191

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ААААЛЬОООУУУ ГАНЬУ НАПИ ЛИ СА...? Ъ...!....ОК !

190

Анонимен

преди 11 години

До dolu gerbИдва Коледа.

189

ББ

преди 11 години

-Ало, Росене.-Да?-Бях обещал тая да не я закачам, ама от ЕК са разбрали и лошо...-Да?-Ми гледай там тая да не стане съдия, че пак се ос**хме.-Добре, добре...-Аре...-Да, да г-н Генерал, дочуване...

188

dolu gerb

преди 11 години

фидосова ква *** е станала време е да отслабне малко

187

Шишо-Бакшишо

преди 11 години

Мауму стара ъ педложа на този сайт да се преименува на завчера.bg.Мотива ми е предпоследното изречение на статията:По-късно днес в парламента ще дойде министърът на отбраната Диана Ковачева. Присъствието й е свързано с участие в парламентарния контрол. Министърът обаче отново ще трябва да отговаря на ......Те т.ва е министър на отбраната и министър на правосъдие и министър на простотията:Диана Ковачева.Алоооооооо--- герберите, а 'бре намалете малко длъжностите бреСтига калинки,малинки

186

Бакшишо

преди 11 години

Плевнелиев какви ги забърка, съвсем ни се срина авторитета на правова държава, която съблюдава буквата на закона, не че преди бяхме известни с това. Ама това двояко тълкуване на закона според настроението на управляващите пък съвсем обърка нещата. Да видим как ще се произнесат от ЕК, както и експертите, които ще тълкуват действията на президента.

185

Анонимен

преди 11 години

Много ми е интересно ГЕРБ,тая бабичка пак ли на някое кръстовище я намериха,че на всичкото отгоре и корумпирана.

184

Анонимен

преди 11 години

явно днеска страшни промени са ставали,вчера като си легнах министърът на отбраната беше Баце Аньо,днеска се връщам от работа,тя станала Ковачева...

183

Анонимен

преди 11 години

Роска по-неграмотна от тиквича?

182

Анонимен

преди 11 години

Оставете дебелото прасе-свинка да реши проблема.

181

2334

преди 11 години

БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА! СТИГА НАГЛИ СЪДИИ

180

Тодор Живков

преди 11 години

Когато ние управлявахме избирахме симпатични натури за да се харесваме на Народа. А ББ не го интересува. Измира компрементета!

179

123

преди 11 години

Роска,Роска мамина рожбо,пак нагази в лука.Ама вземи се пообразовай малко,или и ти като вожда си малко четеш.И стига си чел речите си по празниците ами вземи че ги научи наизуст - правиш лошо впечатление.

178

борчо

преди 11 години

Браво на журналята! Съвместиха длъжноста на двама министри в една. А може би са прави, като се знае каква "отбрана" имаме.

177

Георги

преди 11 години

Не виждам защо Д.Ковачева да не стане мининстър на МО? Тя е юрист, но в такива каши се забърка като министър на МП, че наистина е по-добре да бъде минстър на войската, която вече брои по-малко от 30 хил.щика и вече не става за нищо друго освен за рейнджъри в чужбина и за възпроизвеждане на славни битки от Балканската до Втората световна война включително. След "демокрацията" от нея останаха жалки останки и сега е такава с оперетъчни функции: тук възпоменателна вечер, там заря, на трето място съвместни учения с американски части. С една дума : и в областта на Правото, и с войската станахме за смях! Затова всички ВУЗ-ове произвеждат бъдещи адвокати, прокурори, съдии, белким се оправим, ама кой знае?! Гледайки младите кадри министри, зам.министри , направо се чудя: тези младежи знаят ли на какъв пост са и какво трябва да правят? За тях е по-добре повече да мълчат и много малко да говорят

176

Българин

преди 11 години

Фидосова може само кюфтетата да намери. Сигурно вече я карат до парламента не с кола, а с фадрома. Най-добре да я пратим посланик в Сомалия - ще и се зарадват много.

175

Жоро

преди 11 години

И какво ще прави сега якото маце, което преди седмица обяви В.М. за безукорен съдия и каза,че правната комисия с анонимки не се занимава? Сега стана като с бай ***, Дочоолу и Гочоолу, които първоначално хвалеха действащия премиер, а стене ,когато разбраха,че князът го сваля, оплюха експремиера, заменяйки всички хвалби с противположните им думи ?! Има Марковска: сега няма Марковска, М. е бузукорен съдия - сега тя е съдия със съмнителна репутация, замесена индиректно в търговия и подаряване на имогти по черноморието; преди 127 депутати гласуваха за нея: сега тя или няма да бъде допусната као кандидат, или пък ще гласуват за плевенчанката 30-40 човека. Преди не се четяха анонимки сега ще се четат ?! Така че активисти от всички партии , слюнчете моливи и химикалки, пишете и пускайте на свобода доноси за всички кандидати! Сетне ПК ще ги чете поне 1 месец! И няма да има поне един неоплют такъв, щото ние сме царе на оплюването! Така и така ще ни спрат парите по реформиране на Темида

174

Анонимен

преди 11 години

Тази красавица Ковачева дали ще е министър на отбраната или на правосъдието е все едно. И на двете места всичко е затънало до уши в мръсотия и дребни интриги! И Аню ни е един министЕр, знаем го как ревеше за щяло и нещяло, докато беше кадрови военен, помним и в коя Партия се кълнеше (е, тя и сегашната мутренска групировка е клон *** Партията-майка).

173

Анонимен

преди 11 години

"По-късно днес в парламента ще дойде министърът на отбраната Диана Ковачева"?!!.Абе от кога тази г-жа е министър на отбраната? Той не се ли казваше Аню Ангелов?

172

Ленка

преди 11 години

Заради Плевнелиев конституционния съд е блокиран и не може да раноти. как можа да постъпи толкова безотговорно и глупаво.