33

Яна

преди 11 години

*** история.Оакаха името на една жена. И вместо да й се извинят задето постъпика така ***, сега пак й петнят името. Мърлячи! Как не ги е срам?!Пенсионирането е добра идея - нека да млъкнат безсрамниците ньедни! А тя ще си почива и ще гледа как държавата сама се самоизяжда отвътре. Петър Стоянов за върховен съдия? Че той и за адвокат не го бива, а те съдия ще го правят, и то във Върховния съд?!

32

една

преди 11 години

До Венчо Борисовски: а още по-реално е от с.Подем, община Долна Митрополия, обл.Плевен... нж това вече няма никакво значение...

31

една

преди 11 години

До ПЕНСИОНЕР: тя е родена 1951, т.е на 61г. има над 35 години стаж в системата.

30

алекс2

преди 11 години

Лакомо дупе - кръв ***...Марковска забрави кога да спре

29

Анонимен

преди 11 години

Готино гадже.

28

Анонимен

преди 11 години

Като е щяла да се пенсионира що не се е пенсионирала ами забърка тая голяма бъркотия, май някой иска да я пенсионира.

27

Към # 19

преди 11 години

Жената е на 61 години и половина. Има 38 години стаж + 5 години следване. На това основание се пенсионира. Освен, че не си прав, не познаваш и "закона за пенсиониране, а и се изказваш неподготвен. Изобщо, мирнете с с глуповатите коментари, защото ние не знаем какво в същност се е случило и само политикантстваме като селски пияндурници.

26

Ruja

преди 11 години

Отиваш при Бойко, защото той те номинира, нали? С този финт пенсиониране забърквате още по-голям бъркоч. Прочетете какво казва Законът за конституциония съд: (3) За членове на Конституционния съд се избират, съответно назначават, български граждани, които нямат друго гражданство и отговарят на условията по чл. 147, ал. 3 от Конституцията." А чл. 147, ал. 3 от Конституцията гласи:(3) За съдии в Конституционния съд се избират юристи с високи професионални и нравствени качества, най-малко с петнадесетгодишен юридически стаж.

25

Анонимен

преди 11 години

боли ме к..а

24

Столичанин

преди 11 години

Ти закъсня ужасно, ужасно закъсня. А независимите депутати се оказаха най-големите пробойни в държавата.

23

Анонимен

преди 11 години

Тази държава е пълно фиаско!

22

Анонимен

преди 11 години

Само че въпросът с мандата на конституционен съдия продължава да си виси с пълна сила, тъй като е от компетенцията единствено и само на КС. Не подценявайте Марковска, тя много добре знае какво прави. Ако я пенсионират, отпадат формалните пречки да се закълне. Ако не я пенсионират поради факта, че е напуснала съдебната система чрез подаване на оставка, ще потвърдят, че няма никакви пречки пред встъпването й в длъжност. Бабето е хитро, ще стане така, че да я молят...

21

9689

преди 11 години

Тази кой ще я осъди-има пари да плаща.Колко ли се изръси за тази службичка.

20

Анонимен

преди 11 години

Искала е да си защити джоба. До сега никой не се е жертвал за държавността.

19

ВВВ

преди 11 години

ТИЯ ОТ ГРОБ ИМАТ ЛИ ДЕН БЕЗ ГАФ БЕ ДА НЕКАДЪРНИТЕ МУ МУТРО КОМУНИСТИ

18

Анонимен

преди 11 години

Марковска е доста корумпирана и трябва да бъде съдена.

17

христианин

преди 11 години

НЕ СЪДЕТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ .

16

Призив

преди 11 години

Марковска, отвори си мръсната уста и започвай да говориш!Казвай всичко за ББ, което е засекретено в съда!Само така ще му го върнеш тъпкано и ще излезеш с капчица чест от цялата *** каша, в която сте забъркани всички!

15

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че иска да си вземе 20 заплати които и се полагат при пенсиониране и възлизат над 100 000 лева.Защото както е тръгнало може и тях да изпусне.Така се получава когато човек изгуби мярка в лакомията за .............Сигурно вече са измислили къде да пратят за посланик.

14

Пешо

преди 11 години

"Марковси вице-премиер" ...да разказва вицове на премиера .....