7

нервна

преди 11 години

От началото на годината са добити около 2,5 3 млн. куб. метра дървесина, като половината от нея е изнесена за Гърция.Ами възбранете износа,бе.И ще стигнат.По официални данни 42% от гражданите се топлят с дърва.Отоплението на населението е въпрос на национална сигурност,бе,кауни.

6

До 6

преди 11 години

Цената е 8000лв. За една къща да си решиш проблема с отоплението какво са тия пари. То като погледнеш и климатиците, които спестяват ток са над 1500лв. Като купиш три за къщата и ето ти ги.

5

до 1

преди 11 години

да бе,и цената си я бива

4

Дървар

преди 11 години

Какъв е тоя талаш на снимката бе?!

3

Анонимен

преди 11 години

ако нема дръва ши гориме тикви

2

Анонимен

преди 11 години

Криза не, няма да има, но ще има мощно герберско нагушване. А за ***, които още им вярват ще има похвала пред строя и служебна благодарност!

1

Анонимен

преди 11 години

Сензационен торсионен генератор работи в БългарияОт в-к Монитор (незнам нито годината нито месеца на статията)Сензационният торсионен генератор се ползва за отопление, изобретателите твърдят, че има приложение във всеки отрасъл.Симона ДончеваВече 100 бройки от изобретението торсионен топлинен генератор, което отоплява няколко пъти по-евтино от тока и парното, работят из страната. Евтиното топло нашумя преди десетина дни. За семейство с къща 80 кв.м и месечна консумация от 2.88 Gkal топлинна енергия, цената на отоплението е от 100 до 450 лв. С генератора цената пада под 100 лева. "Все още не може да се каже с абсолютна точност как работи торсионният топлинен генератор, но пък ефектът е налице", казва Константин Тренчев, който е един от патентопритежателите на съоръжението.В "Енергоремонт" вече са изработени 80 топлинни генератора, а до края на февруари ще бъдат готови нови 100 броя.