424

Кой е Орлин

преди 11 години

Орлин? И такъв човек ли участваше в VIP BROTHER?

423

Анонимен

преди 11 години

Истинският победител е Къци!

422

Анонимен

преди 11 години

Фънки, Юлияне, Златке и вие две пошли лезбийки. Прочетохте ли, колко сте отвратителни в очите на хората. А, ти Никол... готвят те за "****". Не случайно не ти дадоха големите пари, а с дребни стотинки ще те залъгват до края на животати. Не ти трябват две висши, за да разбереш защо те взеха в Нова и защо искат "... да се отделиш от мама и тати". И още една *** печели повече от мъжете в нея от колкото ти ще спечелиш с твоето гадно поведение.

421

Анонимен

преди 11 години

А кой е Орлин?

420

до 509

преди 11 години

Е я провери в най-известният бг сайт за клипове кой е Иван Ангелов....май нещо не ти се проверяват клиповете с по 300 хиляди гледания за него? Виж бе, мухъл!)

419

до 505

преди 11 години

Забрави да споменеш истеричното просто до Бога същество Златка.Багата: Мълчи маааа! Муахахаххаа..и тъпата лейка дето се отваряше на Къци само избоботи.."Ще мълча".Муахахаахахахаха

418

Анонимен

преди 11 години

За мен Къци е истинския победител! Останалите - у лево, особено онзи ограничено-простия Фънки и аутсайдера Юлиан.

417

Сестра ми

преди 11 години

Евровизия, Денсинг старс, Вип Брадър - Орлин си урежда живота с тези печалби :-D

416

Иван Ангелов до 502

преди 11 години

Какъв шанс съм имал в Мюзик Айдъл бе, ***? Да спечеля Айдъла и да стана забравен от Бога като Тома ли? Тома къде е сега, пялячо? След Мюзик Айдъл имах предаване ако не знаеш вървеше, но се случи най-ужасното....но никога няма да забравя подкрепата на хората които ме оценяваха. Това чувство остава до живот, а *** като Фънки ще ги тровя докато съм жив.Понял?

415

Анонимен

преди 11 години

Децата на Фънки са много добре възпитани.

414

Анонимен

преди 11 години

Иване, твоят проблем не беше Фънки, а нежеланието ти да работиш. Ти един текст не научи бе, момче. Закъсняваше след нощни купони. Е не става така. Сърди се на себе си. Имаше шанс и сам го пропиля от глезотия. Господ дава, но в кошара не вкарва.

413

я

преди 11 години

И педи казах,който харесва фънки да си възпита децата като него!Ама после да нНЕ СЕ оплаква никъде!

412

Анонимен

преди 11 години

До jjjЕ как ще е сигурно, след като се видя не веднъж как се обръща към семейството си. Милата ми, най-красивата, милите на тати... Но Къцитата не могат да преживеят факта, че въпреки добрата организация на цъкане с телефоните и писане по форумите, не можаха да спечелят.

411

12345

преди 11 години

Живеем в страната на Фънки,Юлиян,Сървайвъра,Багата,Златка кифлата,Патрашкова.Да ни завиди човек колко сме голяма работа.За да се лансираме в "обществото"трябва да бъдем пияни,надрусани,зли,прости до немай къде и да се хилим като ни показва Ласкин среден пръст. Но най- лошото е,че младите им подражават.

410

до 492 от Рокаджия

преди 11 години

Особено мило и драго ми стана когато Фънки прегърна дъщеричката си с ръката си на която беше татуирана думата "***". Направо се разплаках от умиление.

409

Анонимен

преди 11 години

Продуцентите си бяха харесали Багата и това е бил първоначалния сценарий. Багата обаче се изпусна в къщата и втрещи публика и останалите в къщата. Ясно е, че продуцентите трябваше да измислят нещо, с което да покажат, че изтеклото инфо в ефир не е вярно.И понеже фаворита (на публиката) е Къци, трябваше да му спретнат нещо. Фънки не става, нищо, че го оставиха до последно, Багата не става, Никол също, остана Орлин...А зрителския вот е добре дошъл.

408

Анонимен

преди 11 години

Каква е наградата? Сериозно питам, не ми стана ясно.

407

Анонимен

преди 11 години

И не се хвалят какви са творци, като измисления Къци, въпреки че наистина са творци в своята област.Хората се опитваха да се забавляват, само Къцко играеше пред камерите, за да спечели.

406

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 487Много си е добре семейството на Фънки. Любяща жена, мили и възпитани деца. Но някои се дразнят от това, защото основният им аргумент в полза на Къцамун беше, че имал семейство и деца. Ми ето, че и другите си имат семейства и деца, обаче не ги използват, за да припечелят нещо.

405

lady

преди 11 години

Искам да поздравя музикалния редактор на предаването за прекрасната музика, която подбираше и за невероятните попадения, които правеше. Жалко, че няма официален саундтрак на предаването :)