215

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен-Надка ВъртиопашкатаТо тя, че си е въртиопашка, въртиопашка е, ама от бедна учителка се превърна в милионерка само като се отърка малко о *** КостовТо парите не миришат

214

Анонимен

преди 11 години

Костов кога ще си каже за Марица изтокПрезидентът го караше "Кажи си Иване", ама той мълча като комунист на разпит Цяла година се беше потопил след като загуби позорно изборите а сега се надигнал и пак иска да суче от държаватаЕгати наглия

213

Анонимен

преди 11 години

До Казах!ДСБ е бита карта- *** на прехода ГОворим за ръководния кадър- все активисти на ДС без Костов - той е от КГБ/парашутист/

212

Анонимен

преди 11 години

До chicagoтия не са се старали многоТо и не им е по силитеНамерили са на баницата мекото- полага им се процент от парите, дето България ще изплати на престъпниците/осъдени и с присъда, влязла в сила/

211

сашо

преди 11 години

Най добрия политик е Костов.

210

ИВАНОВ

преди 11 години

ДСБ КАТО ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРНА СИЛА ЛИ ЩЕ ДЕЙСТВА?????ХА ХА

209

ДО АНОНИМЕН

преди 11 години

КЪКЪВ ТЕРОРИСТ БЕ ПОЛИЦАЙ КУХ-***.

208

Анонимен

преди 11 години

Ами другия път като има проблем с терорист да пратят Надка Въртиопашката!

207

До 248

преди 11 години

Пий си редовно хапчетата, пропуските ти се отразяват много зле.

206

chicago

преди 11 години

До 248 Ще се възстанови България въпреки такива болшевишки *** като теб,който пройзволно работят с цифри и данни.Последния ви коз е милиционера ББ.ДСБ ще бъде в парламента.Само да ти кажа червен ***,че любимия ви болшевишки съюз се разпада на 8 декември 1991година,1990 още е съществувал СССР.Не скверни господ болшевишко мутро.Козовете ви свършиха.Този път ДСБ ще ви разпилее.

205

Анонимен

преди 11 години

Борисов е човекът, които има мисията да спаси България от червеното комунистическо зло, а аз си мислех, че комуноидите и техните платени съдружници от СДС, ДСБ, НДСВ, ДПС, Атака, Пръчовица, Гаргонта и други такива комунистически смръдливи *** ще ни управляват вечно и няма да има спасение от комунистическия гнет, но ето, че се появи Бойко Борисов - истинския водач на честните и онеправдани българи. Той е последния шанс на България да излезе от комунистическото блато и от последна по доходи в Европа (благодарение на алчните ***) да стане на едно от първите места, така както е била през далечната 1906 год., когато сме били 6-и Европа и с златно покритие на българския лев, а по-късно през комунистическото управление България три пъти е фалирала-1961, 1986 и 1990г. и спасявана с милиардни инжекции от СССР, а през 1990 вече го нямаше СССР и на комунистите беше жизнено важно да отпуснат кредити на фалиралата ни страна, за това се създаде лъжливата демокрация СДС, ДПС, БЗНС-Никола Петков и др. за да се имитира уж някаква промяна и да ни отпуснат кредите, които после пак отидоха в грабливите ръце на комунистите, мега престъпника от комунистическия преход другаря Костов, сътрудник на Държавна сигурност, а по късно и на КГБ, досието на този престъпник отдавна е изтеглено в Москва, за това крадливия *** е толкова спокоен, защото знае, че никога няма да бъде разкрит и сега постоянно върти интриги в парламента и пуска компромати, но се надявам поне Господ да си свърши работата и тоя престъпник да отговаря за всичките злини, които причини на страната ни!

204

Анонимен

преди 11 години

Много им се иска на БСП и нейните миризливи ДСБ, ДПС, Атака, мадам Пръчовица-Кунева да си тръгне Борисов за да дойдат пак на власт и да продължат нагло и безочливо да ни крадат! Но другарите грешно са си направили сметките, а и тоя ***, дясното мъдо на мегакрадеца Иван Костов да се скрие в мишата си дупка и да не знае много, защото именно неговия работодател суперкрадеца Костов помогна на номенклатурата на БКП-БСП да открадне милиарди от държавата ни чрез измислената от него касова, безкасова приватизация, РМД-та и други такива хитринки за тотално ограбване на и без това бедната ни държавата!

203

123

преди 11 години

Е, това че Лекс са направили делавера за милиони, прави ли Костов невинен за Сапио? И дава ли му право да иска оставката на човек, ощетил България с много по-малка сума от него и то за да застреля престъпник. Странна логика.

202

123

преди 11 години

Борисов ощети държавата за 50 000 евро, защото нареди да застрелят човек, обстралващ полицаи (хора с жени и деца) с Калашникав. Костов ощети държавата с 15 000 000 евро, като даде на фондация "Сапио" да внесе безмитни стоки, въпреки че нямаше законово основание за това. Е, той подаде ли си оставката? ПП Станишев даде на жена си 500 000 евро чрез Хохегер, Доган взема 1 000 000 лева хонорар за Цанков Камък. Царя, чрез Милен Велчев и делавери с външния дълг ощети държавата с над 500 милиона.

201

Анонимен

преди 11 години

Политически ***!

200

ТОВА Е ИСТИНАТА:

преди 11 години

МРЪСНАТА "СИНЯ МЪГЛА" ИМА ЗА ОСНОВНА ЗАДАЧА:РАЗЧИСТВАНЕ НА ПЪТЯ НА ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ НА БКП/бсп и ДПС/дс...!"МРЪСНО СИНЯТА МЪГЛА"-----играе ролята на "демократична опозиция на България"!!!!!ТАЗИ РОЛЯ Й Е ОТРЕДЕНА ОТ ЦК/БКП!!!!!!ЗА СЕГА СЕ СПРАВЯ ОТЛИЧНО.......НО , ..ВСИЧКО Е ДО ВРЕМЕ!!!!!А , ВРЕМЕТО ИМ ОТМИНА!!!!БЕЗВЪЗВРАТНО!!!!....просто хората поумняха и виждат истината!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

199

лекар

преди 11 години

Луд и *** умора нямат - що се отнася до писането на дивотии по форумите. Както и веднъж станеш ли спинозен ти държи влага цял живот.

198

chicago

преди 11 години

Адвокатите се казват Михаил Екимджиев и Здравка Калайджиева.

197

Казах!

преди 11 години

Все повече хора осъзнават, че в ДСБ е спасението на България, колкото и да се опитва червената мутромафия от БСП и ГЕРБ да излива помия, плюе и компроментира!

196

chicago

преди 11 години

Спасението е ДСБ.Социологията,Политологията,Вестникарския и Електронен пазар,ще блокира.Представете си,представете си изплезените езици на Кеворкян,Тошев,Радева,Коритаров,Райчев,Бареков,Митьо Гестапото и други болшевишки ***.Можем да го направим.