133

българка

преди 11 години

До АнонименТака става във всички общинисега дори е позле с тези европроекти,всеки кокала търси,всеки свойте гледа да оправи.Хора,управия така нема!

132

съдията Дред

преди 11 години

С тази саката Конституция - толкоз! "Независимостта" на отделните власти, по български се тълкува като безнаказаност и безконтролност.. И ето - хората от т.н. съдебна система си построиха свой комунизъм - пълна безконтролност, безнаказаност, пожизнени постове, несменяемост и широки възможности за осребряване на служебното положение.Тази нагла госпожа е еманация на системата и ярък пример за нейната непригодност...

131

българка

преди 11 години

До избирателАз мислих,мислих по твоя казус и.......реших-премиер ще бъда аз.Не съм комунистка,нито баща ми,нито майка ми бяха такива,не живея в България доста годинине ми пука от разни гербове,бесепета ,мутри и други подобни екземпляри,не могат да ме стреснат въобще,защото няма какво да изкарат за мен,защото не съм там.

130

Столичанка

преди 11 години

До днеска тя олицетворяваше наглостта, лъжата, далавераджийството и низостта на институцяята "СЪД".От утре така ще наричаме вече и "Конституционния съд" - каквито са му съдиите, такъв ще е и съдът.До всичко което се докосна ГЕРБ го разсипа и унищожи.Щом посегнаха и на Конституционния съд, не ни чака нищо по - добро от терор от тях и водача им ВинетуЖалко за тази красива държава на Аспарух - БЪЛГАРИЯ, която Бойко ще унищожи.

129

Анонимен

преди 11 години

От тук почва разпадането на държавата.Жалко че съм нейн поданник.Но се гордея, че съм българин.До това ни докара управлението на ГЕРБ.

128

ionela

преди 11 години

Първо бе Румяна Желева,сега тая Марковска...на *** ли ни правите,или да?Но Брюксел не ще го метнете така лесно,там не пасат кротко тревичка като милия ми български народ!Спрете се вече,защото скоро ще започна да се срамувам,че съм българка и страшно много ми писна от простотия в тая така наречена държава България.

127

ms13

преди 11 години

СУПЕР НАГЛА..............и грозна !!!!!!!!

126

краси

преди 11 години

Историята с Марковска е още едно поредно ,ярко доказателство ,че съдебната система е главен виновник в РБ дасе шири престъпност от всякакъв вид.Тази неморална палава баба ще бъде причина от ЕС да ни резнат парите.

125

ДСБ

преди 11 години

" Независимо от това тя беше подкрепена от всички партии в парламента без Синята коалиция."

124

Анонимен

преди 11 години

Марковска трябва да се закълне и да остане в КС. И това трябва да стане не защото е морален и почтен съдия, а защото най-после у нас не трябва да се изпълняват желанията на Б.Б. Тиквуняка първо говори, после действа и накрая мисли и прави обръщане на 180 градуса. Последното обикновено става след намеса на опозицията или външни фактори, не от любов към мисленето.ГЕРБ, БСП и ДПС трябва да си носят позора 9 г., докато изтече мандата на тая кукумявка!

123

Анонимен

преди 11 години

Срамът за някои е непознато чувство. А на нас ни остава само да се смеем. Нали Бай Тошо беше казал, че докато народът протестира, няма страшно, лошото ще настане когато започне да се смее!

122

румен221

преди 11 години

ЕЙ-Й-Й-Й...,- РЯДКО НАГЛО ЖИВОТНО... ТИПИЧНА ГЕРБЕДЖИЙСКА ПОРОДА...!!!- Накараха Григорий да оттегли подписа си..., но не карат депутатите от ГЕРБ да направят същото с Марковска...- КАЗУСИТЕ И ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ГЛАСУВАНИЯТА СА ИДЕНТИЧНИ...!!! В СЪЩНОСТ И ДВАТА ИЗБОРА СА НЕОБРАТИМИ...!!!

121

Анонимен

преди 11 години

Само при съмнение би трябвало да се оттегли с достойнство.Но тук е България.Жалко за тези ,които би трябвало да са за пример.Жалко и за нас.

120

избирател

преди 11 години

Такааааа.Време е да мислим,кой закъсал измамник ще изберем за премиер.Някой по-неизвестен трябва да е,та преди избора да го обявим за МЕСИЯ........Той човека ще си обещае да Ги вкара до един в затвора,да вдигне пенсиите,заплатите,клетва ще си положи в името на народа....и такаА и оня клозет на шенгенската права трябва да се измаже..........Значи и мазач става да е следващия премиер,кво толкоз?!

119

------

преди 11 години

Отвратителна селска физиономия

118

Кеф

преди 11 години

Тази наглед хрисима женица.....показа на целия свят какво сме....Мимикрия на обсъждане и гласност, корупция и безхаберие, вмешателство на изпълнителната власт във всичко и резултат....поредния корумпиран съдия...

117

Анонимен

преди 11 години

Публично плюя на този БОКЛУКпризовавам всички да направят същото и така да покажен отношението си.

116

Анонимен

преди 11 години

Тази жена ще става конституционен съдия след толкова много ПОМИЯ ВЪРХУ ИМЕТО И РЕПУТАЦИЯТА И??????????? Ами ако в тази помия има и истина за какво е тогава този цирк? Да си заминава по-живо по-здраво и да не се вясва повече, че дразни вече само с физиономията си.

115

Анонимен

преди 11 години

НЕНУЖЕН-Българския подкупен и взимащ заплати мутро-съд!С него и без него все тая!

114

Анонимен

преди 11 години

Залагам 1:1000 , че Венета Марковска ще стане конституционен съдия!Наглостта няма граници!Дебелоочие и дебелокожие!Щеше да е смешно , ако не беше трагично!