209

Как само звучи:

преди 11 години

"Председателят на СДС г-н Кабаиванов"- егати таша.ка.

208

Сапунка

преди 11 години

Като в "Дързост и красота" - всички си смениха и размениха мъжете и жените по няколко пъти, та и тия! Представяте ли си американски президент да стане съдия в сащ, например? Създава се смехотворен прецедент - утре Плевнелиев - конституционен съдия? Сега е време да вземе диплома по право и хоп - един ден с новичък пост! В България стана традиция неуспели политици да се завръщат на бял кон и да заемат длъжност, за която не са компетентни! При нас царе, императори, стават премиери и тарикати!

207

Седесар 90-те

преди 11 години

малко по малко СДС може и да се изчисти. Трудно, но няма друга надежда(има само факинг неинска).Радвам се, че бай ***.ьо е кандидат на герберасткото сдс.

206

СМЕХУРКО:))))))

преди 11 години

Боже защо пази България .....все такива *** ли ще се самоизбират Най достойните.....................адвокат без практика фурнаджийска лопата и .......................... без коментар.

205

Атака

преди 11 години

Тия номера с мисленето ги знаем!Още от сега няма търпение!

204

Смях

преди 11 години

Досега мразехме парламента, сега ще "обичаме" и конституционния съд! Предателите трябва да пазят безбожната атеистична комуноидно-шизофренна конституция, натрапена ни от чужди сили и имбецилни политици, и (ще бъде) пазена от оядени червено-сини кадри!

203

не син

преди 11 години

Какво ще мислиш,бе мустанг ! Беше си най-обикновен кон,но замина за САЩ и вече е важен !

202

Стефанов

преди 11 години

Мръдник,вчера се кълнеше,че не би приел подобно предложение,а днес-ще си помисля.Падна ми в очите.

201

помнещ

преди 11 години

Сем. Стоянови върнаха ли ролексите които им подариха "благодарни" хора? Всеки по около 30-50 000 долара

200

Анонимен

преди 11 години

Три дена ще се договаря кой на кого и колко!Щял да мисли,да бе да

199

ИК

преди 11 години

Няма да мисли,ще празнува три дни.Как се става от някакъв адвокат конституционен съдия.Сигурно с "много знания".

198

...

преди 11 години

Българийо,от тоя .......поне мислехме ,че си се отървала,ама не си,не си...

197

аман

преди 11 години

Чисто падение си е от Президент да станеш шеф на партия, а сега и редови конституционен съдия. Боже, та този индивид беше президент и представляваше цялата държава, не че другите президенти преди и след него са по-различни, те са поставени хора, но добре умеещи паричните манипулации.

196

стършел

преди 11 години

До юрист член на БСПУмнико, толкова ти разбира главата!? По-червен от Коня няма да намерите!!!

195

ДО 310

преди 11 години

Браво на бате Гоце--умен човек!Сега синовете му,ще поемат щафетата,а той доволно и щастливо ще си харчи милионите,които натрупа от газта и от помилванията.Много пара е това,ще има за внуци и правнуци-да са му живи и здрави,пък и синовете му,както доходно започнаха с бизнеса,дай Боже така доходно и с политиката да спечелят--като баща си !...

194

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До юрист член на БКПТ'ва дето го пишеш, за мандрите и гората не е верно.След 1989г. по време на преватизацията унищожиха бая мат'риал./Те-Ке-Зе-Та и прочие./*** т'ва БДС-то за кашкавала и сиренето, месото и прочие вълчи мезета отиде ..зян..И сега сме на EU изисквания ,не на БДС стандарти.Е, ще требе да се отработи членството ни в ЕU-то с по-фини талии.

193

най-достойния...

преди 11 години

...среден член!

192

Орлин

преди 11 години

Бракоразводен адвокат, по случайност президент, става конституционен съдия................Нямали достойни професори от университетите за тази позиция. Избират политик за КОНСТИТУЦИОНЕН съдия! Нашата мила родина просто си заминава..... жалко

191

до 306

преди 11 години

Всичко това е придобил в името на народа. С неуморна народополезна дейност. Хвала, хвала на такиви политици. И народа много се замогна. Мисля да си подаря един от палатите на НЕГО. Той е!

190

до 306

преди 11 години

Какво по-голямо доказателство за почтеност в днешни дни искаш. Я вижте непочтения Гоце колко назад е в почтеността - има 50 пъти по-малко имоти. Няма си незаконен палат на морето като някои, на първа линия.