304

666! СУПЕР...

преди 11 години

....СА ЗА НАРОДНЯЦИТЕ У ЦРЪВЕНИ ЛИВРЕИ:...ДРУГАРА КИУТЕФ Е ГУТОВ ГРОБАР...НЕ МУ ВЕРВАИТЕ НА ТОЯ КРАТУНКЬО...СПИНАЖИЯ И ПОЛИТИЧЕСКА САЛАМУРА.../ И ТОВА ОТ СИРЕНЕТО ДЕТО ОСТАВА...КАК БЕШЕ СИРЕНЬЯСАЛ...!/

303

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ШЕ МИ ВОЗИ У СОФАЯ РЕИСОВЕ ТОЯ ЦРЪВЕН КРЕПОСТНЯК САМО ИЗГОРЕЛИ ГАЗОВЕ ОП И ПРАДНИ ПО ПЛОШТАДО...!...ТОВА БКП НЕМА АКЬЛ ГРАМ ЗА ЕДНА УУУБАВА ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА НАРОДНИЯ ГНЯВЪ...И БАЦЕ ШОПАРА СЕ КЕФИ...НАЧИ...ИМА КОНФЛИТА НА ИНТЕРЕСИ... БЕ СТАДОТО...ОТЬ НЕ РАЗУМЕШ СВИНСКИЯ ИМ ЯЗЬИК НА ТИЯ ГОФНАРИ...!

302

Коментар

преди 11 години

ГЕРБ не се справиха със ситуацията и това е ясно на всички.А Борисов... просто трябва да си отиде в Банкя.

301

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ТОВА С РЕИСОВЕТЕ СИ Е ГНУСС КУТЕФШТИНА ...НА ТИ 20 ЛВ ОДИ СЕ ДЕРИ ДВА САТА ПОСЛЕ ПА НА СЕЛО ЛЕТАРГИЯ...!...ТИЯ КИУТЕФ И СТАНИШКУ СА АИДУЦИ НА БАЦЕ ДУШМАНИНА...!

300

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАРИСОФ И КИУТЕФ СА СЕ ЕДНО ПОЗИТАНСКИ ПАЛЕСТИНЕЦ И БАНКЯНСКИ ЕВРЕИ...МНО СЕ МРАЗАТ САМО ДАЛАВЕРИ ДА ИМА...!

299

666! СУПЕР...

преди 11 години

....КИУТЕФ ТИ СИ ЕНА *** КУТКА...!...АЙ БЕГАИ СЯ...!

298

пенсионер

преди 11 години

Наистина вчера ни докараха с рейсове и ни дадоха по 20 лв. Ние сме хора без работа и с бабата решихме да се разходим до София. Само, че имаше много *** и рейса се омириса на пот и мръсотия. С този електорат едва ли ще спечелим изборите.

297

DDD 67

преди 11 години

Оляхте се, другари от ГЕРБ! Дори да успеете да наложите тотална цензура, в което се съмнявам, пак няма да успеете да промените мнението на хората! Хората масово ви мразят! Знаете ли защо Вожда-Тиква се движи с толкова голяма охрана? Нали е каратист? Би трябвало сам да може да се отбранява! Вожда-Тиква е страхливец! Изпитва ужас от любовта на хората! Прав е. Знае какви ги е свършил.

296

Дядото

преди 11 години

Хубава екскурзия за пенсионерите,хем платена ,хем безплатна хапка.Това са нашите пари откраднати от бсп върхушката. Нагли, нагли ***,спинозни,за спина лекарство няма ,бавно но сигорно си заминават .

295

Анонимен

преди 11 години

На площада не бяха 20000, но не бяха и 3000. Бяха хора от цялата страна и от различни партии. Бяха млади и възрастни хора, БЪЛГАРИ. Не са ходили на пазар, защото автобусите тръгнаха веднага след протеста, но премиера от къде да знае че в провинцията има това което има и по магазините в София, но то се купува с пари. От къде да знае, след като не пазарува, а по магистралите още няма магазини. От къде да знае че хората в провинцията купуват на версия. От къде, от къде.....

294

Анонимен

преди 11 години

Мен ме кефи Станишев.С толкова презрение говори за Борисов.И в същото време не звучи нагло и злобно.Вероятно е намерил златната среда .Не обичам комунистите.Не харесвам и знам,че имам основание като повечето българи да изпитвам ненавист към старите комунистически муцуни.Но Станишев е симпатяга.Комунизмът като идеология звучи съвършено.За съжаление съвършени хора няма ,за да я осъществят.

293

Рембранд

преди 11 години

До ван гог Ми гласувай си за Станишко тогава, ще цъфнеш и вържеш за пореден път!

292

nemo

преди 11 години

politicite kato sve6tennicite si prili4at.na nikoi ve4e ne sa interesni.

291

Никола

преди 11 години

Престанете да лъжете бе! 20 000 са само в тъпите ви партийни глави!

290

Анонимен

преди 11 години

Бойко каквото ще да говори, но разликата м/у ГЕРБ и БСП е вече само 3%

289

Анонимен

преди 11 години

16 април 1925 г. - атентат в църквата "Свети Крал" (дн. "Света Неделя") в София. Най-тежкият терористичен атентат в българската история, а по онова време и в света. Извършен е от Военната организация на БКП (т.с.), решена чрез масови атентати да провали правителството на Александър Цанков.

288

Анонимен

преди 11 години

Щ е се оправим, когато във властта влезнат млади и честни хора, без политическо минало. Всички над 40 години няма как да нямат комунистическо минало, пък дори и гербери да се наричат.

287

ван гог

преди 11 години

Това правителство е най слабото от Освобеждението досега. Най голямата му сила е в кръчмарската риторика. Бойко по цял ден гони топката и не си гледа работата. Опоскаха 10 млд резерв. Заложиха парите на НОИ и на пенсионните фондове. За 4 години при общо 25% инфрация не са вдигали заплати и пенсии. Европа не ги понася вече. Време е да си ходят.

286

DDD 67

преди 11 години

Преди 2-3 дена прочетох, че според полицията обругаването на портретите на Левски, Ботев и други велики българи не било престъпление. Искам отговорно да заявя, че в някой от близките дни смятам да обругая нагло и особено цинично портрета на другаря Борисов! Нали не е престъпление. Е, щяли да ме порицаят. Голема работа!

285

варненка

преди 11 години

Скапани комунисти.Малко крадаха! Айде марш!!!!