22

Дядо Петър

преди 11 години

Абе, "жураналисти" от Днес, хайде "скокнете" и "ревнете" и си приберете парите от тия, дето са ви учили на журналистика.Ако и те не са гола вода като вас.

21

Анонимен

преди 11 години

Кде ще фалира па тоя, Дянков го е осчетоводил и очаква растеж няма такова нещо.

20

emos

преди 11 години

Ех тоя *** бе ,разбира от всичко,и от мандри и от крави и от далавери.Абе що не направите по едно предприятие,дали за мляко дали за месо няма значение?Не трябва много,трябва малко акъл и дупе

19

Анонимен

преди 11 години

какво значи ревнаха, питам автора на статията ? има ли идея колко изкупуват млякото от хората в малките населени места ?ми майка му да ревне, докато я оправят 2ма араби тогава, *** дебилен

18

Дянков

преди 11 години

Бачкайте и не философствайте, намаление на ДДС-то няма да има. Ако не бачкате по-добре ще има увеличение на ДДС-то, защото бюджета ще се скъса. Аз съм планирал приходите предварително, а някои смятат да ми внасят корекции.БАЧКАЙТЕ ЗДРАВО .

17

Заклещени кучета

преди 11 години

Обикновените хора също искаме да се намали ДДС до 5%, да се премахне акциза на горивата, алкохола и цигарите, да се премахнат простотиите като такса "Зелена енергия", такса "Пренос", такса "Мощност" от сметките за ток и парно. Изобщо, щом не искат ни вдигат заплатите, тогава да ни намалят цените поне с 20-30%, че е криза.

16

Анонимен

преди 11 години

Ревнаха?Браво бе, журналята!Много Ентелегентно се изразявате, много...

15

мим

преди 11 години

И млекарите ревнаха за по-нисък данък-Чети изрази и пълней.Българио мила.

14

до 2

преди 11 години

Знаеш ли ,каксе гледа ---стока ,и то в Бг,КРАТУНО?

13

Анонимен

преди 11 години

А какво правят ,в къщи тогава.......?

12

Чиновник

преди 11 години

Зоров да си продаде част от изключително скъпите автомобили, щом му е трудно да поддържа луксозен стандарт на живот в кризата.

11

АНОНИМЕН

преди 11 години

Първо зареваха хлебарите сега млекарите,ако НАП започне проверка половината трябва да ги затворят без да фалират.Всички са се навързали като свински черва.

10

bolka

преди 11 години

Отново грешни съвети. Намаляването на ДДС няма да реши проблема, а подпомагането на животновъдството, за да започне отново отглеждането на крави, съответно осигуряване на повече мляко! Но така ще бъде, след като всеки гледа само в своята паничка, т.е. бранш, а не цялостно развитие на селското стопанство по веригата зърно - животновъдство - мляко - млекопроизводство. И съвсем не на последно място подобряване на организацията в тези браншове и ликвидиране на изнудвачите-прекупвачи.

9

Анонимен

преди 11 години

ОТ КРАВА МЛЯКО - 0,50 СТОТИНКИ ЗА ЛИТЪР , ОТ МАНДРА МЛЯКО 2,00ЛВ ЗА ЛИТЪР

8

Анонимен

преди 11 години

В магазина 1л българско пр. мляко се продава за 2лв. Колко струва на едро (изкупни цени) и с колко ще падне крайната цена, ако им се намали данъка?

7

Анонимен

преди 11 години

Да ви имам и заглавията. По зле са и от жълтите заглавия. Проявете малко повече уважение ако не към себе си поне към своите читатели. В този случай, когато 15 процента от този бизнес ще се свие не е удачно да се подигравате с такива заглавия. Проява на лошо чувство за хумор.

6

optimist

преди 11 години

Отново глупости се дрънкат, най-вероятно под режисурата на БСП. Млякото е основен продукт и ежедневно се купува с тонове! Каквато и криза да е, мляко ще се купува и продава винаги.

5

Фокус-мокус

преди 11 години

Изклаха кравите.....а сирене и кашкавал колкото щеш.И каймата и тя не свършва.

4

Анонимен

преди 11 години

Проблема е ,че в България във многооооо млечни продукти НЯМА МЛЯКО ,за това имате и ДДС ,палмово масло и какви ли не *** .Не говоря за Пършевица ,без да им правя реклама сиренето им става за ядене и има вкус на сирене .Но на каквито *** със се натрисал ,не е истина

3

Мандражиев

преди 11 години

Едно време хранеме телета за угояване със сухо мляко.Сега угояваме българите.Нагъвайте народе .......насам е евтино .