13

Анонимен

преди 11 години

14, ще те осветля малко по въпроса. Директния т отговор е не, не са и никога няма да станат екологични. Обаче, не само Световна банка, а и големите застрахователи и изобщо тия дето си влагат и раздават парите, разбира се само срещу печалба, отдавна са се усетили как да използват всякакви научни способи, само и само да се гарантират срещу бъдещи катастрофични събития, и респективно как да платят по-малко при такива. Затова и в ония другия свят има достатъчно научни звена, които работят за тях.

12

Анонимен

преди 11 години

Otkoga bankite vzeha da se zanimavat s ekologiya !?! ( da go e..a )

11

Тончо

преди 11 години

След като една банка има такива данни,то следва,че правителствата на големите държави също са осведомени / и то мнооого отдавна/и след като са осведомени,явно са си предприели свои мерки за своето спасяване,а на бедните хорица са оставили единствено самозалъгването,че нещата са непоправими...Тук играят интереси и пари..Никой не го е грижа за бедния народ...

10

Анонимен

преди 11 години

Теглете заеми че да имате пари като ви тресне някой ураган.

9

Анонимен

преди 11 години

Прави са от световната банка, никой не е имунизиран срещу Хаарп и тегленето на заеми от същата тая банка.

8

преди 11 години

Айде бе, 6, чакаме фактите, дотука десет години само слушам "ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ", сега пък 2060-та, ахахаха. И решението винаги е "дайте пари". Жалка пропаганда за балъци

7

Анонимен

преди 11 години

Само не си мислете,че човечеството, с жалкото си съществуване на Земята е способно да окаже влияние върху климата.Камо ли да затопли планетета.Цялата работа се върти около това да ощипят парите и да въведат въглеродния данък...

6

ъу

преди 11 години

По голям катаклизъм от Световната банка няма. Докато не се случи така, че хората да станат катаклизъм за банките, "черните" доклади ще изготвят те.

5

Анонимен

преди 11 години

ще спестяваме от парно и ще садим банани -за българите това е добра новина

4

Оттегчен

преди 11 години

Световната банка призова правителствата по света да пренасочат колосалната сума от 1 трилион долара.....................ЕЙ ЗАТОВА СА ВСИЧКИТЕ ПРИКАЗКИ НА СВЕТОВНАТА /ЧАСТНА/ БАНКА ЗА ГЛОБАЛНИ КАТАКЛИЗМИ. ПАРИТЕ ПРАВЯТ ПАРИ.Излиза, че бедните са бедни заради климатичните промени. Това е тлъста банкерска лъжа.

3

Ben Gan

преди 11 години

Звучи като загриженост. Ще пропусна недоказаните теории за конспирации. Просто обърнете внимание на света в днешно време. Как се водят войни за ПЕТРОЛ. Как се свалят правителства и се убиват цивилни, абсолютно без съвест и жал. Погледнете какво се случва в ГАЗА. Какво се случи в Сърбия? Никой няма никакви права. Запомнете го. Уж всеки го знае но никой не се замисля. Мрем като мухи без на никой да му мигне окото. Мрем с права, които всъщност нямаме :).

2

Мосю алфонс

преди 11 години

Затова хапване пийване и секс .и който има нови дрехи да ги носи ако няма втора употреба

1

Жо

преди 11 години

СРЕД СТРЯСКАЩИТЕ МРАЧНИ ПРОГНОЗИ, банкерите лекичко "изплюват камъчето"-ЦИТИРАМ- "Световната банка призова правителствата по света да пренасочат колосалната сума от 1 трилион долара..."КОМЕНТАР- Не мислете, че банкерите са се разтревожили за бедните държави. Пренасочване на колосални суми за банкерите означава такси, лихви и комисионни !