60

Факт

преди 11 години

Защо трябваше президента да наруши грубо Конституцията и законите, за да се види, че закона за Конституционния съд е в противоречие с Конституцията? Най-нормалното Решение на проблема сега е Конституционния съд /КС/ да обяви за противоконституционни текстовете в този закон, според който новоизбрания вече член на КС, трябва да полага клетва, за да встъпел в длъжност. Според Конституцията няма такова нещо - още с Решението на парламента избраният става член на КС, а Конституцията е над този Закон.

59

Анонимен

преди 11 години

абе писна ми вече от таз марковска.кво го интересуват обикновения човек мафиотските ви игрички!?то в мутроландия конституция няма ...за къв *** е тоз съд...да ви е...а м...та!

58

ТТ

преди 11 години

До Спонги Църквата няма толкова дарения. Направо да го канонизират-Св.Георги Съдийски!

57

румен221

преди 11 години

БРАВО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!УПРАВЛЕНИЕТО Е ЗАКОН И ПРОЦЕДУРААдвокатите на дявола с ПРОЦЕДУРА (без проверка), му я пробутаха от името на НС, но Президента с ПРОЦЕДУРА им я върнаТова, което е неприятно, е, че от случая Венета Марковска загубиха всички (МАФИОТИ)", допълни Ц.Цветанов.ВЯРНО ЦЕЦО, МАФИЯТА ЗАГУБИ, НО НАРОДА СПЕЧЕЛИ- НАРУШЕН БЕШЕ "ЗАКОНА" - НЕ КОНСТИТУЦИЯТА..., НО! - НАРУШЕН Е НЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА, А ОТ ВИСШИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД С ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА МАРКОВСКА, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ЗАКЪЛНЕ!- ПО КОЙ ЧЛЕН ОТ КОДЕКСА НА ТРУДА Е ОСВОБОДЕНА МАРКОВСКА...???- ЗАЩОТО НЯМА ТЕКСТ, ПО КОЙТО ОСВОБОЖДАВАНЕТО ОТ ДЛЪЖНОСТ ДА Е С НЕОПРЕДЕЛЕН СРОК... (ПОД УСЛОВИЕ)...- ИЛИ Е ОСВОБОДЕНА И МОЖЕ ДА СЕ ЗАКЪЛНЕ... ИЛИ НЕ Е ОСВОБОДЕНА И НЕ МОЖЕ...!!! (Или е СПАЗЕН Кодекса на труда или НЕ Е Иили е ИЗПЪЛНЕНО ИЗИСКВАНЕТО ДА НЕ Е НА ДРУГА ДЪРЖАВТА РАБОТА ИЛИ НЕ Е!!!)- АКО С ВЛИЗАНЕ В ЗАЛА ЗА ЗАКЛЕВАНЕ, НЯМА СПРАВКА ОТ НОИ, ЧЕ НЕ ЗАЕМА ДЪРЖАВНА РАБОТА ТЯ НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНЕТО НА КОНСТИТУЦИЯТА!!!- ЯВНО Е ЕДНО...: - ЦЯЛАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА, ЗАЕДНО С МИНИСТЪРА ИМ... НЕ ЗАЧИТА ЗАКОНИТЕ... - А МАФИЯТА НЕ ПРИЗНАВА ПРАВОТО НА ПРЕЗИДЕНТА, ДА ИЗПОЛЗВА ВЛАСТОВИТЕ СИ ПРАВА И ПРОЦЕДУРИ...!!! ПРОСТО Е...- ПАРЛАМЕНТА ПРЕРАЗГЛЕЖДА РЕШЕНИЕТО СИ, В ЧАСТТА ЗА ИЗБОРА НА МАРКОВСКА... , КАТО ПРЕДЛАГА ДРУГА КАНДИДАТУРА..., (по възможност поне малко по-почтена... или за далаверите на която се знае по-малко...)

56

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Каква е тази Марковска не знам,но нека просто приемем,че конституционен съдия трябва да положи клетва-в закона за Конституционния съд е казано/чл.6-2/ пред кои става това,но не и задължителното им присъствие.Защо ли при този случай Председателя на Народното събрание не реагира/и все още/ и не пое нещата в свои ръце-Председателя на НС е над ПРезидента .Президента може да напусне ,но останалите защо не реагират,защо предсседатествуващия клетвата е с изтекъл мандат.Станахме за посмешище .

55

Анонимен

преди 11 години

Признание: грам лоялност равно на килограм интелект. Сега разбрахте ли защо на 90% от депутатите на Велчев си трайкат като овчици. Лоялни са. :-)

54

до 79

преди 11 години

Питаш защо от ГЕРБ пращали такива загубеняци? Ами много просто - в ГЕРБ няма други. Или такива, или съвсем задръстени.

53

анонимен

преди 11 години

Сутринта слушах по Нова телевизия някакъв си Главчев от Герб.Ама той наистина си заслужава фамилията -толкова гламав човек не съм виждал.Без да слуша никого навива като латерна едно и също.От Герб защо ги пращат такива по добре да пратят един грамофон да го пуснат и същата работа ще свърщи.

52

9689

преди 11 години

То е ясно кой лъже.Истината е,че във ВАС печели дело само този който плати.Между другото в Конституционния съд тихомълком влязоха Велчев и Анастасов.Нали щяхме да тикаме наследниците на бившата номенклатура в миша дупка,нали за това ги избрахме.За това на следващите избори шут и отговорност за геноцида на който ни подложиха.

51

Анонимен

преди 11 години

Фидосиева е виновна като шеф на правната комисиятрябва да си даде оставката и да изчезва от парламента ако успеят да я изкарат през вратата, ако не да викат фадромата и да разширяват вратите.

50

Анонимен

преди 11 години

Политиците съсипаха държавата.

49

Анонимен

преди 11 години

На тази сега да не и изпушат вежди и да и сложат ореол?Чак толкова балами не сме!А този "бизнесмен" Георгиев...само да му кажа, че ако тази Марковска беше толкова честна и морална, до сега нямаше да се крие като мишка, а щеше да излезе и да се защити, да обясни тези обвинения и ако наистина има чест, да се оттегли с достойнство.А не да се държи като комунист на разпит.***!

48

Най-вероятно всички!

преди 11 години

Кой лъже в казуса "Марковска"?Най-вероятно всички! Българинът обича да лъже и да го лъжат. Ако българинът не го лъжат, той няма да повярва! Ако българинът не лъже, не се чувства сигурен в своята убедителност.

47

Анонимен

преди 11 години

Женчото декемесар се оплаши от дрогарката Марковска да не му направи импичмънт и избяга като шугава овца.

46

цензурата

преди 11 години

Ами Всички лъжат 45г утопичен комунизъм и 23г анархичен демократизъм въобще м''''а си трака,а бе"Грамофон свири народа реве,ама кой ти го слуша,когато всеки гледа келепира"...

45

Ваня

преди 11 години

ако някои има нещо излишно за даряване,имотец или нещо край морето нивица аз съм насреща

44

Коко

преди 11 години

Боже, Боже...и се чудим защо тази власт е пълна с Калинки!След като тяхното мото изказано от партийния им шеф е "в политиката грам лоялност се равнява на килограм интелект"...защо да се чудим, че на това управление му липсват тонове интелект и професионализъм!!! Така обезценяват и партийния си избор А.Атанасов- значи и при него са налице кг лоялност и грам интелект...а пък аз си мислех, че е поне малко професионалист. България няма да се оправи, ако позволяваме такова скудоумие ни управлява!

43

румен221

преди 11 години

ТАКА Е...- ДЕПУТАТИТЕ НИ НЕ СА ПРИЯТЕЛИ НА ИСТИНАТА..., А "АДВОКАТИ НА ДЯВОЛА"...- И НАЙ-ВЕЧЕ ИСТИНСКАТА ПРИЯТЕЛКА НА ДЯВОЛА кака Фидосова!!!- Правната комисия трябва да направи това, което упорито се опитва да СКРИЕ - трябва да установи истината по казуса. Трябва да направи още едно изслушване на Марковска, този път не бутафорно и да установи кой лъже:- Тя срещала ли се е или не с ръководството на МВР, за да ходатайства за своя близък, задържан от полицията? - Едновременно да изслуша министъра на вътрешните работи, неговия заместник, (който твърди, че такава среща е имало), двамата полицаи, които са арестували мъжа, който е близък или не близък на Марковска

42

Анонимен

преди 11 години

Еййййййййй, в тая държава освен майстори, доктори и милиционери, останалото са все херувимки!На едни дедите им от векове имали ниви на плажа, други били обезщетявани със семейни имоти, трети влизаха в графа "малоимотни", четвърти спяха морално необезпокоени и с "чиста съвест", и изобщо който и откъдето да се пръкне, все за канарчета ни бройка. И ако е възможно мнозина да не си спомнят произхода на повечето "честни, частни бизнесмени", някои все още помним кои бяха преди 20 г. и откъде тръгнаха

41

Анонимен

преди 11 години

аз ако съм на тази жена ще ги скъсам от съдене