163

Бат Пеци

преди 11 години

И да има измама в тегленето, тя не е кой да уцели числата и да вземе няколко милиона, а как никой да не уцели дълго време комбинацията. Колкото по-голям джакпот, толкова повече народ пуска фишове и печалбите на тотализатора сатават огромни!Едно време, когато нямаше компютри и числата се теглеха на ръка, всяка седмица падаха 6-ци. В Русе помня, че пуснаха компютрите 2-3 месеца по-късно и там се паднаха 2-3 6-ци, после затихна... хаха!Звучи логично, нали? хаха!

162

Марко Тотев

преди 11 години

183,грешиш.В повечето случаи един печели и точно тва е съмнително,защото ако можеш да получиш информация за минали години е имало по няколко печеливши в един тираж за разлика от днес.Затова трябва да има гласност.Стига страхове бе хора.Погледнете как *** убиват и за пет лева.Ако полицията и прокуратурата не си вършат работата не сте застраховани и с малкото пари които имате.

161

Анонимен

преди 11 години

Защо ли имам усещането,че тия двамата са едно и също лице?

160

До 184

преди 11 години

По принцип това е практика в чужбина,но не и тук.Колкото до фиша влез в блиц,числата се виждат ясно,държа да обърнеш внимание на датата!Или преди 10 години са се паднали същите числа!?

159

хммм

преди 11 години

32 и 11 май са били по-леките топки снощи :) и защо когато има натрупани големи суми никога не ги печели един а се делят на няколко човека и винаги единия фиш е обикновен ,да не казвам предварително попълнен,има някаква измама пак :D :D :D

158

Анонимен

преди 11 години

bankite 6te gi prepora4at na iznudva4ite tova e bg

157

Анонимен

преди 11 години

Със здраве да си харчат и умната !! Да се пазят най вече от близки и роднини ,те първи ще ги предадат !! Парите в сметка и билет за майната си ,докато не се уталожат нещата !!

156

До 178

преди 11 години

А и след като мислиш,че съм "забавен",в блиц има снимка на фиша,показан по босфор тв,обърни внимание на годината горе в ляво....Айде със здраве неосъзнато заблудени ми човече!

155

До 178

преди 11 години

Аз тото не играя,а и такива пари не ми трябват,вадя достатъчно..работата е там,че ти ще си умреш в заблуда и не го знаеш,нали? :)

154

до 175

преди 11 години

Ахахахха много си ''забавен'' ама ке си умреш беден и го знаеш нали? :)

153

Анонимен

преди 11 години

От 15-години не давана шестица. Няма и да дадат. Ако имаше такъв случай медиите щяха да надушат. Кой може да скрие внезапното си забогатяване? Поне пред съседи и роднини. Пък и защо такъв който вече е изхарчил парите не е съобщил че преди е печелил. Абе от медиите и от обществото нищо не можеш да скриеш. Просо всички партии се финансират от ТОТОто .. И затова мълчат.

152

чвор

преди 11 години

Само лъжи..Това тотото в Бг е само за балъци.Ще ми показват фиш от 2002!Среден пръст за вас и си еб*те майката!!

151

Анонимен

преди 11 години

Когато джакпота е 1 милион няма толкова желаещи играчи, обаче като стане 8-9 мил. се редят на опашка като овце на водопой, а по медиите се говори през 5 минути за това.

150

Анонимен

преди 11 години

Активисти на герб...........

149

Гошко

преди 11 години

Български Спортен ТотализаторЦентрална дирекция:ул. "ХАЙДУШКО ИЗВОРЧЕ" 28 1618 София

148

до179

преди 11 години

Играл е система бе ***, затова са 7 числа.Можеш ли да четеш.

147

jeronimo

преди 11 години

Честито и със здраве да ги харчат !

146

Овчар

преди 11 години

до 177а,бе,ей овцоооо!ми че нали държавата върти далаверата с тотото,ве!!то е все едно БиБи да признае че бил мутра!Овца!!!

145

хаха

преди 11 години

Дянков осигури колендните надбавки на пенсионерите,хаха!!

144

Анонимен

преди 11 години

На световното изложение в Чикаго през 19в, едно еврейче от Русе отива и прави бизнес с пощенски марки. Плаща си сергийно право от 1 кв.м., слага масичка и почва. Търговията така се завъртяла, че се принудил да поръча още стока от България. Да забогатее човек в Зап.Е. и Америка не е прецедент, просто има условия за това, казва се свободна инициатива. Не само от игри и лотарии. ПРез СОЦА забогатяването беше лошо състояние, изкарват те такъв онакъв. Вижте, 200 души клюкарят печелившите.От къв зор