56

До Мария (пост 70)

преди 11 години

Здравей Мария, внимателно прочетох твоя коментар. Усещам, че у теб е останала една тревожност още от тогава. Не те познавам, но не искам да си притеснена. Искам да ти помогна, макар да разполагам само с две голи ръце и един гол...крак. Това не е малко, нали ?

55

Анонимен

преди 11 години

Здравейте, Предлагам Ви един лесен начин да спечелите някой лев: Регистрирате се напълно безплатно на следният сайт: sumixs/?ref=1273126--- Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте

54

До 72 и 73

преди 11 години

И двамата сте на път да извършите грях, ако вече това не се е случило. Аз мога да ви предпазя от такава беда. След това питайте дъщерите си, как всичко е минало безболезнено, а защо не и съпругите си ?

53

Дядо Розо

преди 11 години

Мога и искам да помогна на двамата. Очаквам ги през лятото в България. Сигурен съм, че след това повече в Англия няма да стъпят. Сам съм, в къщата ми има място и за трима ни.

52

Баща

преди 11 години

Симо дръж се човече не се потдавай на изкушението !!!! И аз съм баща и имам щерки повярвай ми знам какво е !!!! Не им посягай ! Недей....ще им хареса !!!

51

Симо

преди 11 години

Не знам и аз какво е нормално и какво не....сега имам жена и две прекрасни дъщерички...не гледам на тях по онзи странен начин, по начина по който ме гледаше татко . Те са моите слънца и ги обичам....често се къпем заедно...

50

ЗОРО

преди 11 години

ОТВРАТ!!!

49

Анонимен

преди 11 години

Уорлик ти ли си , признай си ?

48

Анонимен

преди 11 години

Българската комплексарщина отново блесна.Ако се няхте пообразовали поне мъничко, щяхте да знаете, че има случаи хора да се раждат с грешния пол. Случва се и в това няма нищо страшно.

47

гей до бахур

преди 11 години

Ама пък като станем повече от вас, ще кажем, че вие не сте нормални и ще ви "лекуваме" с големите кожени спринцовки

46

bahur

преди 11 години

След като от нормално семейство може да излезе п.дал, защо от гейсемейство да не може да излезе хетеро? Може и да излезе ама ще бъде доста рядък случай, така както от нормално семейство рядко, но излизат ръстопеди. Сега изясни ли те се?

45

българите

преди 11 години

са отявлени ***-селяни.....какво по-лошо от това?

44

за гейбракове

преди 11 години

Относно това дали гейовете да имат право да осиновяват деца. След като от нормално семейство може да излезе п.дал, защо от гейсемейство да не може да излезе хетеро? А и Сталин, Хитлер, Чекатило, и почти всеки психопат, ***, педофил и изнасилвач на тая планета е от хетеро семейство.

43

бизнесмен

преди 11 години

Между бъгарин и п.дераст предпочитам да работя с втория. Стараят се повече, не мрънкат, не смърдят на пот, чесън и шкембе и винаги са облечени добре и усмихнати.

42

мбуахахаа

преди 11 години

П.дераст до п.дераса мила моя майнольо

41

Анонимен

преди 11 години

Абе всеки е свободен да прави каквото иска.Все пак е останал човек,макар,че мъжа е човек,а жената не е мъж,но това е друга тема.Щом не си е присадил опашка и не е станал животно ,пак е добре....

40

История

преди 11 години

Сина ми с еприбва и ми каза ''Тате аз съм гей'' какво мислите направих аз????Като истински баща погледнах момчето в очте, свалих панталона му и налапах голямата кожена гега !

39

Ужас

преди 11 години

А ти не си ли българин, или си само loser?

38

Bastor

преди 11 години

Хмм...окей. Това как е новина? Какво общо има обществото с тяхното семейство? Да си живеят както преценят за добре хората.

37

татенце

преди 11 години

на мене щерка ми се роди с мъжки член и женски гърди....обича като съм зад нея докато я буча в дупето да и правя *** с едната ръка, а с другата да и мачкам гърдичките "