вкъщи да си затваря устата.Не промивайте мозъците на младите жени!!! Още повече, че вие, активистите, не поемате ни най-малка отговорност в случай на нещастие! А трябва да ви съдят за тази пропаганда!!!

259

Анонимен

преди 11 години

Всички тук, които сте скочили срещу "единствената дама", очевидно се смятате за най-мъдрите същества на земята, които единствени имат разум да взимат правилни решения, затова е ваш дълг да спасите всички бъдещи майки, които не са толкова надарени умствено и могат да бъдат заблудени и погубени от агитацията на въпросната дама.Защо не се доверите на интелекта на бъдещите майки? Най-вероятно са в състояние да взимат самостоятелни решения и нямат нужда да ги спасявате?

258

До 292

преди 11 години

Ти медицинско лице ли си, или тези неща ги четеш в чичко Гугъл и по лекциите на дулите?

257

Анонимен

преди 11 години

ДО ЕДИНСТВЕНАТА ДАМА 293, 294, 295, 296------------------------------------------------------------------Защо е тази ярост?Никой не ти забранява да раждаш, където си поискаш - може и в гората, по полята, по тревата, в реката, където искаш.Можеш и целия квартал да събереш да ти гледат раждането.Само не се натрапвай с извратените си идеи! Не заблуждавай младите майки да рискуват своя и този на децата си живот!Това, което вършите е престъпление, колкото и скъпо да ви се плаща за дейността.

256

Анонимен

преди 11 години

Тия жени, които искат да раждат у дома, също имат принос към здравната система. Откъде-накъде те ще плащат за вашите раждания в болница, но вие няма да плащате за техните у дома.

255

до 295

преди 11 години

2980 0 До До 291 преди 16 секундиЗащо ни занимаватете с вашите глупости. Ние също сме мислещи, четящи и образовани хора. И знанията ни не се градят на "тубата". Раждайте както искате, без да пречите и да харчите парите на хората. извинявам се на 291 за грешния адрес

254

До До 291

преди 11 години

Защо ни занимаватете с вашите глупости. Ние също сме мислещи, четящи и образовани хора. И знанията ни не се градят на "тубата". Раждайте както искате, без да пречите и да харчите парите на хората.

253

До 295

преди 11 години

*** и проста, защото казвам болезнени истини!Ако някой провокира гняв във тебе, значи се гневиш на нещо в теб, което виждаш в другия. Понеже не си решил/а проблема в теб и не знаеш как, нападаш външно другите в които оглеждаш страха си. Но и да ги избиеш всичките, няма да ти стане по-леко ;-)Когато детето се роди, трябва да седи плътно до майката, за да усеща сърдечния и пулс. Тогава бебето е спокойно и после не боледува! Гледайте в тубата има много домашни раждания и всички са щастливи...

252

до 290

преди 11 години

Това е някой, който вярва само на телевизора! И си мисли, че има торбалан и баба яга!Кажи ти колко такива секти има? Защо ако някой изразява свободно себе си става сектант?Та колкото съм сектантка, толкова и терористка, толкова и комунистка, толкова и гербаристка... абе неудобна за страхливците! Я си погледнете собствения двор... или там боли?!?? Това, че на някой му се е случило нещо, не е причина да треперим всички без дори да знаем всички подробностии.Живота е доста богат, за ограничени

251

Анонимен

преди 11 години

До До 292Това че не си бедна не ти пречи да си *** и проста.Плацентата се раждала по -късно, ми отгледай си я и нея тогава. ***.Някои индивиди трябва да ги кастрират за да не причиняват вреда на помотомството си

250

До 291

преди 11 години

Не знам дали съм ***, но съм здрава и имам здрави деца!Мисля, уча, поемам отговорност и не ме е страх! Не съм посредствена да си мисля, че лекарите знаят всичко и ще са по отговорни от мен! Ако те е страх да живееш в пещерите... това е даже смешно :-DНай-вредната и неудобна поза и за майката и детето е легнала! Познай как раждат в болниците? Гледай "прекрасно зелено" има го в тубата. Там един френски гинеколог си признава, че само оперира и не знае нищо за раждането само по себе си!

249

До 292

преди 11 години

Теб и от това ли те е страх? Така живее ли се или само трепериш и даваш компетентни мнения без личен опит?Знаеш ли, че кръвта от бебето отива в плацентата преди да се роди, за да може да мине по лесно и после лекарите режат пъпната връв преди тази кръв с целия имунитет да се върне в бебето?!?! Затова плацентата се ражда по-късно. Затова децата ми без болници и ваксини са толкова жизнени и здрави. А даже не съм бедна :-)

248

Глупости

преди 11 години

Родих си вкъщи, ти внушаваш страх от родилните домове. По-добре брой колко майки и бебета са спасени там и са благодарни на лекарите си. С такива родили си вкъщи по 5 деца, ще процъфти само търговията с бебета.

247

до родилата вкъщи 4

преди 11 години

Петото можеш да го изтръскаш и на улицата, ако искаш, за да покажеш колко си смела. Адски си ***, ама честно. Тук не става дума за страх, а за акъл, който май нямаш. Заради такива като теб можеше още в пещерите да живеем, да кладем огън с пръчки и да си ловим храната с ръце, само и само да се покажем смели. Аман от *** патки..

246

майка на 2 деца

преди 11 години

До Родих си в къщи 4!Лъжеш безсрамно!Такива като тебе промиват мозъците на децата ни.Раждай ако искаш като *** в сламата, но не парадирай с животинските си наклонности!Защо не си признете за коя секта работите, а се криете като мижитурки зад някакви измислени искания?

245

Родих си в къщи 4!

преди 11 години

Леле колко страхливци има тука! И като умре някой в болница е нормално. В болниците сме приели, че се умира и никой не брои колко деца и майки са погубени в тези сгради за умиране!Един случай да немери системата и го раздухва по медиите. Проблема на системата е, че все повече хора я отхвърлят и тя се чуди как да всява страхове, за да задържи донорите. Но и вие страхливци скоро ще преборите страховете си и ще разберете най-млкото, че заради драмата на един не може да живеем в *** всички! :-*

244

дедо Минчо

преди 11 години

Гиди хайвани с хавани! Ще им дадем ние една свобода на избора! Е-ех, немаше такива простотии на времето! Как само правхме и раждахме деца, е-ех... По команда, раз-два, раз-два.. Нема не искам, нема не мога! Сички депутати така са правени и раждани, вижте докъде стигнаха! И не само те... Само Бойчето ще ви оправи вас!